Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Monday, 21 September, 05:29

Länstidningen i Jämtland - 16 sep 20 kl. 10:00

Insändare: Var fanns Liberalerna då?Karin Karlsbro, Liberal Europaparlamentariker och vice ordförande i delegationen till Belarus och....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Liberalerna, Karlsbro, Europaparlamentariker, Belarus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareVar , fanns, Liberalerna,
Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

UT - 23 aug 18 kl. 01:00

Insändare: Liberalerna inte alltid så miljövänliga

I UT 11 augusti finns en insändare från liberalen Roland Eriksson med rubriken ”Så vill vi utveckla det hållbara samhället.” Det finns många punkter där som är viktiga och vi är glada över att även Liberalerna tänkt om när det gäller flera miljöfrågor..

YA - 02 mar 19 kl. 01:01

Insändare: Liberalerna låter inte partiledningen tolka samverkan

Liberalerna valde total tystnad efter vår förra insändare, de hade ingen egen förklaring att ge. .

YA - 11 nov 18 kl. 05:05

Insändare: Centerpartiet är ett liberalt borgerligt parti

I en insändare publicerad i YA 5 november går Eva Hallmer Lindahl, ordförande för Liberalerna i Skurup, till kraftigt angrepp på Centerpartiet som är Skurups största liberala parti. .

YA - 27 dec 18 kl. 01:01

Insändare: Liberalerna vill att tiggeriet i Skurup ska fortsätta!

Replik på Skurupsliberalernas insändare i YA 21 december ”Fattigdom bekämpas inte genom förbud”. .

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

YA - 16 okt 18 kl. 01:01

Insändare: Jag saknar svar om ishallsstiftelserna

Måndagen den 10 september 2018 fanns en insändare i YA under Tyck till med rubriken ”Varför har ishall i Ystad blivit en ickefråga?”..

Kristianstadsbladet - 17 sep 19 kl. 22:00

Insändare: Vi bidrar till att utveckla Östra Göinge genom dialog

Replik till Roland Bloms insändare 14/9 Förtroende tar tid att bygga, skapas inte över en natt; vid misstag raseras det snabbt. Kritiker talar ofta om SD:s ”rötter”, det kan vara som du skriver när partiet grundades fanns det individer som inte borde funnits där (jag var inte medlem då och saknar insyn); att de utgör rötter 30 år senare saknar verklighetsförankring. Tvärtom är vi engagerade i partiet vanliga människor som kritiserar den vidöppna vänsterpolitiken, det gör oss varken bruna eller rasister..

Länstidningen i Jämtland - 24 jul 20 kl. 08:17

Insändare: SD välkomnar dialog

Det fanns vissa felaktigheter i Vänsterpartiets insändare om orosanmälningar i Krokom.Ett brev....

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.