Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 21 September, 03:58

Vestmanlands Läns Tidning - 16 sep 20 kl. 09:52

Tjuvar slog till mot företag – fick med sig stöldgods för hundratusentals kronorStölden på företaget upptäcktes på onsdagsmorgonen där tio av företagets lastbilar blivit av med....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuvar, slogtill mot , företagfick med sig , stöldgods, för hundratusentals kronor
Länstidningen i Södertälje - 05 mar 20 kl. 08:31

Tjuvar kom undan med stöldgods från företag

Ett företag hade natten till torsdag inbrott i sina lokaler i Weda i Södertälje. Tjuvarna ska ha....

SmålandsPosten - 13 nov 18 kl. 14:59

Växjö: Tjuvar försvann med stöldgods för tre miljoner

Under natten till tisdagen drabbades två företag på Norremark i Växjö av inbrott. Enligt polisen fick tjuvarna med sig gods till ett värde av drygt tre miljoner kronor..

BT - 16 nov 12 kl. 05:43

Polisen grep två tjuvar

Två misstänkta tjuvar greps i Mjöbäck under natten mot fredagen. De två gripna, en man och en kvinna, är misstänkta för att ha slangat bensin inne på ett verkstadsföretag. Polisen hittade också en hel del misstänkt stöldgods i den bil paret färdades.

YA - 06 sep 19 kl. 15:47

Stöld: Dyrbar byggnadsställning stals från företag

Ett företag i Gyllebotrakten har haft påhälsning av tjuvar. Stöldgods: En byggnadsställning värd 150 000 kronor..

Corren - 24 feb 18 kl. 11:01

Tjuvar körde iväg med stöldgods

Ett företag på Viringe industriområde i Mjölby utsattes på fredagen för en fräck stöld..

Skånskan - 02 okt 18 kl. 15:33

Knivrånare slog till mot grossist

Tre gärningsmän med kniv har försökt råna ett företag på Knivgatan. Enligt polisen i Skåne ska rånarna dock ha lämnat platsen utan att fått med sig något stöldgods. Larmet om händelsen som rubriceras som rånförsök inträffade 15.

YLE - 03 aug 13 kl. 15:45

GPS-störningar växande hot mot samhället

Vi är allt mer beroende av satelliter för att veta var vi och våra ägodelar befinner sig. Men samtidigt har det blivit lättare för vem som helst att störa den här tekniken. - Ett växande hot, säger it-säkerhetsexperter.

Skånskan - 19 feb 16 kl. 08:23

Tre inbrottstjuvar gripna

Malmö Genom ett hål i staketet tog sig tjuvarna in hos ett företag. Polispatruller larmades till ett företag på Höjdrodergatan under natten till fredagen. På plats kunde man konstatera att ett pågående inbrott pågick.

SmålandsPosten - 01 jun 13 kl. 08:36

Två Växjöbor döms för grovt häleri av datorer

De båda Växjöborna som köpte stulna datorer för minst 600 000 kronor döms för grovt häleri ? men männen slipper fängelse. Tingsrätten nöjer sig med villkorlig dom och samhällstjänst.

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 19:51

Åtal i stor skrothärva

Polisen slog till mot ett företag i Göteborg som misstänktes handla med stulna metaller. Nu åtalas tre personer för bland annat grovt häleri och medhjälp till häleri.Vid tillslaget i fjol hittades bland annat en stor mängd kopparkablar och metallskrot varav merparten misstänktes vara stöldgods, skriver polisen i Västra Götaland i ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 15 kl. 19:51

Åtal i stor skrothärva

Polisen slog till mot ett företag i Göteborg som misstänktes handla med stulna metaller. Nu åtalas tre personer för bland annat grovt häleri och medhjälp till häleri.Vid tillslaget i fjol hittades bland annat en stor mängd kopparkablar och metallskrot varav merparten misstänktes vara stöldgods, skriver polisen i Västra Götaland i ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.