SVT > Kultur

Thursday, 24 September, 09:41

SVT - 16 sep 20 kl. 08:01

Nya hot om att stänga ner medier i BelarusEn rad lokala nyhetssajter har redan blockerats i Belarus. Nu kommer rapporter om att ett av landets största nyhetsmedier kan stoppas, skriver Journalisten..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Belarus, Journalisten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya hotom att , stänga, ner, medieri , Belarus
Expressen - 16 apr 20 kl. 00:51

Donald Trumps hot: Kan stänga ner kongressen

Donald Trump hotar att stänga ner amerikanska kongressen. Då kan presidenten själv tillstätta lediga positioner i administrationen – en åtgärd som ingen tidigare president vidtagit. Trump menar att det kommer hjälpa honom i kampen mot coronaviruset.

Norrtelje Tidning - 26 sep 17 kl. 09:00

SKL:s satsning ska motverka hot mot politiker-Sociala medier prioriterat

Sveriges kommuner och landsting har fått resurser från regeringen i syfte att motverka hot och kränkningar mot förtroendevalda i kommunerna.
– Vi tittar särkilt på hot och hat i sociala medier eftersom förtroendevalda är som mest utsatta där, säger Lena Langlet på SKL..

YLE - 19 dec 12 kl. 05:45

Spar och hatprat hot mot våra medier

De två stora hoten mot yttrandefriheten i Norden är trivialiseringen av medieutbudet och hatpratet på nätet. Det är de medieexperter som Yle Nyheter har talat med eniga om. Sparandet inom mediehusen leder till mindre resurser för journalistiken och till att journalisterna väljer sådana ämnen som de tror att ska sälja.

Expressen - 24 feb 14 kl. 06:30

Hot mot myndigheter och medier vanligt

STOCKHOLM. Enligt Säpo har den grova organiserade brottsligheten en hög förmåga att påverka myndigheter och medier. Mellan september 2011 och oktober i fjol känner Säpo till 324 fall av otillåten påverkan..

DN - 14 jul 17 kl. 15:40

Ny handlingsplan mot hot och hat i medier

Regeringen har antagit en handlingsplan för att förebygga och hantera hot och hat mot journalister, politiskt förtroendevalda och konstnärer..

Eurosport - 26 apr 11 kl. 14:06

Fotboll - Bundesliga - Fansens hot: "Åker ni ner så dödar vi er"

FC Köln är nära att åka ner i andra Bundesliga. Något som har gjort några fans så arga att har hotat spelarna till livet. "Åker ni ner så dödar vi er" stod det på en 20 meter lång banderoll utanför träningsanläggningen..

YA - 10 jul 19 kl. 07:46

Hot: Många djurinspektörer utsatta – ”något man får räkna med”

Åtta av tio djurskyddsinspektörer i landet har utsatts för hot i sitt arbete, visar en ny facklig rapport. Tyvärr något man får räkna med, säger Elisabeth Schöning, enhetschef på länsstyrelsen i Uppsala..

YA - 14 nov 17 kl. 00:01

Tågvärdar utsatta för hot: "Många kommer undan ostraffat"

Tågvärden Therése Nilsson från Ystad är skyddsombud på Arriva och har själv hotats av resenärer på tågen. – Många kommer undan ostraffat, säger hon och välkomnar det pågående testet med kroppskameror..

Expressen - 28 dec 18 kl. 13:33

Trumps hot: Stänga gränsen mot Mexiko

USA:s president Donald Trump hotar att stänga gränsen mot Mexiko om kongressen inte godkänner finansieringen av muren mot grannlandet.Det skriver Trump på Twitter..

Blekinge Läns tidning - 05 mar 19 kl. 09:15

Efter hoten - Dahlén lämnar sociala medier

Efter flytten från Vancouver till San Jose i förra veckan har den förre Timråforwarden Jonathan Dahlén fått utstå hat och hot från Vancouversupportrar. Det fick 21-åringen att stänga ner sociala medier. - De har skrivit väldigt hatiska saker så jag valde att ta bort både Twitter och Instagram.

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 19 kl. 09:15

Efter hoten – Dahlén lämnar sociala medier

Efter flytten från Vancouver till San Jose i förra veckan har den förre Timråforwarden Jonathan Dahlén fått utstå hat och hot från Vancouversupportrar. Det fick 21-åringen att stänga ner sociala medier. – De har skrivit väldigt hatiska saker så jag vald.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.