News55 > Nyheter

Saturday, 19 September, 00:38

News55 - I förrgår: 05:28

EU-basen: Vi har vänt oronUrsula von der Leyen vill agera vägvisare i sitt första tal om läget i unionen. – Nu är det dags för EU att leda vidare från svaghet till livskraft, talar kommissionsordföranden i Bryssel. Utmaningarna är många för den 61-åriga tyskan. EU-länderna är fo. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Leyen, EU, Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-basenVi har , vänt, oron
Helsingborgs Dagblad - 16 dec 14 kl. 01:34

Nyval hotar jobben enligt LO-basen

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson vill helst att extravalet ställs in. Orsaken är att den politiska oron går ut över den svenska ekonomin och kan leda till att jobben hotas. — Vi får redan nu signaler om att investerare drar öronen åt sig vad gäller Sverige, säger han till Dagens Nyheter.

BT - 16 dec 14 kl. 01:32

Nyval hotar jobben enligt LO-basen

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson vill helst att extravalet ställs in. Orsaken är att den politiska oron går ut över den svenska ekonomin och kan leda till att jobben hotas. - Vi får redan nu signaler om att investerare drar öronen åt sig vad gäller Sverige, säger han till Dagens Nyheter.

Expressen - 23 jul 20 kl. 05:40

Tre döda på en månad – fallen skakar armébasen

Den amerikanska militärbasen Fort Hood skakas av att tre döda soldater har hittats på mindre än en månad.Tre döda kroppar upptäcktes nära basen i Texas – och oron växer.– Våra soldater är inte säkra och lever på en farlig bas, säger anhöriga till en av de döda..

Dagen - 27 jul 11 kl. 03:00

SSU-basen Jytte Guteland: "Vi ska hedra offren"

Attacken mot lägret för de unga socialdemokraterna i Norge kastar en våt filt över systerorganisationen SSU:s kongress i nästa vecka. - Det kommer att rama in kongressen, säger Jytte Guteland, ordförande för SSU till Dagen.

Flera dagar har gått sedan tragedierna mot det AUF:s (norska socialdemokratiska ungdomsförbundet) läger på Utöya i Norge, utanför Oslo.

SvD - 16 dec 14 kl. 01:32

Nyval hotar jobben enligt LO-basen

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson vill helst att extravalet ställs in. Orsaken är att den politiska oron går ut över den svenska ekonomin och kan leda till att jobben hotas..

UNT - 01 mar 16 kl. 13:06

Oron växer för stängd flyktingrutt

Medan flyktingströmmen försöker ta sig från Turkiet via Grekland in i EU reser EU-basen Donald Tusk i motsatt riktning..

Expressen - 13 jun 18 kl. 21:23

Oron vid svenska VM- basen: ”Attackerade”

MOSKVA. Här avslöjas Vladimir Putins skandalpalats – bara tre mil från Sveriges VM-bas.Kostnad för bygget: 8,6 miljarder kronor.

BT - 16 dec 14 kl. 04:35

LO: Nyvalet hotar jobben

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson vill helst att extravalet ställs in. Orsaken är att den politiska oron går ut över den svenska ekonomin och kan leda till att jobben hotas, inte minst inom LO-kollektivet. - Vi får redan nu signaler om att investerare drar öronen åt sig vad gäller Sverige.

BT - 16 dec 14 kl. 06:32

LO: Nyvalet hotar jobben

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson vill helst att extravalet ställs in. Orsaken är att den politiska oron går ut över den svenska ekonomin och kan leda till att jobben hotas, inte minst inom LO-kollektivet. - Vi får redan nu signaler om att investerare drar öronen åt sig vad gäller Sverige.

BT - 16 dec 14 kl. 15:10

LO vill ha tydligt ideologiskt val

LO vill att extravalet blir ett tydligt vänster-högerval om vilket Sverige vi vill ha. - Det blir ett tydligt alternativ mot fem högerpartier, säger LO:s vice ordförande Tobias Baudin.Ett tydligt vänster-högerval är det bästa sättet att hålla tillbaka Sverigedemokraterna, anser LO.

VA - 10 mar 11 kl. 07:00

Sju heta aktier att köpa

10 mars Förstora Satsa på Skistar. Foto: KJELL JOHANSSON/SCANPIX   Först var det dollarn och nu är det ljan. Den pressade Stockholmsbörsen har gått ned med 8 procent sedan årshögstanoteringen från i januari och för flertalet av Stockholmsbörsen större bolag har fallet varit ännu högre.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.