Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 13:08

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 06:00

Ökar med 5 700 – så många Malmöbor är arbetslösa▸ Arbetslösheten i Malmö ligger på 16,3 procent ✓ Arbetsförmedlingen: ”Inte helt nattsvart”.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Malmöbor, Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökarmed 5 , 700, många , Malmöborär , arbetslösa
Skånskan - 03 dec 19 kl. 16:38

Färre Malmöbor utsätts för brott

mALMÖ Allt färre Malmöbor utsätts för brott enligt polisens trygghetsundersökning som grundar sig på svaren från 3 748 Malmöbor. Årets siffra är den lägsta på 20 år. Däremot ökar oron för att utsättas för ett brott.

SR - 04 dec 17 kl. 17:45

Fler Malmöbor oroar sig för brott

Allt färre Malmöbor utsätts för brott – samtidigt ökar oron för att bli utsatt. Det visar årets Trygghetsmätning från Malmöpolisen..

Sydsvenskan - 17 apr 18 kl. 08:00

Smörstekta pasteller med röd sås – hjälper Malmöbor att stressa mindre

Färger som påverkar våra smaklökar minskar på vår stress..

Skånskan - 09 nov 18 kl. 16:55

Malmö på rätt håll i senaste trygghetsundersökningen

Malmö
I den senaste trygghetsmätningen i Malmö noteras att allt färre medborgare utsätts för brott, att fler känner sig trygga och att förtroendet för polisen ökar.
– Det känns förstås bra att det går åt rätt håll, sa Stefan Sinteus, polisområdeschef i Malmö, på en presskonferens på fredagen.
Samtidigt ökar oron bland kvinnor att bli ofredade.

Sydsvenskan - 30 jan 14 kl. 05:30

Var finns de ”normala” Malmöborna?

Var bor de normala människorna?Jag vill veta.En dag förra veckan frågade nämligen poliser ett par boende i Seved varför de, som är ”normala och vettiga”, inte flyttar därifrån.

BT - 16 jan 14 kl. 08:39

Nästa steg i Borås imponerande resa

Under arbetet med kongresshuset har kommunstyrelsen övertygats om att den totala nyttan med råge överstiger Borås stads insats och därför är vi eniga i förslaget att bygga om kårhuset till kongresshus, skriver politikerna i kommunstyrelsen inför kvällens avgörande beslut. Borås har på 30 år gjort en imponerande färd från nästan renodlad industristad till kunskapscentrum av internationellt mått inom flera områden. Avfallshantering samt mode och textil nämns ofta.

Expressen - 04 dec 17 kl. 13:24

Otryggheten ökar i Malmö – en av fyra utsatt för brott

I dag presenterar polisen i Malmö sin årliga trygghetsundersökning.Och trots att tre av fyra Malmöbor inte utsatts för brott det senaste året känner många Malmöbor otrygghet.Och allt fler Malmöbor avstår från aktiviteter på grund av otrygghet.

Sydsvenskan - 15 feb 15 kl. 04:00

Är Malmö verkligen innovativ nog för framtidens gatumat?

I juli 2013 kunde man läsa i tidningen Forbes att Malmö hamnat på fjärde plats bland världens mest innovativa städer. Listan presenterades av OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development). Stockholm hamnade på åttonde plats och Göteborg på tolfte.

Skånskan - 16 okt 15 kl. 05:50

Handbollen hotad i Malmö

Malmö HK Malmö har stora ekonomiska problem. Mest akut är en skatteskuld på drygt 200 000 kronor hos Kronofogden, men på sikt hotas klubbens existens av bristande intresse hos Malmöborna och vikande sponsorintäkter.
– Kampen är stentuff, säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson.

Skånskan - 23 jun 16 kl. 17:17

Elbussar i Malmö beviljas miljoner

Malmö Nu är det klubbat och klart. Trafikverket har beviljat Malmö 35 miljoner kronor för införandet av elbussar, och arbetet beräknas vara på gång redan inom ett år.Målet är att 25 % av alla personresor i Malmö ska ske med kollektivtrafik år 2030, och Trafikverkets beslut blir ett välkommet steg i rätt riktning.

Skånskan - 18 feb 16 kl. 14:00

Kim Bodnia kritiserar Malmös antisemitism

Opinion Många har blivit besvikna över att skådespelaren Kim Bodnia har lämnat de populära tv-serien Bron, om brottsutredningar i samarbete mellan Danmark och Sverige. Judiske Bodnia säger nu till den israeliska webbsajten Walla! att det också berodde på att antisemitismen i Malmö ökar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.