Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 19 September, 03:40

Jönköpingsnytt - I förrgår: 07:52

JUST NU: Lokala bankjätten kan försvinna från Jönköping och VaggerydHandelsbanken drar kraftigt ner på antalet kontor. Cirka tusen personer berörs de närmsta åren,....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
JUST NU, Jönköping, Vaggeryd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Lokala, bankjättenkan , försvinnafrån , Jönköpingoch , Vaggeryd
DI - 06 okt 14 kl. 13:37

Bankjätten planerar säga upp tusentals

Lloyds Banking Group, som är Storbritanniens största aktör inom bolån, kommer att genomföra sitt största besparingsprogram sedan 2011 och tusentals jobb kan komma att försvinna från finansjätten..

Helsingborgs Dagblad - 06 okt 19 kl. 22:35

Bankjätten HSBC skär ned – 10 000 jobb hotas

Så många som 10 000 jobb riskerar att försvinna när den brittiska storbanken inom kort aviserar nedskärningar, rapporterar Financial Times och hänvisar till källor inom företaget. Det är den tillförordnade vd:n Noel Quinn som vill få ner kostnaderna, oc.

Sydsvenskan - 06 okt 19 kl. 22:35

Bankjätten HSBC skär ned – 10 000 jobb hotas

Så många som 10 000 jobb riskerar att försvinna när den brittiska storbanken inom kort aviserar nedskärningar, rapporterar Financial Times och hänvisar till källor inom företaget. Det är den tillförordnade vd:n Noel Quinn som vill få ner kostnaderna, oc.

DI - 06 okt 19 kl. 22:39

Bankjätten HSBC skär ned – 10.000 jobb hotas

Så många som 10.000 jobb riskerar att försvinna när den brittiska storbanken inom kort aviserar nedskärningar,.

GöteborgsPosten - 06 okt 19 kl. 22:35

Bankjätten HSBC skär ned – 10 000 jobb hotas

Så många som 10 000 jobb riskerar att försvinna när den brittiska storbanken inom kort aviserar nedskärningar, rapportera.

Affärsvärlden - 07 okt 19 kl. 07:29

10 000 jobb kan försvinna från HSBC

Den brittiska bankjätten HSBC kan komma att minska personalstyrkan med upp till 10.000 personer för att sänka kostnaderna..

Sydsvenskan - 30 nov 13 kl. 06:30

Nationalrätten är tillbaka på tallrikenDanskt krogliv i siffror

Han har precis kommit ut med ”Smørrebrødsguiden 2014”, en nyutgåva av boken från 2012, men med fler restauranger och nu även på engelska.Samtidigt som danskarna gör av med mer pengar på krogen har den danska nationalrätten, smørrebrød, upplevt en renässans. Intresset för det nya nordiska köket och gastronomi har färgat av sig på smörgåsen som har plats för både tradition och nytänkande.

Expressen - 27 okt 17 kl. 10:46

Energijätten Vattenfalls sparkrav: 2 miljarder

Vattenfall ska spara 2 miljarder kronor och 2 000 tjänster kan försvinna. Bolaget redovisar en delårsvinst på cirka 6,7 miljarder kronor och jämfört med förra året har börspriset på el legat 10 procent högre – men det är inget som påverkar den kommande miljardbesparingen. – Priserna återhämtar sig just nu, men det är inget vi bör bli alltför upprymda av, säger Stefan Dohler, avgående finansdirektör för Vattenfall, i ett uttalande..

YLE - 17 mar 17 kl. 17:57

Forskare: Nordeas flytthot visar hur banker flyr undan sitt ansvar

Nordeas hot om att flytta bort från Sverige väcker debatt. Ordkriget med svenska regeringen välkomnas ändå av många. - Det lyfter upp frågan om huruvida bankerna bär sitt ansvar för de ekonomiska risker de utgör för samhället, eller om bara försöker smita undan, säger Nikodemus Solitander forskare vid Hanken.

YLE - 12 mar 17 kl. 17:02

Robotjurister sänker priset på rättsliga tjänster - i vissa fall behövs ingen mänsklig expert alls

Automatiseringen når nu allt fler branscher på allvar - också den juridiska. Jurister kan till och med bli onödiga i vissa fall när nya verktyg blir så lätta att använda att vem som helst kan göra det. Står du framför din parkerade bil och funderar varför du har fått böter?

YLE - 19 feb 15 kl. 04:00

Reformen börjar födas, men förstår någon vad som sker?

I dag torsdag väntas grundlagsutskottet ge sitt besked om vad som ska hända med den planerade social- och hälsovårdsreformen. Den planerade reformen har stött på hård kritik från kommunernas håll, läkarna stöder förslaget och de flesta har svårt att greppa vad förslaget egentligen kommer att innebära i praktiken. Siv Sandberg, specialforskare vid offentlig förvaltning vid Åbo Akademi reder ut begreppen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.