Resume > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 02:26

Resume - 16 sep 20 kl. 08:31

Mats Georgson: Teori, praktik och hårdrockResumé Insikts återkommande analytiker Mats Georgson använder hårdrocksbranschen som exempel för att beskriva hur varumärken bör tänka – och inte tänka – för att bygga sig starka..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Georgson, Insikts, Mats Georgson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, Georgson, Teori, praktikoch , hårdrock
Dagens Media - 03 jun 20 kl. 13:56

Mad Mats gästar Martin Hugossons podd – lyssna här

I avsnitt två av podden ”Martin snöar in” får marknadsföringsskrået oväntat mycket stryk av gästen Mats Georgson..

Barometern - 26 mar 20 kl. 06:00

Teori, praktik och humor på trädbeskärningskurs

Många som har äppelträd på sin tomt har väldigt lite kunskap hur och när man kan beskära träden för att de ska må så bra som möjligt. Men ett gäng intresserade äppelträdsägare gick nyligen en dagskurs med Claes Mark som ciceron. .

YLE - 04 dec 14 kl. 06:00

Sjukskötarstuderande vill ha mer praktik

En grupp sjukskötarstuderande vid yrkeshögskolan Novia i Vasa vill ha mer praktik och praktisk undervisning. Trots att halva studietiden består av praktik anser de inte att det räcker. - Vi läser väldigt mycket teori och vetenskap, jag skulle vilja ha mera medicin och praktisk undervisning, säger Jessica Koivunen.

YLE - 02 okt 13 kl. 05:22

Förlängd praktik oroar studerande och handledare

Nu fördubblar yrkesskolor antalet praktikveckor för studerande som en följd av att staten skär ner på finansieringen. Det blir billigare att fördubbla praktikveckorna än att ha studerande i skolan. Men de som får ta slaget är arbetsgivarna som ska stå tillhands med såväl praktikplatser som handledare.

Sydsvenskan - 03 jun 11 kl. 06:30

Ett glapp mellan teori och praktik

Malena Forsare och Oline Stig avslutar scenkonstdebatten om etiken och den interaktiva teatern.
Den 19 maj publicerade vi en gemensam debattartikel om scenkonst och etik. Orsaken var att vi funnit drag hos flera av senare års scenkonstproduktioner, som vi ansåg värda att reflektera över.

Nya Wermlands Tidningen - 11 jun 11 kl. 08:15

Har lärt sig om Segerfors i både teori och praktik

Intressant och lokalhistoriskt värdefull plats, konstaterade historieläraren Anki Schlagerholm Holgersson om Segerfors kvarn och bruksmiljön däromkring. Under ett par månader har hennes samhällsvetare fått arbeta med området i både teori och praktik. På söndag öppnar utställningen med resultatet..

Kristianstadsbladet - 10 okt 18 kl. 00:01

Teori och praktik blandas genom kommundoktorand

Sandra Lennartsson, integrationshandläggare i Östra Göinge kommun, jobbar under ett fyraårsprojekt halvtid på kommunen samt halvtid som kommundoktorand på Malmö universitet. På det här sättet kan forskningsvärlden och kommuner prata med varandra, i stället för att det är skilda världar (en med teori och en med praktik). .

Sydsvenskan - 28 aug 17 kl. 14:09

Andersson prioriterar teori före praktik

Två kvalmatcher på fyra dagar. Ett tajt spelschema som kräver ett annorlunda upplägg för Janne Anderssons landslag. – Vi får komprimera lite och det blir mer teori än vad vi brukar ha, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 17 kl. 14:09

Andersson prioriterar teori före praktik

Två kvalmatcher på fyra dagar. Ett tajt spelschema som kräver ett annorlunda upplägg för Janne Anderssons landslag. – Vi får komprimera lite och det blir mer teori än vad vi brukar ha, säger han.

SR - 28 aug 20 kl. 18:10

Georgson klar för Arsenal – ersätter Ljungberg

Nu står det klar att Andreas Georgson förstärker Arsenals ledarstab efter att Fredrik Ljungberg lämnat rollen i förra veckan. Georgson gjorde succé som assisterande tränare för Championship-laget Brenftord den gångna säsongen. 38-åringen har ett förflutet i Malmö FF där han gjorde 14 säsonger som assisterande tränare mellan 2006-2019..

Sydsvenskan - 18 aug 18 kl. 08:00

Andreas Georgson: ”Jag har fått mer ansvar på träningsplanen och det är kul”

Andreas Georgson har blivit något av Uwe Röslers högra hand..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.