Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 28 September, 11:55

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 08:30

Jag lyssnar, alltså finns jagGubben Höst klampar in utan att ta av sig skorna och låter sin stora grå kappa svepa över både stad och land..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Höst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag lyssnar, alltsåfinns jag
YLE - 23 aug 13 kl. 11:30

Österbottningarna lyssnar på radio

Österbottningarna är flitiga radiolyssnare berättar Kaj Backman, chef för publikforskningen vid Svenska Yle. I medeltal lyssnar österbottningen över tre timmar varje dag vilket är mer än vad finländaren gör överlag. - Föga förvånande är det de äldre som lysssnar mest, medan de yngre beroende av livssituation lyssnar ett par timmar mindre, säger Backman som konstaterar att österbottningarna främst lyssnar på Radio Vega med Radio X3M som god tvåa.

Politologerna - 09 sep 15 kl. 19:32

Varför lyssnar politikerna inte på opinionen i flyktingfrågan?

”Varför har den tysta majoritetens uppfattning i flyktingfrågan ignorerats så länge?” frågade ledarskribenten Ivar Arpi idag på Twitter. Bakgrunden är att SOM-institutet länge uppmätt att andelen som tycker att det är ett bra förslag att ta emot färre flyktingar är mycket större än andelen som tycker att det är ett dåligt förslag.

Skånskan - 20 mar 19 kl. 10:00

En berättare som lyssnar

VARNING. Man ska tänka sig för innan man öppnar munnen. Henrik Bergkvist kan finnas i närheten – han är berättare och använder allt möjligt som han snappar upp i vardagen till att bygga sina historier.

Alliansfritt Sverige - 06 jan 14 kl. 10:49

Lööf struntar i forskningen – lyssnar hellre på en ”jobbskapare” som halverat sin personal

Institutet för Arbetsmarknads- och Utbildningspolitisk Utvärdering är precis vad det heter, och det sorterar under Arbetsmarknadsdepartementet, alltså regeringen. IFAU har utvärderat sänkta arbetsgivaravgifter för unga och konstaterat att det är rätt dålig jobbpolitik. Aftonbladet frågar i en intervju idag näringsminister Annie Lööf hur hon ser på den saken: ”Det är ganska välkända argument som lyfts fram.

YLE - 23 apr 15 kl. 03:54

"Visst råkar vi ut för grannar som lyssnar bakom väggen"

Tänk att ha en granne bakom väggen som lyssnar och bara väntar på att få barnskyddsanmäla dig och din familj. Det händer, men sällan, få anmälningar handlar om elakhet, säger ledande socialarbetare Monika Possauner i Östra Helsingfors. Yle Nyheter intervjuar Possauner kring påsken med anledning av debatten kring så kallade "onödiga" barnskyddsanmälningar och caset med våldsamma trebarnsmamman "Nina", som väckte starkt intresse bland läsarna och lyssnarna.

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 16 kl. 12:00

"Folk sitter alltså hemma och lyssnar på manele i smyg"

Nana Håkansson lyssnar på en rumänsk-romsk musikgenre..

Supermiljöbloggen - 21 okt 16 kl. 09:13

Politikerna som lyssnar på klimatskeptiker

Expressen avslöjade i förrgår att ett flertal kontroversiella klimatförnekare och lobbyister haft direkt inflytande över Sverigedemokraternas politik. Det visar sig nu att även Moderaterna bjudit in samma klimatförnekare att föreläsa. Sverigedemokraternas riksdagsledamot Josef Fransson, tidigare miljötalesperson för partiet och nu representant i näringsutskottet, har under fler år fått hemlig hjälp i sitt politiska arbete av personer som öppet kallar sig klimatförnekare.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 10:22

"Vi behöver en styrning som framförallt lyssnar nedåt"

Foto: Ulrika Aastrup Berg

Det är med bestörtning jag ser händelserna i Ystad nystas upp. 27 människor har drabbats och 10 människor har dött i sviterna av en smittspridning på sjukhuset. Epidemier är absolut saker som kan ske och sjuka människor drabbas hårdare, det är vårt uppdrag att skydda de svagaste.

YLE - 04 feb 16 kl. 16:00

3,7 miljoner lyssnar på radio dagligen

3,7 miljoner finländare lyssnar på radio varje dag, visar statistik som Finnpanel har sammanställt. I genomsnitt lyssnar vi tre timmar på radio dagligen, på en eller två kanaler. Enligt undersökningen är Yle Radio Suomi den populäraste radiokanalen.

Kristianstadsbladet - 10 jan 13 kl. 07:00

Lyssnar till tystade röster

Foto: Carol Lollis
Att bli utgiven är att bli hörd, men om utgivningen innebär en kraftig redigering, vems röst är det då som hörs? Författarens? Redaktörens?

Barometern - 02 okt 13 kl. 07:40

Få lyssnar på fakta om FRA

Rykten och påståenden från en brittisk journalist om att den svenska signalspaningsmyndigheten FRA hade ett långt gånget sam­arbete med amerikanska NSA skapade upprörda känslor för mindre än en månad sedan.
Demokratiministern konstaterade att det ?hade gått för långt?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.