Corren > Nyheter

Wednesday, 23 September, 01:52

Corren - 16 sep 20 kl. 08:00

Oro blev till framtidstro för lantbrukarna i länetLänets bönder står sig starka – trots pandemin. "Vi är vana vid kriser", säger Jeanette Blackert, ordförande för LRF i Östergötland..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Jeanette Blackert, LRF, Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroblev till , framtidstroför , lantbrukarnai , länet
DI - 10 jul 18 kl. 08:30

Större oro för bolånet i storstäderna än i övriga landet

Synen på den egna bostaden och på finansiering av bostaden skiljer sig stort beroende på var i Sverige man bor. I landets storstäder finns en betydligt större oro för högre räntor. Storstadsborna uppger att högre räntor kommer att påverka levnadsvanor och den privata konsumtionen.

Sydöstran - 08 jan 19 kl. 06:00

Framtidstro värmer villamarknaden i Blekinge

Förra året tog det längre tid att sälja sin villa i hela Sverige – utom i Blekinge! Där minskade istället annonstiden med två dagar. – Det finns en framtidstro i länet som trotsar dystra prognoser, säger Tobias Nordling, mäklare i Karlshamn vid Länsförsäkringar Fastighetsförmedling..

Skånskan - 30 jun 18 kl. 10:00

Oro och stress i torkans spår

På landet Stressen och oron bland Skånes lantbrukare har öka dramatiskt till följd av torkan. LRF:s hjälplinje Bondekompis har de senaste veckorna blivit nedringda och har nu beslutat att utöka sin bemanning.Den värsta värmeböljan tycks vara över för den här gången, men fortfarande är markerna runt om i Skåne torrare än på länge.

Blekinge Läns tidning - 16 aug 18 kl. 04:00

Lantbrukarna tog kommunens hjälp

På grund av torkan i Blekinge så erbjöd alla kommuner i länet i början av juli lantbrukare att slå eller låta deras djur beta på kommunal mark. Intresset från lantbrukarna har varit stort och i Karlskrona kommun så blev de nerringda direkt..

ÖstersundsPosten - 12 sep 14 kl. 14:51

Vi vill utveckla länet

Jämtlands län har fantastiska möjligheter. Här finns människor med drivkrafter, idéer och framåtanda. Vi socialdemokrater går till val för att ta vara på möjligheterna, utveckla länet och skapa framtidstro..

Barometern - 27 maj 14 kl. 06:24

Hopp och oro efter valet

Sverigedemokraterna och Miljöpartiet är länets stora segrare i EU-valet. Nu hoppas partierna på ett minst lika bra resultat i höstens kommun- och riksdagsval. Det är dagen efter EU-valet.

ÖstersundsPosten - 08 jul 15 kl. 18:08

Oro för vildsvin i länet

Efter propåer från sina medlemmar, som utryckt en oro för vildsvinssituationen i länet, bjöd Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) i Jämtland in till ett möte í Ytterhogdal för diskussion och information..

Dalarnas tidningar - 16 nov 16 kl. 15:00

S-dalabänken vidareförmedlade oro i länet till statsministern

I veckan träffade dalariksdagsledamöterna Hans Unander och Maria Strömkvist statsministern och delar av regeringen.
– Då passade vi på att föra fram den oro vi tagit del av från personal vid polisen, Green Cargo och Post Nord i länet, säger Unander..

Barometern - 20 jun 14 kl. 06:41

Fårägare rasar mot beslut om varg i länet

Viltförvaltningsdelegationen har tagit ställning till en nivå om cirka tio vargar i Kalmar län. Men delegationen var inte enig och beslutet upprör många. – En vargetablering här vore inte bra.

Nya Wermlands Tidningen - 27 nov 14 kl. 17:24

Positiv framtidstro för ett jämställt Värmland

Värmland är inte så jämställt som vi vill tro. Länsstyrelsen tar nu hjälp av verksamheter i hela länet för att nå sin vision om ekonomisk och social jämställdhet mellan könen. – Vi har inte råd att ha skillnader, säger landshövding Kenneth Johansson..

Norrtelje Tidning - 14 aug 15 kl. 04:00

Sämre framtidstro slår mot Norrtälje

Hushållen i Norrtälje kommun tror på sämre tider jämfört med övriga länet. Oppositionen lägger ansvaret på kommunens nya styre men kommunalrådet Ulrika Falk (S) ser tvärtom positiva tecken i den senaste handelsbarometern..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.