SR > Nyheter

Saturday, 19 September, 00:55

SR - I förrgår: 09:41

Handelsbanken håller pressträffHandelsbanken, som aviserat besparingar och minskning av antalet bankkontor, håller en press- och analytikerträff i dag, onsdag..
Läs mer på SR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbanken, håller, pressträff
E24 - 16 aug 16 kl. 09:52

Handelsbanken håller pressträff

Frank Vang-Jensen sparkas från Handelsbanken med omedelbar verkan. Ny vd och koncernchef blir Anders Bouvin som tillträder direkt. Följ Handelsbankens pressträff här..

Affärsvärlden - 15 jan 20 kl. 11:30

Handelsbanken håller fast vid positiv syn på norska laxsektorn

Handelsbanken håller fast vid sin positiva syn på norska laxsektorn där banken har köp på alla bolag som de bevakar i sektorn..

Affärsvärlden - 19 feb 14 kl. 17:16

Handelsbanken behåller tron på AAK

Handelsbanken upprekar rekommendationen öka för Aarhus Karlshamn..

PrivataAffärer - 04 apr 19 kl. 12:49

SHB:s nya vd: Handelsbanken behöver förenkla och effektivisera

Handelsbanken behöver göra mer digitalt än vad banken har gjort hittills, däribland att erbjuda digitala tjänster som inte har funnits på kontor tidigare, uppgav hon. Kontor förändras och är i allt högre grad mötesplatser, snarare än platser där enkla transaktioner utförs, konstaterade hon också. Våga välja bort Vidare ska Handelsbanken sluta vara en universalbank och måste våga välja bort att erbjuda vissa tjänster.

PrivataAffärer - 19 sep 19 kl. 13:00

Handelsbanken: Så ska du placera i höst

Det är Handelsbankens allokeringschef Johann Guggi som konstaterar att ökad marknadsoro och svagare konjunktursignaler ökar osäkerheten. Dessutom riskerar handelskriget att slå mot företag i både Europa och Sverige. ”Vi har minskat aktierisken i våra Multi Asset-portföljer och i stället ökat andelen räntebärande placeringar genom att investera i tillväxtmarknadsobligationer.

Realtid - 17 apr 19 kl. 08:01

Handelsbanken ställer in avsättning till Oktogonen

Handelsbankens rörelsevinst var nära oförändrad under det första kvartalet justerat bland annat för att en tidigare reservering till Oktogonen löses upp, skriver banken i sin delårsrapport..

PrivataAffärer - 13 dec 18 kl. 17:21

Handelsbanken: Sidledes utveckling på bostadsmarknaden framöver

Under 2019 utgör ett stort färdigställande av nya bostäder en nedåtrisk för priserna, som kan slå mot vissa mindre bostadsutvecklare. Den relativt lilla betydelse som mindre bostadsutvecklare har i ekonomin talar för begränsade spridningseffekter till resten av bostadsmarknaden och ekonomin. ”Problem bland mindre bostadsutvecklare kommer inte isolerat att utgöra en risk för hela bostadsmarknaden eller ekonomin, enligt vår syn.

Cornucopia - 28 okt 15 kl. 15:42

Handelsbanken höjer kortavgifterna med 44%

Handelsbanken höjer sina kortavgifter med 44%. Tydligen kan man inte behålla korten annars.
Foto: Handelsbanken
Tidigare har Handelsbanken varit den bank, som varit mest positiva till kontanter och behållit både kontanthantering och bankfack på sina kontor.

PrivataAffärer - 24 okt 18 kl. 07:19

Handelsbanken strax över förväntan

Handelsbankens rörelseresultat blev 5.344 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Det kan jämföras med snittestimatet på 5.

YLE - 19 dec 12 kl. 08:48

Handelsbanken: Läget i Spanien som i USA på 1930-talet

Handelsbanken tror i sin konjunkturprognos på måttlig tillväxt i Finland samt fortsatt eurokris. Totalproduktionen väntas nästa år öka mindre än vad bankens tidigare prognoser utlovat, 1,7 procent mot tidigare 2,0. Prognosen för 2014 är densamma som förr; 2,8 procent.

YLE - 19 dec 12 kl. 17:33

Handelsbanken tror på måttlig tillväxt

Handelsbanken tror i sin konjunkturprognos på måttlig tillväxt i Finland samt fortsatt eurokris. Totalproduktionen väntas nästa år öka mindre än vad bankens tidigare prognoser utlovat, 1,7 procent mot tidigare 2,0. Prognosen för 2014 är densamma som förr; 2,8 procent.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Ilska hos krogbranschen efter förlängning av smittskydd

Regeringen föreslår att smittskyddsåtgärderna på krogar och restauranger ska förlängas till första juli nästa år. Beskedet har väckt starka reaktioner i krogbranschen..

SR - 2 timmar sedan

Nu öppnar Finland gränsen för alla svenskar

Natt mot lördag öppnar Finland sina gränser igen för alla svenskar efter sex månaders coronastängning. Gränsrestriktionerna har kraftigt påverkat näringslivet längs den 50 mil långa landgränsen mellan Sverige och Finland. Tuula Ajanki, Tornedalsrådet, ett samarbetsorgan för kommunerna.

SR - 3 timmar sedan

Europadomstolen: Ambassaden i Minsk får avfärda de asylsökande

Europadomstolen sätter inte tillfälligt stopp för att kasta ut de två belarusiska män som sökt tillflykt på den svenska ambassaden i Minsk, det uppger utrikesdepartementet för Ekot..

SR - 4 timmar sedan

Tiktok stoppas för nedladdning i USA

I USA kommer de kinesiska apparna Tiktok och Wechat, med miljontals användare världen över, från och med söndag att blockeras för nya nedladdningar Det meddelade USA:s handelsdepartement på fredagseftermiddagen..

SR - 4 timmar sedan

Krogrestriktioner kan förlängas till sommaren

Regeringen vill förlänga den tillfälliga smittskyddslagen för serveringsställen som bland annat säger att restauranger ska vidta särskilda åtgärder för att minska risken för spridning av covid-19..

SR - 5 timmar sedan

Svensk medborgare blir premiärminister i Somalia

Somalia har fått en ny premiärminister. Den svenske medborgare Mohamed Hussein Roble har utsetts av presidenten och tar över efter Hassan Ali Khaire, som avsattes i juli i en misstroendeomröstning..

SR - 6 timmar sedan

”Systemet är inte rustat för den här typen av unga gärningspersoner”

För att förhindra att unga begår upprepad grov brottslighet behövs mer insatser än idag. – Det måste till mycket kraftigare förebyggande åtgärder, säger Carin Götblad, regionpolismästare i Region Mitt..

SR - 6 timmar sedan

Kritiken: ”Hoppades att detta skulle ske tidigare”

Ett inkomsttillägg på max 600 kronor i månaden för pensionärer som arbetat i minst 40 år, införs den 1 september 2021..

SR - 7 timmar sedan

Fler personer med koppling till kriminella nätverk har häktats

Flera personer med kopplingar till kriminella nätverk har häktats misstänkta för grov brottslighet, skriver polisen på sin hemsida..

SR - 7 timmar sedan

Danmark inför 50-personersgräns

Danmark inför nya nationella restriktioner efter att smittspridningen av coronaviruset ökat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.