NT > Nyheter

Saturday, 26 September, 23:06

NT - 16 sep 20 kl. 08:10

Storbrand i AnconaEn storbrand har brutit ut nära hamnen i italienska Ancona, enligt myndigheterna. Inga skador eller dödsfall har rapporterats..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Ancona

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbrandi , Ancona
Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 03:09

Storbrand på Hisingen i natt


En storbrand rasade i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, enligt räddningstjänsten. Hela byggnaden, kring 15 000 kvadratmeter stor, uppges vara påverkad. - Det är en storbrand.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 13 kl. 03:11

Storbrand på Hisingen i natt

En storbrand rasade i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, enligt räddningstjänsten. Hela byggnaden, kring 15 000 kvadratmeter stor, uppges vara påverkad. — Det är en storbrand.

BT - 21 dec 13 kl. 03:10

Storbrand på Hisingen i natt

En storbrand rasade i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, enligt räddningstjänsten. Hela byggnaden, kring 15 000 kvadratmeter stor, uppges vara påverkad. - Det är en storbrand.

DN - 21 dec 13 kl. 05:59

Storbrand på Hisingen i natt

En storbrand rasade i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, enligt räddningstjänsten. Hela byggnaden, kring 15.000 kvadratmeter stor, uppges vara påverkad.

BT - 21 dec 13 kl. 06:40

Storbrand på Hisingen

En storbrand rasade i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, enligt räddningstjänsten. Ett 50-tal brandmän arbetar med släckningen. Hela byggnaden, kring 15 000 kvadratmeter stor, är påverkad.

BT - 21 dec 13 kl. 07:35

Storbrand på Hisingen i natt

En storbrand rasade i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, enligt räddningstjänsten. Hela byggnaden, kring 15 000 kvadratmeter stor, uppges vara påverkad. – Det är en storbrand.

Dalarnas tidningar - 10 mar 11 kl. 17:30

Nära storbrand i förskola

[LUDVIKA] Stensvedens förskola hotades på torsdagseftermiddagen av en storbrand, men tack vare lyckliga omständigheter blev det bara en incident som slutade med att ett soprum fick vädras ur..

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 11 kl. 11:29

Tvist om storbrand i hovrätten

En psykiskt sjuk 13-årig flicka vållade en storbrand i Landskrona 2002. Kommunen dömdes som ansvarig eftersom hon var omhändertagen för vård och dömdes till 60 miljoner kronor i skadestånd i tingsrätten. Branden anlades när flickan tillfälligt bodde hemma men kommunen anser att händelsen inte kunde förutses och överklagade.

Nyheter 24 - 14 apr 11 kl. 14:28

Minst tre skadade i storbrand - tolv radhus i lågor


Polisen misstänker mordbrand. SÖDERTÄLJE. En storbrand har brutit ut i ett bostadsområde i Hovsjö i Södertälje.

BT - 14 apr 11 kl. 17:01

Storbrand i radhusområde

Tre brandmän skadades vid en storbrand i ett radhusområde i Södertälje.
Sju bostäder totalförstördes.
Strax före klockan 12 kom larmet om att det brann i en radhuslänga i Hovsjö.

Expressen - 16 jun 11 kl. 16:35

Storbrand på tåg i Norge

En storbrand härjade på ett tåg i Bergen i Norge. 257 passagerare evakuerades. - Alla åtta vagnarna är totalt utbrända, säger banverkets informationschef Inge Hjertaas till Dagbladet.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Bilbrand på Kungsängsleden

Brandkåren har larmats till platsen..

NT - 30 minuter sedan

Vildsvin på vägen

Trafiken i båda riktningarna på E4 mellan trafikplatserna Klinga och Norrköping Södra påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

NT - 1 timme sedan

Rådjur på vägen

Problem i trafiken i båda riktningarna på väg 51 mellan Cirkulationsplats Eriksberg och trafikplats Svärtinge..

NT - 1 timme sedan

Hotade lägga ut intima bilder på exet – får fängelse

Söderköpingsbon hotade att lägga ut intima bilder på sitt ex. Nu döms han till fängelse för bland annat olaga hot..

NT - 3 timmar sedan

Sverige förlorar världscuptävling i Östersund

Ett regeringsbesked om undantag för inreseförbudet kom aldrig. Därför blir det ingen världscuptävling i skidskytte i Östersund i december. –Det har bara varit tyst från regeringen, säger tävlingschefen Patrik Jemteborn till TT..

NT - 1 timme sedan

Strandad haj räddad från Göteborgs skärgård

Kustbevakningens larm om en nödställd haj blev starten på en ovanlig räddningsinsats i Göteborgs skärgård. Flera timmar och två bärgningsförsök senare befann sig den strandade hajen åter på säkert vatten..

NT - 1 timme sedan

Träningsmatchen ställdes in efter misstänkt Covid-19

På fredagskvällen insjuknade två spelare med coronasymptom och träningsmatchen mellan Finspångs AIK och Skutskärs IF ställdes in..

NT - 1 timme sedan

Örebro klara segrare i Skellefteå

Örebro har fått en smakstart i SHL. Mot Skellefteå tog närkingarna sin andra trepoängare på två dygn när man vann med 4–1. Lagets sylvassa förstakedja firade stora triumfer mot ett hemmalag som aldrig riktigt kom in i matchen..

NT - 1 timme sedan

Vita Hästen bryter med "NHL-forwarden"

Det blev en kort sejour i Vita Hästen för Fabian Zetterlund. Låneavtalet med New Jersey Devils har avbrutits i samförstånd..

NT - 2 timmar sedan

Förlust för Åby Oilers i allsvenska premiären

Det blev förlust med 7–5 när nykomlingarna Åby Oilers ställdes mot Malmö FBC i seriepremiären av allsvenskan på lördagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.