Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 23 September, 00:08

Nerikes Allehanda - 16 sep 20 kl. 07:45

Nya ledningen från Östansjö ska hänga i turkiska stolpar: ”Det brukar ligga på ungefär tio år”Än så länge syns inte mycket ovan mark, men jobbet med att bygga en 400 kilovoltsledning mellan....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Östansjö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ledningenfrån , Östansjöska , hängai , turkiska, stolpar, Det brukar ligga på ungefär tio år
Nya Wermlands Tidningen - 17 feb 14 kl. 09:48

Linda gick upp i ledningen

Linda Eriksson, OK Skärmen, gick upp i ledningen i damernas långa bana när Skärmen Vintercups orienterare drabbade samman vid Tavlan i Ed..

Aftonbladet - 01 jun 18 kl. 10:10

Intern kritik mot S-ledningen: För många utspel

Sydsvenskan - 17 okt 15 kl. 18:22

Många dödsoffer i strider i Turkiet

Strider mellan den turkiska militären och militanta kurder har krävt över 30 dödsoffer de senaste två dagarna. Sammandrabbningarna har skett i det kurdiskt dominerade sydöstra Turkiet.I en markoperation som pågick i provinsen Hakkari under lördagen dödades 17 kurder i Daglica.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 15 kl. 18:22

Många dödsoffer i strider i Turkiet

Strider mellan den turkiska militären och militanta kurder har krävt över 30 dödsoffer de senaste två dagarna. Sammandrabbningarna har skett i det kurdiskt dominerade sydöstra Turkiet.I en markoperation som pågick i provinsen Hakkari under lördagen dödades 17 kurder i Daglica.

Nerikes Allehanda - 15 okt 15 kl. 16:07

Webb-tv: Östansjös egen filmare

Under många år har Ingvar Björck ägnat sig åt att filma. Just nu färdigställer han en långfilm som visar glimtar från Östansjö under 1980 och 1990-talen..

Länstidningen i Jämtland - 23 nov 16 kl. 15:04

Kommunen stänger av vattnet till Ytterhogdal och Östansjö – här är tiderna

Härjedalens kommun skriver på sin hemsida att man kommer stänga av vattenleveransen till Ytterhogdal och Östansjö under onsdagsnatten och delar av torsdagen..

YLE - 22 feb 16 kl. 16:19

Här spårar den turkiska fotbollsmatchen ur totalt – till och med domaren såg rött

Den turkiska fotbollsligadrabbningen mellan Galatasaray och Trabzonspor urartade i total kaos på planen. Bortalaget låg uppe med ett mål före de röda korten började hagla in. Den svenska landslagsspelaren Erkan Zengin gav Trabzonspor ledningen från straff under den första halvleken.

YLE - 23 nov 16 kl. 08:28

Brister vid nästan alla statliga ämbetsverk – ledningen åker för mycket taxi och fattar jäviga beslut

Jäviga beslut och för många taxiresor är exempel på fel som ledningen för statliga ämbetsverk har begått. Yle Uutiset har granskat hur högsta ledningen för statens 60 ämbetsverk har fungerat. I 43 av fallen fanns det anmärkningar på hur ledningen har skött sig.

Kristianstadsbladet - 18 nov 13 kl. 06:58

Många ännu strömlösa efter stormen


Trots att stormen Hilde lämnat Sverige dröjde konsekvenserna sig kvar på måndagsmorgonen.Eon och Vattenfall har tillsammans drygt 11 000 kunder utan el. Värst drabbat är Västerbotten med 6 800 strömlösa hushåll medan Jämtland har drygt 2 000 och Västernorrland 2 400.

BT - 18 nov 13 kl. 07:00

Många ännu strömlösa efter stormen

Trots att stormen Hilde lämnat Sverige dröjde konsekvenserna sig kvar på måndagsmorgonen. Eon och Vattenfall har tillsammans drygt 11 000 kunder utan el. Värst drabbat är Västerbotten med 6 800 strömlösa hushåll medan Jämtland har drygt 2 000 och Västernorrland 2 400.

Kristianstadsbladet - 30 jan 18 kl. 12:05

Turkiska läkare gripna

Samtliga i ledningen för det turkiska läkarförbundet har gripits efter att förbundet uttalat sig offentligt mot Turkiets militäroffensiv i norra Syrien. Läkarförbundet TTB har över 83 000 medlemmar och organiserar 80 procent av landets läkare.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.