Realtid > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 03:21

Realtid - 16 sep 20 kl. 08:49

Nyfosa avyttrar logistikportfölj för 2,1 miljarderNyfosa har tecknat avtal med fastighetsfonder rådgivna av Blackstone om avyttring av en logistik­portfölj till ett värde om cirka 2,1 miljarder kronor,.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Blackstone

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyfosa, avyttrar, logistikportföljför , 2,1, miljarder
Realtid - 13 jul 20 kl. 09:25

Nyfosa säljer för 1 miljard till Regio

Nyfosa avyttrar två fastigheter i Mölndal till ett värde om 1 037 miljoner kronor..

DI - 09 jul 20 kl. 08:47

Nyfosa avser sälja logistikportfölj för 2,1 miljarder

Fastighetsbolaget Nyfosa har tecknat en avsiktsförklaring om att sälja en logistikportfölj för 2,1 miljarder kronor..

Realtid - 09 jul 20 kl. 08:57

Nyfosa avser att sälja logistikportfölj för 2,1 miljarder kronor

Fastighetsbolaget Nyfosa har ingått en avsiktsförklaring med Blackstone om att sälja en logistiportfölj för 2,1 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 15 maj 20 kl. 18:07

Batljan: SBB avyttrar fastigheter för att slippa sänkt kreditbetyg

– Vi har under det här kvartalet sålt för 1,5 miljarder, och räknar med att leverera affärer – då pratar vi inte om veckor, vi pratar faktiskt om dagar, sade Ilija Batljan som indikerade att det kan komma att handla om fastigheter värda omkring 2 miljarder kr. – Jag såg i ett morgonbrev att vi uppskattas behöva sälja för 2 miljarder. Jag skulle inte säga emot det, sade SBB-chefen.

PrivataAffärer - 03 dec 18 kl. 10:42

Nyfosa siktar på ett par affärer i veckan

”Vi behöver ta oss ner och gräva eftersom vi inte köper om direktavkastningskravet understiger 6,5 procent. Så det kommer att bli många och mindre affärer – köp av fastigheter där vi tar på oss lite av besvär”, resonerar han. Det handlar om affärer från 10- till 20-miljonersklassen och uppåt, bedömer han.

DI - 19 mar 19 kl. 09:59

Analys: Nyfosa värderat i klass med Hemfosa trots sämre kvalitet

Kursuppgången i Nyfosa har medfört att mycket är inprisat. Nyfosa värderas ungefär i linje med Hemfosa och Wihlborgs trots att båda de bolagen har en klart högre tillgångskvalité..

Affärsvärlden - 19 mar 19 kl. 10:03

ABG: Därför sänks Nyfosa till behåll

Kursuppgången i Nyfosa har medfört att mycket är inprisat. Nyfosa värderas ungefär i linje med Hemfosa och Wihlborgs trots att båda de bolagen har en klart högre tillgångskvalité. Det skriver ABG Sundal Collier..

PrivataAffärer - 19 mar 19 kl. 11:08

ABG: För mycket inprisat i Nyfosa

Det skriver ABG Sundal Collier som förklaring i den analys där rekommendationen för fastighetsaktien sänks från köp till behåll med bibehållen riktkurs om 55 kronor. ABG pekar dels på en högre P/CE-multipel, det vill säga pris i förhållande till så kallat ”cash earnings”-kassaflöde, för Nyfosa mot de två sektorskollegorna. Därutöver är Nyfosas implicita avkastningskrav, baserat på aktiekursen, bara 0,2 till 0,3 procentenheter högre än Hemfosas och Wihlborgs, enligt investmentbanken.

DI - 24 jun 19 kl. 07:13

Nyfosa och Sagax samriskbolag köper fastigheter från bolagen

Söderport Holding, som ägs till lika delar av Nyfosa och Sagax, har avtalat om förvärv av nio fastigheter från Nyfosa för 722 miljoner kronor och sex fastigheter från Sagax för 668 miljoner kronor. .

Affärsvärlden - 24 jun 19 kl. 07:41

Nyfosa och Sagax samriskbolag köper fastigheter från bolagen

Söderport Holding, som ägs till lika delar av Nyfosa och Sagax, har avtalat om förvärv av nio fastigheter från Nyfosa för 722 miljoner kronor och sex fastigheter från Sagax för 668 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 01 apr 20 kl. 07:42

Nyfosa avvaktar med SBB-affär

Fastighetsbolaget Nyfosa ingick i januari en avsiktsförklaring med SBB i Norden avseende förvärv av fastighetsportföljer med ett totalt värde om cirka 8 miljarder kronor. Nyfosa beslutar nu att avvakta tills vidare med genomförandet av transaktionen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.