Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 22 September, 04:14

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 09:52

Vad vill du vi ska fråga riksdagsledamöterna?På måndag den 21 september har representanter för Riksdagspartierna bjudits in till en debatt på....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Riksdagspartierna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad vill du vi ska fråga, riksdagsledamöterna
YLE - 24 sep 13 kl. 04:00

Så ställer sig riksdagsledamöterna till skolsvenska

Det finns ett grundmurat stöd för obligatorisk skolsvenska i riksdagen, visar Yle Nyheters enkät. Men en tredjedel av riksdagsledamöterna vill inte säga sin åsikt ? kort innan medborgarinitiativet om att slopa skolsvenskan ska lämnas till riksdagen.

YLE - 16 maj 17 kl. 05:14

Henriksson: Riksdagsledamöterna kunde stå över landskapsvalet

Man borde få en diskussion mellan partierna om riksdagsledamöternas deltagande i landskapsvalet, säger SFP:s partiordförande Anna-Maja Henriksson. Det här fenomenet kommer man att diskutera mycket på annat håll i landet också, inte bara i Österbotten. Partierna kan inte utgå från att man skulle utesluta ledamöterna och därför borde man få en diskussion partierna emellan hur man ställer sig säger Anna-Maja Henriksson.

HBL - 12 dec 13 kl. 17:43

Riksdagsledamöterna fick påökt

Även riksdagsledamöterna får en löneförhöjning på 20 euro enligt höstens arbetsmarknadsavtal. Arvodeskommissionen meddelade sitt beslut i dag. Beslut om större löneförhöjningar väntas nästa höst.

YLE - 01 jul 16 kl. 08:26

Riksdagsledamöterna avbryter semestern för att diskutera brexit

Riksdagsledamöterna har kallats in för att behandla Storbritanniens utträde ur EU. Statsminister Juha Sipilä (C) kommer att hålla en presentation och efter det följer gruppanföranden. Du kan följa med sammanträdet direkt här på webben.

YLE - 26 dec 18 kl. 14:00

Många flitiga talare bland de österbottniska riksdagsledamöterna – Tolppanen, Östman och Henriksson i topp

Riksdagsledamöterna från Vasa valkrets visar prov på väldigt olika aktivitet när valperioden närmar sig sitt slut. Antalet talturer, skriftliga spörsmål och budgetmotioner skiljer sig kraftigt mellan ledamöterna..

YLE - 29 jan 13 kl. 20:09

Riksdagsledamöterna: Nej till pappakvot för hemvårdsstöd

Riksdagsledamöterna avvisar tanken på en pappakvot för hemvårdsstöd. De flesta vill hålla fast vid det nuvarande systemet där föräldrarna fattar besluten enligt familjens livssituation. Det framgår av en enkät bland medlemmarna i riksdagens social- och hälsovårdsutskott och arbetslivs- och jämställdhetsutskott, som utfördes av programmet Aktuella tvåan i TV2.

Nya Wermlands Tidningen - 29 sep 14 kl. 13:46

Värmländska riksdagsledamöterna på plats i kammaren

Nu är de elva värmländska riksdagsledamöterna uppropade i riksdagens kammare. – Det är gôrskôj det här, säger Daniel Bäckström (C) från Säffle..

Expressen - 01 okt 15 kl. 12:08

Löneförhöjning för riksdagsledamöterna

Nu får riksdagsledamöterna ännu mer i plånboken. Från och med den 1 november höjs arvodet med 1 400 kronor till 62 400 kronor i månaden..

Jmini.se - 27 maj 16 kl. 06:12

Fredrik Modéus till riksdagsledamöterna: Värna människovärdet!

Biskopen till riksdagsledamöterna: Värna människovärdet!- Tillåt aldrig någonsin att människovärdet sätts på undantag, även om vi befinner oss i en ansträngd situation. Svenska kyrkan är, och vill fortsätta vara, en aktör att räkna med i integrat.....

UNT - 19 okt 17 kl. 09:23

Mer till riksdagsledamöterna

Riksdagsledamöterna får högre lönepåslag än vad löneavtalen har gett på resten av arbetsmarknaden..

BT - 19 okt 17 kl. 09:24

Mer till riksdagsledamöterna

Riksdagsledamöterna får högre lönepåslag än vad löneavtalen har gett på resten av arbetsmarknaden. 2,5 procent eller 1 600 kronor mer, till 65 400 kronor i månaden, blir påslaget har riksdagens arvodesnämnd beslutat. Löneavtalen på arbetsmarknaden i övrigt landade i år på 2,0 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.