Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 25 September, 11:42

Länstidningen i Jämtland - 16 sep 20 kl. 08:00

Krönika: När jag var ute och cyklade"Hur härligt för den som besitter ett fordon av dylik modell att grensla dess stoppade sadel och....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KrönikaNär jag var , uteoch , cyklade
NT - 23 sep 12 kl. 08:47

"Ute och cyklade" greps för misshandel

Han var uppenbarligen "ute och cyklade"..

Kristianstadsbladet - 17 dec 19 kl. 21:34

Tjuv cyklade förbi kvinna på cykel och stal väska ur cykelkorg

En kvinna som var ute och cyklade blev bestulen när en man cyklade upp längs med henne och stal väskan hon hade i cykelkorgen. Väskan ska ha innehållit flera tusen kronor i kontanter..

Dagens PS - 14 feb 17 kl. 07:47

Krönika: ”Det är som en sjuka i vårt samhälle”

Jag har jobbat inom politiken som ledarcoach i över 10 år med riksdagsledamöter, ministrar, partiledare (förra regeringen) och tjänstemän. Dessa politiker och tjänstemän är verkligen ute på spelplanen. De förändrar, engagerar sig och gör ett fantastiskt jobb.

Kristianstadsbladet - 22 nov 16 kl. 15:00

Cyklade in på förbjudet område

Kvinnan var ute och cyklade när hon på något sätt lyckades förirra sig in i ett militärt skyddsområde. Nu får hon böta 1 500 kronor för brott mot skyddslagen..

Dagens PS - 24 feb 17 kl. 07:12

Krönika: The Boss will always be the boss

Så jag frågade H om vad jag skulle skriva om denna veckan. Hon, inne i en sällsynt Bruce Springsteen-drive förslog just det: ”Skriv om Bruce!” ”Självmord”, svarade jag.

Dagens PS - 01 sep 17 kl. 10:14

Krönika: ”Det är dags att sluta skämmas”

Vi är många som inte vågar berätta. Många av oss lever i den ekonomiska garderoben. Vi håller våra fasader uppdaterade, uppfräschade, prydliga och intakta.

Dagens PS - 21 nov 17 kl. 14:20

Krönika: ”Jag är mindre stolt över Guillou”

Dagens PS krönikör vässar pennan och riktar udden mot alla män som ”går över styr”. Detta är en krönika. I texten är det krönikörens åsikter som förs fram, inte DagensPS.

Nerikes Allehanda - 18 apr 15 kl. 09:05

Krönika: Barn måste få vara barn

När jag var liten så utforskade vi världen. Åtminstone kändes det så när jag och mina vänner cyklade runt i staden på jakt efter äventyr..

BT - 28 feb 14 kl. 08:00

Krönika: Skulpturstaden har blivit en gubbfest

En skulptur av Jaume Plensa till Borås är förstås ett riktigt kap. Han är den offentliga samtidskonstens svar på arenarock just nu; om han vore en artist vore han Bruce Springsteen Skulpturen House of Knowledge är snygg, stor och samtida och kommer att passa perfekt utanför Simonsland. Så långt är allt bra.

Barometern - 30 sep 16 kl. 06:00

Krönika utlöste bråk: "Är väldigt fel ute"

I ett inlägg på Facebook går en vänsterpolitiker till attack mot läkaren Jörg Carlsson efter en krönika som denne skrivit i Barometern. Nu får politikern själv kritik. Som politiker är han arbetsgivare och borde inte kritisera läkaren offentligt, hävdar kritikerna..

Dagens PS - 01 jun 17 kl. 14:46

Krönika: Så hög är din skatt – egentligen

I ett system där skatter kallas avgifter och betalas av olika intressenter i olika led blir det svårt att reda ut vad den totala belastningen faktiskt är. Detta ska ju sedan ställas emot vad man egentligen får tillbaka i form av till exempel dagisplatser, sjukförsäkring, pension, sjukvård och allmän trygghet. Det är dags att gå till botten med detta, en gång för alla.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.