Realtid > Ekonomi

Saturday, 19 September, 11:40

Realtid - 16 sep 20 kl. 07:53

Handelsbanken halverar antalet kontor – satsar 1 miljard på ITHandelsbanken, med vd Carina Åkerström, minskar antalet kontor till 200 på två år. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
IT, Carina Åkerström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbanken, halverarantalet , kontor, satsar1 , miljardpå IT
Realtid - 19 sep 12 kl. 08:30

Handelsbanken öppnar kontor i Sydney

Handelsbanken är först ut av de nordiska bankerna att etablera sig i världens sjätte största land, Australien..

GöteborgsPosten - 04 mar 18 kl. 08:00

Flexibelt kontor satsar på drop in

Flora Workspace i centrala Göteborg tar konceptet flexibelt kontor ett steg längre. Här kan du hyra en kontorsplats per timme eller per dag. Målet är att skapa möten som i sin tur kan föda nya samarbeten och innovationer..

SmålandsPosten - 24 feb 20 kl. 14:37

: Myndighet lägger ner två kontor – satsar bara på Växjö

Skogsstyrelsen ska lägga ner sina kontor i Älmhult och Ljungby och koncentrera sin verksamhet till Växjö. – Det är givetvis inte ett roligt beslut att ta men vi kommer fortsatt att vara aktiva i hela länet, säger distriktschefen Jerker Bergdahl..

News55 - 13 okt 15 kl. 11:59

Handelsbanken: Ännu fler kontor som upphör med kontanter

Förra veckan valde SPF Seniorernas ordförande Christina Rogestam att skriva ett öppet brev till Handelsbanken efter att hon mötts av beskedet att banken slopar stora delar av kontanthanteringen, närmare bestämt på ungefär 70 kontor. – Mycket tråkiga nyheter, sade Chrisina Rogestam till News55, och förklarade att Handelsbanken borde varit bättre förberedda på att besöken på bankkontoren skulle öka som följd av sedelbytet – vilket Handelsbanken hävdar är anledningen.       LÄS MER: SPF Seniorerna uppmanar Handelsbanken ändra beslutet I brevet skrev ordföranden bland annat att: ”Som företrädare för 270 000 medlemmar, varav många är kunder i banken och har uppskattat er kontantservice, uppmanar jag er att ändra beslutet”.

Kristianstadsbladet - 22 jun 16 kl. 03:00

Handelsbanken stänger kontor i Knislinge

Redan den 30 juni stänger Handelsbanken sitt kontor i Knislinge. Först går flyttlasset till Broby, sedan flyttar personalen över till kontoret i Kristianstad..

YLE - 17 jul 13 kl. 11:32

Bättre än väntat för Handelsbanken

Handelsbanken gjorde ett bättre resultat än väntat under årets andra kvartal. Banken gjorde en vinst på 4,7 miljarder kronor - en dryg halv miljard euro- under perioden april-juni. Vinsten är lite större än under samma period i fjol.

DalaDemokraten - 12 sep 16 kl. 10:50

Handelsbanken stänger i Grangärde

Den 30 november stänger Handelsbanken sitt kontor i Grangärde.
– De två anställda flyttas över till kontoret i Ludvika som i fortsättningen kommer att ha tio anställda, säger Carina Lundefors, rörelsechef i region Mellansverige..

Dalarnas tidningar - 12 sep 16 kl. 10:50

Handelsbanken stänger i Grangärde

Den 30 november stänger Handelsbanken sitt kontor i Grangärde.
– De två anställda flyttas över till kontoret i Ludvika som i fortsättningen kommer att ha tio anställda, säger Carina Lundefors, rörelsechef i region Mellansverige..

YA - 28 sep 18 kl. 00:01

Handelsbanken stänger kontoret i Kivik

En dag i veckan har det varit öppet det senaste året, men sista torsdagen i november stänger Handelsbanken sitt kontor i Kivik för gott..

PrivataAffärer - 04 apr 19 kl. 12:49

SHB:s nya vd: Handelsbanken behöver förenkla och effektivisera

Handelsbanken behöver göra mer digitalt än vad banken har gjort hittills, däribland att erbjuda digitala tjänster som inte har funnits på kontor tidigare, uppgav hon. Kontor förändras och är i allt högre grad mötesplatser, snarare än platser där enkla transaktioner utförs, konstaterade hon också. Våga välja bort Vidare ska Handelsbanken sluta vara en universalbank och måste våga välja bort att erbjuda vissa tjänster.

Cornucopia - 06 okt 15 kl. 15:35

Handelsbanken tar sedelbytet som ursäkt för att stänga ner kontanthantering

Handelsbanken passar på att använda Riksbankens nu pågående sedelbyte som ursäkt för att få stänga ner kontanthanteringen på 70 bankkontor. Tidigare har Handelsbanken varit den bank som haft kvar kontanthantering, men nu tar man bort kontanter på vart sjätte kontor.

Orsaken anges som anstormningen på grund av sedelbytena.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.