Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 19 September, 04:18

Nerikes Allehanda - I förrgår: 08:51

Efter rekordsommar på spa-anläggningen - Loka brunn får Stora turismpriset: "känns jättekul"Loka brunn har haft den bästa beläggningen på 10 år denna sommar. Trots corona. Nu tilldelas Loka....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Stora, Loka

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter rekordsommar, spa-anläggningen, Loka, brunnfår Stora , turismpriset, känns jättekul
Vagabond - 16 jan 18 kl. 16:40

Nya spa-anläggningen i Skottland – drömmen för alla som älskar gin

Gin-älskare se hit! På den nyöppnade anläggningen Gin Spa i Glasgow kan ni skämma bort er själva med allt som hör den enbärsdoftande drycken till..

BT - 21 okt 12 kl. 22:27

Sju skottskadade på spa i Wisconsin

Minst sju personer skottskadades och panik utbröt när en beväpnad man på söndagen störtade in på ett spa i en förort till Milwaukee i den amerikanska delstaten Wisconsin och började skjuta omkring sig.
Mannens tidigare fru arbetar på spa-anläggningen och hon hade tidigare fått en domstol att utfärda besöksförbud för mannen. Läget för flera av de skadade var på söndagskvällen svensk tid oklart.

NT - 28 apr 18 kl. 08:00

Spana in stans nya lyxiga spa

Det tog längre tid än planerat och slutnotan blev högre, men idag är Magnus Malm glad att få planera invigningen av Spa-anläggningen på The Lamp Hotel..

NSD - 30 jul 19 kl. 14:21

Spa ger sex nya arbetstillfällen på Cape east

Nu står det klart att Jaana Saloniemi, SF-cliniken i Torneå, ska driva spa-anläggningen på Cape east..

Nya Wermlands Tidningen - 27 okt 14 kl. 14:12

Man vandaliserade spa-anläggning

En man slog på måndagen av oklar anledning sönder saker i en spaanläggningen Gröna lyktan i Kristinehamn..

Skånskan - 24 feb 20 kl. 17:26

Marbyte för miljoner krävs för att förverkliga galoppbana och spa

BARA Satsningen på en galoppbana och 450 nya bostäder i södra Bara går in i nästa fas - nu med ett markbyte mellan Svedala kommun och Peab.
Kommunfullmäktige ska nu säga sitt om en bytesaffär för 28 miljoner kronor på mark granne med PGA Sweden international.Svensk galopp och Skånska travsällskapet samsas i dag om utrymmet på Jägersro i Malmö.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 10:12

Satsar stort på nytt spa

Lund På en av Skånes högsta punkter, på toppen av Romeleåsen, bygger The Lodge ett nytt spa.
Från att ha drivit hotell med en mindre relaxavdelning satsar man nu stort och bygger en spaanläggning på 900 kvadratmeter.Platsen är belägen 167 meter över havet och från anläggningen kan man blicka ut över Torna Hällestad och bort mot Flyinge.

Skånskan - 28 feb 17 kl. 05:00

Grönt ljus för andligt spa på Åkersberg

höör Ett andligt spa med behandlingar för både kropp och själ. Det vill Stiftsgården Åkersberg erbjuda sina gäster. Nu har man fått bygglov för mångmiljonsatsningen.

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 08:30

Snabba ryck när de första anlände

Telefonsamtalet från Migrationsverket kom i tisdags. Några timmar senare anlände de första asylsökande till Breanäs. Majoriteten är från Syrien, ett 10-tal barn.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 14:00

Nytt spa ska ge Andrum

höör En kommersiell satsning utan krav på vinst men som ska bära sina kostnader. Så är det tänkt med spaanläggningen Andrum som Stiftsgården Åkersberg nu påbörjar. Med vid gårdagens byggstart var biskop Johan Tyrberg som hyllade initiativet.

Skånskan - 14 jan 16 kl. 20:55

Grannbråk om oljud från spa

Malmö Grannarna irriterade sig på pumpljudet från grannens spa i Djupadal. Men miljöförvaltningen avvisade deras klagan.
Nu menar spainnehavarna att det inte är mer än skäligt att det slipper tillsynsavgiften.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.