Realtid > Ekonomi

Monday, 28 September, 13:20

Realtid - 16 sep 20 kl. 09:58

Inga fler avsättningar till OktogonenHandelsbankens vinstdelningssystem Oktogonen görs om och kommer framöver klassificeras som rörlig ersättning.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Oktogonen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, fler, avsättningartill , Oktogonen
Affärsvärlden - 22 mar 18 kl. 11:30

SEB: Getinge riskerar fler avsättningar i Brasilien

SEB skulle inte bli överraskade om Getinge tvingas till fler avsättningar i Brasilien gällande den pågående kartellutredningen i landet..

Affärsvärlden - 23 nov 16 kl. 14:39

Fler avsättningar för Banco Popolare

Den italienska banken Banco Popolare kommer att göra ytterligare avsättningar för dåliga lån inför årsskiftet. Ytterligare lånereserveringar är inkluderat i bankens integrationsplan..

SvD - 06 jul 15 kl. 06:44

Avsättningar ej tillräckliga vid Grexit

Den tyska centralbanken, Bundesbank, ska ha gjort avsättningar på 14,4 miljarder euro i syfte att täcka för risker som krisen i euroområdet fört med sig. Detta belopp kommer dock antagligen inte att vara tillräckligt vid händelse av ett grekiskt utträde ur eurosamarbetet..

DI - 23 nov 16 kl. 14:31

Nya avsättningar för Banco Popolare

Den italienska banken Banco Popolare kommer att göra ytterligare avsättningar för dåliga lån inför årsskiftet. Ytterligare lånereserveringar är inkluderat i bankens integrationsplan..

DI - 24 feb 17 kl. 20:15

Högre avsättningar än väntat för Volkswagen

Volkswagen tvingades under 2016 till avsättningar på 6,4 miljarder euro relaterat till "dieselgate" (den avgasskandal som drabbade några av märkets dieselmodeller)..

Affärsvärlden - 27 feb 17 kl. 07:29

Högre avsättningar än väntat för Volkswagen

Volkswagen tvingades under 2016 till avsättningar på 6,4 miljarder euro relaterat till "dieselgate", alltså den avgasskandal som drabbade några av märkets dieselmodeller. Det rapporterade flera medier på fredagen och hänvisade till ett uttalande från bolaget efter ett styrelsemöte..

Expressen - 10 jan 19 kl. 09:23

Ericsson gör avsättningar – aktien faller

Ericsson gör avsättningar för kostnader på 6,1 miljarder kronor under årets fjärde kvartal.Nu faller bolagets aktie på Stockholmsbörsen..

Alingsås tidning - 09 dec 13 kl. 09:09

Inga fler mordgåtor på Nolhaga slott 

ALINGSÅS:  Det blir inga nya uppsättningar av mordgåtor på Nolhaga slott framöver. Detta med anledning av att slottet går en osäker framtid till mötes..

YLE - 14 jun 13 kl. 08:51

"Inga förutsättningar för lyckad fusion"

Det finns inga förutsättningar för en lyckad fusion mellan Novia och Arcada, säger SFP:s ordförande försvarsminister Carl Haglund till Yle Nyheter. ? I politiken måste man kunna inse när någonting inte går att genomföra.

Nyteknik - 18 feb 14 kl. 15:55

Försvarsministern: "Inga förutsättningar för ubåtsorder"

Det var ont om besked till Kockums ledning och de varvsanställda i dag i ubåtskrisen. -Enligt försvarsministern finns det inga förutsättningar att lägga några ubåtsorder, säger Eva Nilsson, vice ordförande för ingenjörsklubben på Kockums..

Realtid - 05 feb 20 kl. 14:36

Inga avsättningar till Oktogonen under 2019

Handelsbanken fortsätter att inte sätta av pengar till vinstandelsstiftelsen Oktogonen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.