Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 19 September, 11:50

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 08:03

Här är skolmoduler på ingång – tekniske chefen: ”Efter höstlovet ska de stå klara”Om några veckor väntas den första leveransen av det 30-tal moduler som markerar starten på....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är skolmoduler, ingång, tekniske, chefenEfter , höstlovet, ska de stå klara
YLE - 15 apr 13 kl. 14:44

Fem vill bli samhällsteknisk chef i Ingå

Fem har sökt den nya tjänsten som samhällsteknisk chef i Ingå. Följande personer har sökt tjänsten:
Stefan Flythström, ingenjör, Ingå
Daniel Grönroos, ingenjör, Raseborg
Tomas Hammar, diplomingenjör, Raseborg
Ilmari Viljanden, ingenjör, Ingå
Monica Westermarck, diplomekonom, Ingå Ingå kommunstyrelse väljer ny samhällsteknisk chef den 29 april. Tidigare hade Ingå kommun en tjänst som teknisk chef, men tjänsten drogs in efter att den tidigare tekniske chefen Emilia Horttanainen ansökte om avsked.

YLE - 21 aug 17 kl. 13:02

Förslag: Riv Kyrkfjärdens skola i Ingå och bygg nytt

Riv hela Kyrkfjärdens skola i Ingå kyrkby och bygg nytt. Det föreslår tekniska chefen Alexandra Forsén för tekniska nämnden som möts på torsdag (24.8).

YLE - 13 feb 15 kl. 06:00

Miljöchefen: Muddra inte i Kuggviken i Ingå

En privatperson vill muddra Kuggviken i Ingå för att förbättra vattenkvaliteten och möjligheterna att angöra bryggor med båt. Det är illa för miljön att muddra, anser å sin sida miljöchefen i Ingå. Wilhelm von Frenckell vill muddra en tio meter bred, 45 meter lång och 1,5 meter djup farled i mynningen av Kuggviken för att vattenkvaliteten ska bli bättre och för att det ska bli lättare att angöra bryggor med båt.

YLE - 17 jun 15 kl. 18:44

Ingåfamilj klagar på grannens vedeldning

En familj i Ingå har klagat till miljöchefen då de förlorar nattsömnen på grund av stickande rök som tränger sig in i huset främst på efternatten. Det fick miljöchefen och biträdande byggnadsinspektören att rycka ut. De mätte och kontrollerade hos grannen, och det visade sig att det är helt okej att elda.

YLE - 05 feb 16 kl. 08:52

Tvisten om campingen i Bjurs i Ingå ser ut att fortsätta

Ingå tänker inte ge sig i grälet som gäller ett campingområde i skärgården. Nu vill miljöchefen ta saken vidare till Högsta förvaltningsdomstolen (HFD). Ingå vill få slut på campingen på södra delen av Bjursområdet på Orslandet.

YLE - 05 feb 16 kl. 07:57

Miljöchefen i Ingå: Grönholm borde ha ordentligt tillstånd för bana

Rallylegenden Marcus Grönholms ordnar crosscarting-tävlingar i Ingå. Men det finns vissa oklarheter kring loven. Crosscarting är en hastighetstävling på bana för specialbyggda bilar.

YLE - 10 sep 13 kl. 09:11

Ingå utser inte samhällsteknisk chef på nytt

Kommunstyrelsen i Ingå har förkastat två rättelseyrkanden som gäller beslutet i våras att välja ny samhällsteknisk chef. Både socialdemokraten Soile Gustafsson och den i valet förbigågna fastighetschefen och numera kommuningenjören Ilmari VIljanen krävde att kommunen behandlar ärendet på nytt. Bland annat kräver de att den som väljs måste ha samhällsteknisk utbildning.

YLE - 16 sep 13 kl. 04:39

Ingå församling har jobbat med konflikterna

Situationen bland de anställda inom Ingå församling har blivit bättre. Alla församlingsanställda i Ingå har under det gångna året fått lära sig att bättre handskas med interna konflikter. Arbetslagsutvecklingen avslutades för en dryg vecka sedan.

YLE - 02 mar 15 kl. 20:21

Ingå kan ledigförklara tjänsten som bildningschef

Nu kan Ingå kommun ledigförklara tjänsten som bildningschef i kommunen. Fullmäktige har godkänt uppgiftsbeskrivningen och behörighetsvillkoren. Bildningschefen i Ingå ansvarar för ledningen och utvecklandet av bildningsavdelningen.

YLE - 29 jan 15 kl. 17:52

Pro Ingå rädda för nytt Talvivaara i Ingå

På väggen projiceras texten " Grundlagen berättigar var och en att delta i det beslutsfattande som rör individens livsmiljö". I Ingåhemmet har den rätt nygrundade föreningen Pro Ingå bjudit in till diskussionstillfälle över en kopp kaffe om det som planeras bli Nordens största stenbrott. -God kväll och välkomna, säger ordförande Mikko Lehto.

YLE - 14 maj 13 kl. 08:01

Minskade miljölkonsekvenser av LNG-terminal i Ingå

Miljökonsekvenserna av naturgashamnen i Ingå har minskat betydligt sedan projektet ursprungligen presenterades.
Det anser miljöchefen i Ingå i sitt förslag till byggnads- och miljönämnden på tisdag (14.5).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.