Nyan > Svenskfinland

Friday, 25 September, 06:33

Nyan - 16 sep 20 kl. 08:00

Ändringar på tvärgående linjenÅlandstrafiken meddelar om ändringar i tvärgående linjens turlista på grund av prognoserna om hård vind. Onsdag 16.9. Extra avgång 18.40 från Snäckö direkt till Långnäs.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Snäckö, Långnäs, Överö, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ändringar, tvärgående, linjen
Nyan - 14 jan 18 kl. 16:11

Ändringar på tvärgående linjen

Det blir ändringar i turlistan för tvärgående linjen de närmaste dagarna. Orsaken är att hårda vindar förutspås. – För att säkerställa trafiken p.

Nyan - 04 mar 19 kl. 15:11

Ändringar på tvärgående linjen

Odin på tvärgående linjen har avvikande turlista tisdag 5 mars på grund av hård vind. Överö kan inte angöras. Långnäs trafikeras istället: – Avgången kl 09.

Nyan - 28 nov 18 kl. 16:48

Många ändringar i skärgårdstrafiken

På grund av väntade väderförhållanden under torsdag och fredag görs flera ändringar på Tvärgående linjen, meddelar Ålandstrafiken. Torsdag 29/11 Avgång kl 09.30 från Snäckö kör endast till Överö, avgång kl 10.

Nyan - 14 feb 14 kl. 11:16

Fartygsändringar på Södra och Tvärgående linjen

Ålandstrafiken meddelar om ändrade tider för m/s Gudingens rutt..

Nyan - 30 sep 13 kl. 10:00

Ändring i trafiken på södra linjen

Med anledning av att Skärgårdstrafikens turlista ändras den 1 oktober görs ett par ändringar på södra linjen på måndag kväll den 30 september.
Skiftet kör Gudingens tur från Kökar 18.45 till Galtby och avgår från Galtby i enlighet med ordinarie turlista 1 oktober 10.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 16:20

Effektivare linjenät på gång

ystad Skånetrafiken har tagit fram ett nytt linjenät med stöd av Ystads kommun och Bergkvarabuss som de vill införa i augusti.Det nya linjenätet kräver förändringar i infrastrukturen, framför allt hållplatser, som Ystads kommun ansvarar för.
Samtidig som det nya linjenätet införs kommer alla bussar att bytas ut mot elbussar.

Alingsås tidning - 09 dec 18 kl. 05:30

Fler ändringar i kollektivtrafiken

Förutom den stora omläggningen av stadsbussarna i Alingsås gör Västtrafik en del mindre förändringar när den nya tidtabellen börjar gälla i morgon söndag.
Dessutom kan förstås avgångstider för olika tåg och bussar ändras. De övriga förändringarna i vårt område är följande: Hållplatsen Norra Svedplan tas av säkerhetsskäl bort på linje 560 Alingsås-Anten-Sollebrunn.

YLE - 02 maj 16 kl. 18:50

Snart har Arkadiagatan spårvagn igen – flera linjer står inför förändringar

Spårvagnsrutterna i Helsingfors har ändrats flera gånger genom årens lopp, vissa gånger radikalt. Till exempel linje 1 har haft 22 olika rutter. Tero Anttila, som är chef för kollektivtrafikplaneringsavdelningen vid Helsingforsregionens trafik, HRT, säger att det kommer in relativt få klagomål om spårvagnslinjerna nuförtiden.

YLE - 06 apr 14 kl. 04:10

Stadgeändringar breddade Aktiastiftelsers profil - förmögenheten nu 250 miljoner

På bara 20 år har Sparbanks- och Aktiastiftelserna etablerat sig som en av de stora spelarna inom det finlandssvenska kultur- och föreningsfältet. Förmögenheten har ökat flerfaldigt och Yle Nyheter kan nu visa hur de största Aktiastiftelserna med flera stadgeändringar skyddar sin ställning och breddar på profilen. Stiftelsen Tre Smeder har fått sitt namn från statyn med samma namn.

Barometern - 06 aug 13 kl. 07:46

Stora förändringar när busstrafiken läggs om

Stopp för stadstrafikbussar på Kvarnholmen, bättre förbindelser till Hansa city, nedläggning av linje 412 och 413 samt ny stadstrafik till Rinkabyholm. Det är några av de nyheter det gäller att hålla koll på när KLT lägger om trafiken i augusti. ?

Nyan - 01 jan 19 kl. 15:11

Nya ändringar i skärgårdstrafiken på grund av hård vind

Viggen går från Osnäs ikväll klockan 20.25 i stället för onsdag morgon klockan 7.00 på grund av hård vind.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.