Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 19 September, 10:59

Länstidningen i Södertälje - 16 sep 20 kl. 09:01

JUST NU: Handelsbanken slaktar kontor – 1000 anställda får gåUnder onsdagen meddelade Handelsbanken i ett pressmeddelande att cirka 180 kontor ska stängas....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
JUST NU, Handelsbanken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Handelsbanken, slaktar, kontor, 1000, anställdafår ,
Realtid - 19 sep 12 kl. 08:30

Handelsbanken öppnar kontor i Sydney

Handelsbanken är först ut av de nordiska bankerna att etablera sig i världens sjätte största land, Australien..

News55 - 13 okt 15 kl. 11:59

Handelsbanken: Ännu fler kontor som upphör med kontanter

Förra veckan valde SPF Seniorernas ordförande Christina Rogestam att skriva ett öppet brev till Handelsbanken efter att hon mötts av beskedet att banken slopar stora delar av kontanthanteringen, närmare bestämt på ungefär 70 kontor. – Mycket tråkiga nyheter, sade Chrisina Rogestam till News55, och förklarade att Handelsbanken borde varit bättre förberedda på att besöken på bankkontoren skulle öka som följd av sedelbytet – vilket Handelsbanken hävdar är anledningen.       LÄS MER: SPF Seniorerna uppmanar Handelsbanken ändra beslutet I brevet skrev ordföranden bland annat att: ”Som företrädare för 270 000 medlemmar, varav många är kunder i banken och har uppskattat er kontantservice, uppmanar jag er att ändra beslutet”.

Kristianstadsbladet - 22 jun 16 kl. 03:00

Handelsbanken stänger kontor i Knislinge

Redan den 30 juni stänger Handelsbanken sitt kontor i Knislinge. Först går flyttlasset till Broby, sedan flyttar personalen över till kontoret i Kristianstad..

YLE - 17 jul 13 kl. 11:32

Bättre än väntat för Handelsbanken

Handelsbanken gjorde ett bättre resultat än väntat under årets andra kvartal. Banken gjorde en vinst på 4,7 miljarder kronor - en dryg halv miljard euro- under perioden april-juni. Vinsten är lite större än under samma period i fjol.

DalaDemokraten - 12 sep 16 kl. 10:50

Handelsbanken stänger i Grangärde

Den 30 november stänger Handelsbanken sitt kontor i Grangärde.
– De två anställda flyttas över till kontoret i Ludvika som i fortsättningen kommer att ha tio anställda, säger Carina Lundefors, rörelsechef i region Mellansverige..

Dalarnas tidningar - 12 sep 16 kl. 10:50

Handelsbanken stänger i Grangärde

Den 30 november stänger Handelsbanken sitt kontor i Grangärde.
– De två anställda flyttas över till kontoret i Ludvika som i fortsättningen kommer att ha tio anställda, säger Carina Lundefors, rörelsechef i region Mellansverige..

YA - 28 sep 18 kl. 00:01

Handelsbanken stänger kontoret i Kivik

En dag i veckan har det varit öppet det senaste året, men sista torsdagen i november stänger Handelsbanken sitt kontor i Kivik för gott..

Dalarnas tidningar - 24 mar 19 kl. 16:09

IBF Falun förnedrade Pixbo – kopplar järngrepp om kvartsfinalserien: "Just nu slaktar vi dem"

IBF Falun har satt sig i en guldsits i kvartsfinalserien mot Pixbo. Detta efter en förkrossande....

SvD - 06 jan 16 kl. 10:07

Just nu: Merkels kontor avspärrat

Polisen i Berlin har spärrat av ett område utanför Tysklands förbundskansler Angela Merkels kansli. ”Vi undersöker ett misstänkt paket”, säger en talesperson för Tysklands federala polis till nyhetsbyrån Reuters..

Dagens PS - 04 apr 19 kl. 13:02

”Slaktar koncernledningen” – nya vd:n petar toppchefer

Handelsbankens nya vd Carina Åkerström storstädar rejält bara en vecka efter tillträdet. ”En gigantisk omgörning”, skriver Di. Bara en vecka efter att Carina Åkerström satt sig i vd-stolen på Handelsbanken aviseras bankdirektörens första åtgärd.

Sydsvenskan - 06 okt 15 kl. 14:29

Slopar kontanthantering på 70 kontor

Handelsbanken slutar med kontanthantering på ett 70-tal kontor, nästan var sjätte av bankens 463 kontor i landet. Orsaken uppges vara en anstormning av ärenden i samband med Riksbankens sedelbyten.— Min bästa bedömning just nu är att det blir på ett 70-tal kontor nu under hösten som blir av med manuell kontanthantering, säger Michael Green, chef för Handelsbanken Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.