DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 17:36

DI - 16 sep 20 kl. 09:14

140 anställda berörs när Stora Enso stänger maskin för tidningspapper
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stora Enso

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 140, anställda, berörsnär Stora , Enso, stänger, maskinför , tidningspapper
UNT - 02 mar 20 kl. 12:30

Anställda på Stora Enso i karantän

Fem anställda på Stora Enso i Skutskär sitter i karantän efter resor i Sydostasien..

UNT - 02 mar 20 kl. 12:30

Anställda på Stora Enso i karantän

Fem anställda på Stora Enso i Skutskär sitter i karantän efter resor i Sydostasien..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

140 jobb bort på Stora Enso i Hylte

Stora Enso planerar att stänga ner en av pappersmaskinerna vid Hylte Bruk till årsskiftet. Nedläggningen skulle i så fall beröra 140 anställda, skriver skogsindustriföretaget i ett pressmeddelande.Anledningen är en minskad efterfrågan på tidningspapper i Europa..

YLE - 30 okt 13 kl. 12:24

Stora Enso-anställda fick nog

De anställda vid Stora Ensos fabrik i Imatra lägger ner arbetet i protest mot den senaste tidens besked om uppsägningar. Arbetsnedläggelsen gäller både kartong- och massafabriken i Imatra och börjar i morgon bitti klockan sex. Ungefär 1 000 anställda deltar i protesten.

HBL - 23 okt 12 kl. 12:33

Stora Enso minskar anställda med 520

Stora Enso planerar att dra ner personalstyrkan med 520 anställda i Finland, Sverige och Polen. Bland annat packningsfabriken i Ruovesi, med sextio anställda, stängs. Upp till hundra arbetstillfällen försvinner vid kartongfabrikerna i Heinola, Ingerois och Björneborg.

Kristianstadsbladet - 07 feb 20 kl. 10:57

Coronaviruset gör att anställda på Nymölla bruk måste ställa in resor

Stora Enso-koncernen har infört flygförbud för sina anställda på grund av coronaviruset. Nymölla bruk har fått ställa in flera resor. ”Vi gör det vi kan för att skydda våra anställda, kunder och leverantörer och i den mån vi kan bidra till att begränsa virusets spridning”, säger Carl Norell, presschef på Stora Enso..

Affärsvärlden - 18 jun 13 kl. 08:16

Stora Enso kapar 750 anställda i Sverige

Det totala antalet anställda inom massa- och papperskoncernen Stora Enso väntas minska med cirka 2.500 personer till följd av det tidigare aviserade spar- och effektiviseringsprogrammet..

Affärsvärlden - 24 okt 14 kl. 15:44

Stora Enso stäms av tidigare anställda

Skogsbolaget Stora Enso har blivit stämda vid arbetsdomstolen i Frankrike. Bakom stämningen står 220 tidigare anställda som arbetade vid Corbehems pappersbruk i norra Frankrike som stängdes i januari tidigare i år..

DalaDemokraten - 26 maj 14 kl. 15:38

Veterandag för anställda som uppnått 25 tjänsteår

Veterandagen 2014 har firats vid Stora Enso Kvarnsveden genom att de anställda som uppnådde 25 tjänsteår under förra året for iväg på en halvdagsutflykt. Utflykten gjordes tillsammans med representanter för företaget. På programmet stod kyrkbåtsrodd i Torsång och dagen avslutades med en trevlig middag..

Kristianstadsbladet - 02 dec 18 kl. 21:30

Nymöllas ägare varslar 500 anställda

Nymölla bruks ägare, Stora Enso, varslar 500 anställda på ett bruk i Finland. Orsak: minskad efterfrågan på bestruket papper. .

SmålandsPosten - 16 feb 17 kl. 09:16

Stora stänger maskin - 140 jobb hotas

Skogskoncernen Stora Enso stänger en pappersmaskin vid Kvarnsvedens bruk i Borlänge. 140 anställda riskerar att bli av med jobbet. Förhandlingar med facket ska nu dra igång, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.