Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 25 September, 08:37

Länstidningen i Jämtland - 16 sep 20 kl. 09:02

Debatt: Så kan fler skaffa en bostadNio av tio svenskar bor i en kommun med bostadsbrist. Andelen unga vuxna som bor kvar hemma ökar....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, kan , fler, skaffaen , bostad
BT - 06 feb 19 kl. 16:41

”Livligare debatt när fler kan uttrycka sin åsikt”

Efter att Louise Bertilssons (MP) motion om yttranderätt nyligen antogs av fullmäktige kan nu fler göra sig hörda i Tranemos kommunpolitik. Motionen går ut på att också politiska ersättare ges chansen att kunna göra ett muntligt yttrande i kommunfullmäktige och ett skriftligt i kommunstyrelsen. Tranemo.

DN - 28 aug 18 kl. 21:00

”Civilsamhället måltavla i hätsk och okunnig debatt”

DN DEBATT 29/8. Civilsamhället är en garant för ett välfungerande samhälle. Men just nu är inte minst den del som på olika sätt vilar på religiös grund en tydlig måltavla i en allt mer hätsk debatt.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 15 dec 13 kl. 06:00

Efterlyses: Ärlig debatt om marijuanapolitiken

MARIJUANA I dagarna röstade Uruguays senat igenom ett lagförslag som innebär att landet blir det första i världen som reglerar produktion och försäljning av marijuana till vanliga medborgare. Liknande lagändringar har gjorts i de amerikanska delstaterna Colorado och Washington. Detta signalerar ett monumentalt skifte i den globala narkotikapolitiken som Sverige måste förhålla sig till, skriver Alfred Askeljung.

SVT Debatt - 10 jun 13 kl. 11:04

Vi kan inte låta fler missbrukare dö, KDU

NARKOTIKAPOLITIK Att avkriminalisera cannabis handlar inte om att acceptera missbruk, utan om att försöka hantera de droger som finns i samhället ? något dagens politik fatalt har misslyckats med. När KDU:s Sara Skyttedal gör en moralfråga av förbudspolitiken hjälper hon inte dem som fastnar i missbruk.

SVT Debatt - 29 jan 14 kl. 06:00

Vansinne med fler lagliga droger

LEGALISERING Barack Obama menade nyligen att det inte är farligare att röka cannabis än att dricka alkohol. Detta resonemang är vansinnigt.  USA:s president Barack Obama har i dagarna sagt var han står i den ständigt pågående debatt om legalisering av cannabis i USA.

SVT Debatt - 20 mar 14 kl. 12:07

Sverige borde ha fler – inte färre – fristadskonstnärer

FRISTADSKONSTNÄRER Moderata politiker i Gävle kommun har överklagat kommunens beslut att ta emot en fristadskonstnär. Den inställningen tycker jag som kulturminister är beklaglig – i stället borde fler kommuner i Sverige ta ansvar för fristadsnätverket.
Regeringen har varit tydlig och aktiv för att få fler kommuner att bli fristäder.

SVT Debatt - 13 nov 17 kl. 14:24

”Debattörerna vill inte alls höra fler muslimska röster”

”Debattörerna borde rikta sin ilska till rätt avsändare, i det här fallet Dramaten”, skriver Sofie Löwenmark..

SVT Debatt - 24 jan 14 kl. 06:00

Fler borde bryta mot köttnormen

MAT 2014 borde bli året då fler svenskar inser att köttätandet leder till fler sjukdomar och ökade koldioxidutsläpp. Att äta kött är ett enormt resursslöseri. Vegomaten har FN, Bill Clinton, Beyoncé och världshälsoorganisationen WHO på sin sida.

Expressen - 17 dec 12 kl. 09:23

USA:s vapenlagar väcker ny debatt

Skolmassakern i Newtown har satt i gång en laddad debatt i USA. Fler och starkare röster hörs för att begränsa de liberala vapenlagarna. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.