Expressen > Sport

Wednesday, 23 September, 14:11

Expressen - 16 sep 20 kl. 07:26

”Första lönen räckte inte ens till mat och potatis”SIGTUNA. Ett sönderslaget skrivbord blev till en nära vänskap. Och de för korta kostymbyxorna var vägen in i en ny karriär. Niklas Wikegård, 57, är den hetlevrade hockeyexperten som själv bad om att få börja jobba med tv. – Men första lönen räckte inte ens till mat och potatis, säger Wikegård som också berättar om nya kärleken efter skilsmässan, en kropp byggd av smör och marmelad och att förknippas med bänkpress.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sigtuna, Wikegård

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Första lönen, räckteinte , enstill , matoch , potatis
Helsingborgs Dagblad - 18 maj 15 kl. 14:00

Rånen knäckte Carlssons Ur

Det var de upprepade rånen som knäckte Carlssons Ur på Kullagatan..

YLE - 02 apr 16 kl. 18:23

Hamilton tog pole – Räikkönen räckte inte till

Det blev raffinerande i kvalet till Bahrains gp. Men visst var det regerande världsmästaren Lewis Hamilton som drog det längsta strået. Det kritiserade kvalsystemet, som formel 1 använde för första gången i premiären i Melbourne för ett par veckor sedan, var fortfarande kvar i användning när startordningen till Bahrains gp avgjordes.

YLE - 14 maj 17 kl. 14:24

Massiv finländsk F1-besvikelse: Räikkönen och Bottas avbröt

Spaniens GP förvandlades snabbt till ett bakslag för Kimi Räikkönen. Finländaren tvingades bryta redan på det första varvet. För Valtteri Bottas tog tävlingen slut efter 39 varv.

YLE - 15 jul 13 kl. 21:04

Uppståndelsen överraskade Räsänen

Inrikesminister Päivi Räsänen säger att hon överraskats av uppståndelsen kring de uttalanden som hon gjorde på Folkmissionsdagarna i Kankaanpää för en dryg vecka sedan. I Yles tv-program A-studio sade Räsänen att hon misstänker att uppståndelsen beror på nyhetstorka. Räsänen vill fortsätta som den minister som sköter om kyrkliga ärenden, och har enligt sig själv skött uppgifterna bra och varit aktiv.

YLE - 16 jul 13 kl. 12:50

Rabalder överraskade Räsänen

Inrikesminister Päivi Räsänen säger att hon överraskats av uppståndelsen kring de uttalanden som hon gjorde på Folkmissionsdagarna i Kankaanpää för en dryg vecka sedan. I Yles tv-program A-studio sade Räsänen att hon misstänker att uppståndelsen beror på nyhetstorka. Räsänen vill fortsätta som den minister som sköter om kyrkliga ärenden, och har enligt sig själv skött uppgifterna bra och varit aktiv.

SmålandsPosten - 07 feb 14 kl. 06:46

Lönen täckte inte ens bensinkostnaden

Idag fredag publicerar vi del fyra av Inblicksredaktionens granskning av dammsugsföretaget Global air evolution i Norrköping. Vi kan konstatera att av de som gick introduktionskursen för blivande säljare, tillsammans med Smålandspostens reporter, har fyra av fem slutat. De som slutat känner sig grundlurade.

YLE - 14 maj 17 kl. 14:24

Massiv finländsk F1-besvikelse: Räikkönen avbröt direkt

Spaniens GP förvandlades snabbt till ett bakslag för Kimi Räikkönen. Finländaren tvingades bryta redan på det första varvet. Räikkönen startade från den fjärde rutan och hade snabbt kört upp sig en placering när olyckan var framme.

YLE - 17 apr 18 kl. 19:45

Författaren Sirpa Kähkönen väckte Hugo Enbom till liv - hans öde i fånglägret i Dragsvik var okänt för sondottern

Kära Jenny, skriver Hugo Enbom till sin hustru den 21 juni 1918 från fånglägret i Dragsvik i Ekenäs. "Jenny snälla nu gäller det mitt liv". Sondottern Eija Mäkinen läser raderna många, många år senare och brister i gråt..

Cornucopia - 10 aug 14 kl. 12:42

Staten kan inte förse skogsbrandspersonalen med mat och vatten

Den eminente bloggrannen Wiseman uppmärksammar att staten inte klarar av att förse skogsbrandspersonalen med förnödenheter som mat och vatten. Istället ställer det frivilliga civilsamhället upp gratis med gåvor och arbete för att se till att räddningstjänst, militär och frivillig personal får mat och vatten under kampen mot lågorna.

Läget nu i helgen ska vara akut då stora delar av övriga samhället, inklusive grossister, har helgledigt.

Cornucopia - 28 apr 19 kl. 14:56

Därför behövs kött - hållbart jordbruk och mer mat - förutsättning för vegetarisk produktion

Köttproduktion är en nödvändighet i ett hållbart jordbruk, som inte utarmar jorden och mänsklighetens långsiktiga överlevnad, och gör också att det produceras mer kalorier och mat än utan köttproduktion - inte mindre. Nedan följer en lång rad anledningar till detta.
Svenskt jordbruk.

YLE - 28 maj 17 kl. 15:48

Räikkönen skrev inte blåvit F1-historia – slutade tvåa i Monaco

Kimi Räikkönen blev inte alla tiders finländska formel 1-förare i Monaco. Sebastian Vettel stod för en taktisk fullträff, petade ner stallkamraten och rycker nu rejält i VM-serien. I går tog Kimi Räikkönen sin första pole position sedan Frankrikes Grand Prix 2008.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.