Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 19 September, 17:48

Nerikes Allehanda - 16 sep 20 kl. 08:16

Sätt stopp för de kriminella gängen nuDe kriminella gängen flyttar fram sina positioner i landet. De dikterar villkor för människor som....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sätt, stoppför de , kriminella, gängennu
HBL - 12 aug 12 kl. 09:28

Keskisuomalainen: De kriminella gängen ökar

De kriminella gängen ökar snabbt i Finland, skriver Keskisuomalainen. Enligt Skyddspolisen (Skypo) har gängen kontakter med radikala organisationer.Skypo säger inte hurdana organisationer det är frågan om.

VBL - 12 aug 12 kl. 13:32

De kriminella gängen blir fler

De kriminella gängen blir snabbt fler i Finland, skriver Keskisuomalainen. Enligt Skyddspolisen (Skypo) har gängen kontakter med radikala organisationer..

GöteborgsPosten - 09 nov 15 kl. 05:00

Cannabisligan sålde till kriminella gängen

Cannabisligan var igång med sina odlingar i början av 2014. Stora leveranser har gått till de kriminella gängen.- Detta är en orsak till att det bråkas och skjuts i Göteborg, säger kammaråklagare Håkan Larsson..

GöteborgsPosten - 14 jul 17 kl. 13:10

Dags att förklara krig mot de kriminella gängen

Svensk lag ska gälla i alla bostadsområden. Det är därför hög tid att förklara krig mot de kriminella gängen. Samhället måste peka med hela handen, skriver Mikael Cederbratt (M)..

GöteborgsPosten - 08 jun 18 kl. 16:43

Moderaterna: Så tar vi tillbaka makten från de kriminella gängen

Sverige står inför ett avgörande politiskt vägval. Det är ingen naturlag som säger att just vi ska ha 61 utsatta områden, dubbelt så många dödsskjutningar bland unga män som i andra jämförbara länder eller återkommande attacker mot polis och rättsväsende. Läget går att förändra.

SVT - 19 jun 18 kl. 23:07

Ministern om kampen mot kriminella gängen: Se till att punktmarkera och bura in dem

Malmöborna är skakade över dödsskjutningen i sin hemstad och många är rädda. Polisen säger till Aktuellt att de jobbar hårt med få kontroll över de kriminella gängen. Men hur tänker politikerna?

DN - 12 dec 18 kl. 09:52

M: De kriminella gängen är inga övergångsgäng

Elisabeth Svantesson (M) försvarar budgetförslaget från Moderaterna och Kristdemokraterna med att svenska samhällsproblem måste angripas även om Sverige bara har en övergångsregering. – De kriminella gängen är inga övergångsgäng. De sjuka har inga övergångssjukdomar, säger hon i riksdagens budgetdebatt..

NT - 19 feb 14 kl. 07:00

Kriminella gängen har blivit allt fler

De kriminella mc-gängen skulle utrotas. Det var polisens löfte 2008. I stället har gängen ändrat karaktär, blivit fler och är mer svårbekämpade..

Expressen - 06 nov 14 kl. 14:55

Här plågas boende av de kriminella gängen

OXIE. Öppen narkotikahandel, kriminella uppgörelser med grovt våld på allmän plats och utpressning. I en ny rapport pekar Rikskriminalpolisen ut flera sydsvenska orter och stadsdelar där kriminella sätter skräck i lokalbefolkningen och där polisen jobbar i motvind.

Expressen - 08 feb 16 kl. 12:28

Dags att vi rensar bort de kriminella gängen

Det får vara slut med allt daltande och bortförklaringar. Det vi nu ser sänder signalen att det övriga samhället tillåter dessa kriminella gäng härja fritt och ta över, skriver Arin Karapet (M)..

Expressen - 27 jul 17 kl. 06:00

Polisens nya offensiv mot kriminella gängen

Polisen och Malmö stad tar till nya metoder i kampen mot kriminella gäng.Malmö har startat en storoffensiv mot bilmålvakterna – samtidigt som brottstyngda platser i stan ska lysas upp.– Med den nya belysningen som stöd ska det gå att identifiera personer på bilderna, säger Johnny Clausen vid Malmö stad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.