Expressen > Sport

Sunday, 20 September, 10:00

Expressen - 16 sep 20 kl. 10:00

Så mycket kostar deras utrustningDe största stjärnorna i spel som Counter-Strike tävlar om miljontals kronor.Nu visar en undersökning hur mycket de spenderar på sin datorutrustning.– Att spendera sådana summor är absolut inte nödvändigt om man är i början av karriären, säger Ninjas in Pyjamas-spelaren REZ..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Counter-Strike, Ninjas, Pyjamas, REZ

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , kostarderas , utrustning
Sydsvenskan - 18 jun 15 kl. 07:00

Så mycket kostar det att hålla flyktingar utanför EU

Vårens upprepade drunkningstragedier i Medelhavet har åter satt fingret på Europas migrationspolitik. Men kampen mot den irreguljära migrationen kommer inte bara till ett pris i människoöden. För första gången finns beräkningar på hur många miljarder Europas länder lägger på att hålla borta och skicka hem människor som försöker ta sig hit.

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 15 kl. 07:00

Så mycket kostar det att hålla flyktingar utanför EU

Vårens upprepade drunkningstragedier i Medelhavet har åter satt fingret på Europas migrationspolitik. Men kampen mot den irreguljära migrationen kommer inte bara till ett pris i människoöden. För första gången finns beräkningar på hur många miljarder Europas länder lägger på att hålla borta och skicka hem människor som försöker ta sig hit.

Dagens PS - 06 jul 18 kl. 16:36

Så mycket kostar det att ha barn

Barn kan inte mätas i pengar och den stora glädjen det lilla livet ger är ofta överväldigande. Men när två i familjen blir tre går det inte att undvika att utgifterna ökar. Vår expert Susanne Eliasson har gjort en beräkning vad det minst kostar att ha barn från födseln till 18-årsdagen.

YLE - 20 jun 17 kl. 05:14

Det här kostar evenemangen som många inte vill betala för

Det är dyrt att ordna evenemang som många väljer att undvika, för att i stället samlas på parkeringsplatsen utanför. På Fagerö folkpark hoppas man att fenomenet går i vågor. Yle Österbotten publicerade i förra veckan en artikel om problematiken med ungdomar som inte betalar in sig till folkparkerna och paviljongerna, utan väljer att dricka alkohol på parkeringsplatsen.

Skånskan - 27 sep 14 kl. 11:22

Utrustningen är inte det som kostar

Med jämna mellanrum berättas historier om hur bristfällig utrustning gör det svårt för personal i riskyrken att göra sitt jobb. Man upphör aldrig att förbryllas. En avliden eller skadad anställd är inget som man kan hänvisa till nödvändiga besparingar eller till att det blivit fel i administrationen.

Länstidningen i Jämtland - 10 aug 18 kl. 06:00

Fjällräddarnas utrustning kostar stora summor – vill ha skatteavdrag för skotrar

Lokala fjällräddare måste själva stå för kostsamma inköp av maskiner och utrustning för att kunna....

Cornucopia - 09 mar 19 kl. 17:03

En bostadsrätt kostar mer än avgiften

I dagarna har den liberale riksdagsledamoten Emma Carlsson Löfdahl (L) ertappats med att hyrt sitt övernattningsboende för riksdagen av sin make. Upprördheten är stor, då det är skattepengar som gått denna vägen, och hyran var i storleksordningen 13 000:- SEK, medan klubbavgiften för bostadsrättsföreningen var drygt 2000 kronor. Men månadsavgiften är inte enda kostnaden för en lägenhet, utan ränta eller vid skuldfrihet kapitalkostnaden kostar också, och ska förstås ersättas.

Dagens PS - 10 maj 19 kl. 13:57

Piratkopior kostar miljarder för svenska företag

En ny rapport visar hur mycket pengar svenska företag går miste om när piratkopiorna flödar in på marknaden. Det rapporterar Dagens Nyheter. Piratkopiering av svenska produkter uppskattas kosta svenska företag 17 miljarder kronor varje år, enligt en ny rapport från den ekonomiska samarbetsorganisationen OECD.

YLE - 24 feb 16 kl. 08:37

Förbundspennan: Styrkelyft med utrustning är passé

Johan Lehto från Ålands Kraftsportklubb skriver att styrkelyft med utrustning har tappat mark. Frågan är om klassisk styrkelyft i framtiden kommer att ta över helt. Med rötter från 60-talet kan styrkelyft i det stora hela ses som en relativt ung sport.

YLE - 03 jun 15 kl. 09:20

Styrkelyft med och utan utrustning

Det var efter att Fredrik Smulter förra året lyfte 400kg i VM i bänkpress med utrustning som grenen, och Smulter, blev väldigt populära i Finland. Artiklarna om Smulters förehavanden kommenterades flitigt på webben. Var och varannan hade en åsikt om det mesta.

Trelleborgs Allehanda - 09 maj 12 kl. 09:30

Lasarettets nya kök kostar 50 milj

Arkivfoto: Claes Nyberg
Drygt 50 miljoner kronor. Så mycket beräknas det nya lasarettsköket kosta. Nu begär regionens fastighets- och servicenämnd pengar till byggande och utrustning av köket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.