Expressen > Nyheter

Thursday, 24 September, 09:36

Expressen - 16 sep 20 kl. 08:46

Person påkörd i rondellEn person blev under onsdagsmorgonen påkörd i Pildammsrondellen i Malmö.Polis och ambulans är på plats.Skadeläget är okänt.– Det rör sig om en påkörd person. Det är oklart om föraren är klar på platsen eller om det är en smitningsolycka, säger Katarina Rusin, presstalesperson hos polisen i region syd..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Pildammsrondellen, Malmö, Katarina Rusin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person påkördi , rondell
Kristianstadsbladet - 23 sep 12 kl. 06:30

Kommunen säger nej till rondell vid Tians väg

Foto: Tommy Svensson
Kaos i trafiken och risk för olyckor. Det är kontentan i den synpunkt som lämnats in till kommunen om korsningen Tians väg och Industrigatan. Men någon rondell finns inte inplanerad.

SmålandsPosten - 30 apr 14 kl. 06:22

Alliansen vill ha ny rondell

Trafiksituationen upplevs av många som farlig i korsningen mellan Kungsgårdsvägen och Fritids­vägen på Hovshaga. Alliansen i tekniska nämnden vill nu lösa problemen med ny en rondell. Enligt en skivelse till tekniska nämnden vill nämndens alliansledamöter att det byggs en rondell vid korsningen Kungsgårdsvägen och Fritidsvägen.

Sydöstran - 10 nov 15 kl. 17:40

Ko överraskar bilister i rondell

Sölvesborg har fått sin första rondell-ko. Under några år under mitten 2000-talet blev rondellhundar något av en folkrörelse i Sverige. Varje rondell med aktning fick sin egen rondellhund.

Kristianstadsbladet - 15 sep 12 kl. 11:00

Ny rondell?förhindrar kaos

Foto: Bosse Nilsson
2?370 p-platser. Över 2?

Barometern - 31 jan 14 kl. 06:25

Kommunen vill betala rondell

Borgholms kommun är ivrig att få till bättre trafiklösningar i Rälla och Stora Rör. Lisbeth Lennartsson vill att kommunen medfinansierar en rondell. I regionförbundets regionala transportplan är 200 miljoner öronmärkta till förbättringar av väg 136 mellan brofästet och Borgholm, det så kallade Ölandsstråket.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 11 kl. 07:53

Trafikolycka i rondell

UMEÅ Misstänkt rattfyllerist körde rakt fram i rondell på Haga.UMEÅ Misstänkt rattfyllerist körde rakt fram i rondell på Haga. Vid ett tiden i natt körde en bilist rakt fram i rondellen vid Östra kyrkogatan och Hissjövägen.

NT - 26 aug 11 kl. 10:42

Söderköping får sina andra rondell

Bygget av Söderköpings andra rondell har påbörjats. Det är den så kallade Björnfällan som nu ska bli en så stor cirkulationsplats att den faktiskt blir en rondell..

BT - 23 jan 12 kl. 07:22

Inte lätt göra rätt i rondell

Ska man rätta sig efter pilarna på skyltarna och i väg-banan när man kör in i en rondell med flera körfält? ? Pilarna är riktnings- eller lägesinformation ?

YLE - 25 jul 12 kl. 14:50

Rondell och trafikljus förbryllar vid vägbygge i Korsholm

Bygget av omfartsvägen mellan Stormossen i Korsholm och Hemstrand i Vasa fortsätter. Det största bekymret just nu är den tillfälliga rondellen i Böle i Smedsby. Det tog ett tag innan trafikanterna förstod att det är en rondell men det har blivit bättre säger Jukka Arvola på Skanska.

YLE - 25 jul 12 kl. 14:54

Rondell och trafikljus förbryllar när omfartsvägen byggs

Bygget av omfartsvägen mellan Stormossen i Korsholm och Hemstrand i Vasa fortsätter. Det största bekymret just nu är den tillfälliga rondellen i Böle i Smedsby. Det tog ett tag innan trafikanterna förstod att det är en rondell men det har blivit bättre säger Jukka Arvola på Skanska.

Trelleborgs Allehanda - 16 nov 12 kl. 11:30

Olyckor i rondell ska hårdgranskas

Foto: Claes Nyberg
De många olyckorna i Maglarpsrondellen har fått trelleborgarna att reagera med ilska och upprördhet. Nu ska Trafikverkets utredare lägga incidenterna under lupp. Något som ska resultera i nya åtgärder och höjd trafiksäkerhet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.