Corren > Nyheter

Sunday, 20 September, 23:18

Corren - 16 sep 20 kl. 10:00

Här ska ettor och tvåor bli moderna treorÅtvidabergs Bostad AB bygger om. Tolv små ettor och tvåor på Smällgatan 6A ska göras om till treor..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Bostad AB, Smällgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här ska ettoroch , tvåorbli , moderna, treor
Helsingborgs Dagblad - 29 jul 15 kl. 04:00

När ettor och nollor blir A och O

Spekulationen om bokens snara hädanfärd i den digitala epoken blir för den rumänske författaren Andrei Codrescu, född 1946, utgångspunkt för en betraktelse över litteraturens förändrade utseende under hans livstid, en memoar där författaren aldrig släpper den fysiska boken ur blickfånget. I det totalitära samhälle där Codrescu växte upp var valet enkelt: för att uttrycka sin hädiska, blasfemiska, dekadenta livskänsla måste man bli poet. Ett yrke som inte bara kräver sin själ utan också sina redskap.

Alingsås tidning - 06 nov 18 kl. 05:30

Trollskogen tar form

Alingsåshems första bostadsprojekt i Stadsskogen på tio år har nu kommit så långt att bolaget börjar hyra ut hälften av lägenheterna.
Det handlar om kvarteret Trollskogen vid Stadsskogsgatan, mitt emot Stadsskogshallen och Träffpunkt Stadsskogen. Här byggs just nu 53 hyreslägenheter med prefabricerad passivhusteknik, liknande det som Alingsåshem på senare år har byggt på Noltorps höjd.

Skånskan - 08 jan 20 kl. 14:00

Äntligen byggs fler lägenheter

kågeröd/röstånga Äntligen ska det börja byggas hyreslägenheter i både Kågeröd och Röstånga.
Företaget Lagertha ligger i startgroparna och redan om någon månad sätts spaden i jorden.– Först ut blir Kågeröd.

HBL - 03 jun 13 kl. 05:00

Golfklubbar försöker locka unga

Antalet golfande juniorer har sjunkit en del under de senaste åren. Många golfklubbar samarbetar nu med närliggande skolor för att få ungdomarna intresserade av grenen. I dag inleds den nationella golfveckan.

BT - 30 jul 13 kl. 07:25

Moderaterna vill bygga bostäder på Södra torget

I dag är Södra torget en knutpunkt för Borås bussar. Om fem år kan det vara ett nytt bostadsområde med kaféer och restauranger. I alla fall om Moderaterna får bestämma.

Alliansfritt Sverige - 23 nov 13 kl. 08:02

Svenska Dagblandets ledarsida köper inte det här med socioekonomiska faktorer

I går försökte en professor i spanska vid namn Inger Enkvist på Svenska Dagbladets ledarsida, på sig det där med att tolka statistik och på så sätt avfärda socioekonomiska faktorer inom skolans värld. Hennes slutsats är att det snarare rör sig om ansträngning och det är viktigare än socioekonomisk status. Hennes argument bygger i princip på att det finns länder fattigare än Sverige och att de minsann har goda studieresultat där.

SmålandsPosten - 04 sep 14 kl. 06:59

Kommunen planerar för fler hyresbostäder

Planerna på att riva hyreshus inom Lessebo kommun har bytts mot planer på att bygga nya i stället. För nu är hyresbostäder en bristvara. – Vi kommer under hösten att se över attraktiva tomter i kommunen där man skulle kunna bygga hyreshus.

SmålandsPosten - 20 dec 14 kl. 11:11

Jättebygge väntar på Arenastaden

Det största enskilda byggprojektet någonsin i Växjö är på gång i Arenastaden. Ett 19 våningar högt komplex med bland annat hotell, skola och restaurang. Investeringskostnad: cirka 600 miljoner kronor.

Dalarnas tidningar - 12 mar 15 kl. 11:25

Alla tvåor och treor var "ettor"

Under ledning av klasslärarna Karin Bengtsson, AnnaKarin Larsson och Eva-Karin Mattsson har eleverna ägnat två månader åt att öva in sånger, historier och ramsor – och åt att tillverka kulisser och rekvisita..

DalaDemokraten - 12 mar 15 kl. 11:25

Alla tvåor och treor var "ettor"

Under ledning av klasslärarna Karin Bengtsson, AnnaKarin Larsson och Eva-Karin Mattsson har eleverna ägnat två månader åt att öva in sånger, historier och ramsor – och åt att tillverka kulisser och rekvisita..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.