Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 27 September, 04:59

Nerikes Allehanda - 16 sep 20 kl. 08:44

Öbo tar hjälp av ungdomarna för ett tryggare Vivalla – bygger multiarena och ökar belysningen: ”Allt vi lovar dem måste vi leverera snabbt”Öbo ville ta hjälp av ungdomarna för att skapa ett tryggare Vivalla. Därför startade de i....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Vivalla

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öbo, tar, hjälpav , ungdomarnaför ett , tryggare, Vivalla, bygger multiarena och ökar belysningen Allt vi lovar dem måste vi leverera snabbt
Kristianstadsbladet - 03 jul 17 kl. 23:24

KGK tar satsningen på ungdomarna till ny nivå

”Det ska krylla av ungdomar på klubben”. Det var en av uppmaningarna som fick Kristianstads Golfklubb i Åhus att ta sats mot nästa nivå. Nu pratas det om ”levels” som aldrig förr.

YLE - 22 okt 15 kl. 04:22

Regeringen ger pengar men tar ännu mer av ungdomarna

Det är inte många år sedan Tolifastigheten i Karis fylldes av liv då bland annat ungdomsverkstaden Koi flyttade in där. Men om det fortsätter vara liv i luckan på Koi om några år är oklart. Regeringen vill satsa och ge pengar men tar samtidigt bort mycket mer än den ger.

YLE - 18 jun 17 kl. 10:22

Bättre att ungdomarna dricker på parkeringen än i skogen

En stor del av ungdomarna som tar sig till folkparkerna betalar aldrig in sig. I stället pimplar de alkohol på parkeringsplatsen. Det är bättre att de gör det nära oss där vi har koll på dem, säger ordningsvakterna Glenn Hannus och Jenni Ahlbäck.

YLE - 16 dec 16 kl. 05:36

Ingå tröttnade på ofog i bibban - ungdomarna får komma på städtalko

I Ingå tar kommunen ett aktivt och konstruktivt grepp för att få ungdomarna att sluta skräpa ner och förstöra på biblioteket. Diskussioner och städtalko är receptet för att skapa en trevligare miljö för alla. Kommunens informatör Benjamin Lundin visar uppgivet hur det kan se ut i biblioteket då han kommer på jobb om morgnarna; stolarna ligger omkullkastade, godispapper och läskburkar skräpar på golvet och det finns klotter på möblerna.

YLE - 28 jan 17 kl. 07:00

"Låt ungdomarna själva söka sommarjobb!"

- Det är viktigt att ungdomar som söker sommarjobb själva tar den första kontakten till potentiella arbetsgivare, säger Nina Waxlax som koordinerar Vasa stads sommarjobb på Navigatorn i Österbotten. Waxlax menar att det t.o.

BT - 24 dec 13 kl. 11:52

Utsatta unga tar mer sexuella risker

Tvångsomhändertagna ungdomar har oftare sålt sex och haft sex mot sin vilja - något som riskerar att leda till sexuell ohälsa. Men för de unga väger chansen till bekräftelse och njutning tyngre än riskerna. Ungdomar som vårdas på statens särskilda ungdomshem både tar och är utsatta för större sexuella risker än jämnåriga, enligt den första svenska studien på området.

Trelleborgs Allehanda - 23 feb 13 kl. 08:15

Efterlyst tar upp Trelleborgsrån

Foto: Claes Nyberg
Programmet Efterlyst i TV3 tar upp rånen mot Phone house och Guldfynd i Trelleborg. När inslagen sänds är inte klart i dagsläget.
Det är polisen som vill ha hjälp med att lösa fallen.

Skånskan - 21 feb 19 kl. 17:04

Skorpan och Jonathan tar ton på scen

SVEDALA Premiären av musikalen om Bröderna Lejonhjärta närmar sig för Sveamatea.
Den 2 mars är det dags att berätta historien om Skorpan och Jonatan på Flammans scen.– Det är intensivt de här sista veckorna.

YLE - 26 apr 17 kl. 13:08

4H jobbar för att ge ungdomarna arbetslivserfarenhet

Utan tidigare erfarenhet är det svårt att få jobb, men det är också svårt att få erfarenhet utan jobb. 4H-föreningarna i Svenskfinland hjälper ungdomarna på vägen med en egen arbetspool. 4H-föreningarna i Svenskfinland låter ungdomarna lära sig mer om arbetslivet i arbetspoolen Sydpolen.

Skånskan - 11 dec 15 kl. 14:00

Ungdomarna tar grepp om brottningen i Hörby

HÖRBY Ungdomarna är på frammarsch i Hörby Brottarklubb. I helgen ordnar klubben sin första nybörjartävling på tio år. Omkring 100 ungdomar från Skåne och Blekinge samlas i Hörby för att mäta sina krafter.

YLE - 05 nov 16 kl. 15:59

Granibor välkomnar flyktingar: Bara bra att de här ungdomarna kan komma hit och bo

- Jag förstår inte varför det har blivit sådant liv om den här saken, att folk är upprörda och gör namnlistor, besvär och sådant. Jag tycker att det är bara bra att de här ungdomarna kan komma hit och bo, säger Agneta Selroos. Hon är en av många som tycker att planerna på att öppna ett familjehem för minderåriga flyktingar i Grankulla låter som en alldeles utmärkt idé.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.