Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 20 September, 09:19

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 08:30

Insändare: Därför bör invånarna rösta Nej till vindkraftprojektet RipfjälletDen ideella lokala vindkraftsorganisationen Nej till vindkraft på Ripfjället slår i en högaktuell....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Nej, Ripfjället

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareDärför , bör, invånarna, rösta, Nejtill , vindkraftprojektet, Ripfjället
YLE - 29 maj 13 kl. 12:00

Lovade man för mycket i Raseborg?

Invånarna i Raseborg vill kunna påverka mera och Pojoborna känner sig bortglömda. Bland annat det framkommer i rapporten "Den nya kommunen - en studie av tidigare kommunsammanslagningar" som har gjorts av Tankesmedjan Magma och Finlands kommunförbund. Studien granskar bland annat hur servicen, språket och närdemokratin har påverkats vid kommunsammanslagningarna i Raseborg, Pargas, Vörå och Lovisa.

Skånskan - 24 jul 19 kl. 15:51

Klagomål mot fågelvoljärerna

lund En insändare kallar fåglarna i Stadsparkens situation för ”Evighetens Alcatraz”.
Lunds kommun menar att fågelvoljärerna ska få vara kvar eftersom att det är ett politiskt beslut.I en insändare skriver personen att ingen fågel vill vara inspärrad hela livet ut och att alla borde följa den ”gyllene regeln” om att man gör mot andra som man själv vill bli behandlad.

HBL - 16 maj 13 kl. 04:30

Stålbad i Raseborg

Nuvarande och tidigare fullmäktigeordförande i Raseborg, Thomas Blomqvist (SFP) medger rakryggat i en insändare i dagens VN att de som har suttit i det förra fullmäktige har misslyckats i uppgiften att balansera stadens ekonomi.
Det finns minsann fog för den här självrannsakan. Mandatperioden avslutades med ett år som gav ett minus på över 7 miljoner euro och som drev upp det kumulativa underskottet ännu högre än det var då Raseborg grundades.

BT - 29 jan 13 kl. 13:49

Bevara de lokala bostadsbolagen

De senaste veckorna har vi i såväl lokalradion som i Borås Tidning hört inslag och läst artiklar och insändare om Viskaforshem AB:s verksamhet och vad dess VD Mikael Bengtsson gör och inte gör. Detta utifrån vad som sades i Borås stads budgetdebatt i kommunfullmäktige i slutet av förra året där det påstods av en enskild fullmäktigeledamot (Morgan Hjalmarsson, reds anm.) att VD:n mest gjorde onödiga saker och att Viskaforshem AB borde införlivas med Borås Bostäder AB.

YLE - 08 aug 14 kl. 05:40

"Vi kontaktas varje månad med frågor och klagomål om boenden"

De senaste dagarna har det skrivits en hel del om de misstänkta missförhållandena på Kårkullas enhet Sagaboendet i Sibbo. Trots att de anklagelserna är betydligt grövre än några Steg för stegs styrelseordförande Jonne Tallberg någonsin stött på, så säger han att det är rätt vanligt att människor tar kontakt med honom pågrund av missnöje med det egna boendet. Steg för steg är en intresseförening som bevakar personer med utvecklingsstörningars rättigheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.