DalaDemokraten > Nyheter

Monday, 28 September, 10:25

DalaDemokraten - 16 sep 20 kl. 07:23

Uppskattade handlingshjälpen får fortsättning: "Kommer finnas året ut"Sedan i mars har Smedjebackens kommun erbjudit gratis hemkörning av matvaror till personer över....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Smedjebackens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppskattade, handlingshjälpenfår , fortsättningKommer , finnas, åretut
Skånskan - 26 okt 16 kl. 17:18

Inflytandekaféerna får en fortsättning

Lund Onsdagens Inflytandekafé i Stadshallen var det största hittills med över 200 deltagare från särskolorna. Samtidigt står det klart att verksamheten kommer att fortsätta.– Inflytandekaféerna är en viktig träffpunkt som peppar många unga så det känns skönt att det nu finns en framtidslösning, säger Oliwer Karlsson, ungdomsombud i Lunds kommun.

Skånskan - 20 feb 19 kl. 13:25

Arbetslösprojekt får fortsätta ännu ett år

SVALÖV Under de senaste året har långtidsarbetslösa fått chansen till sysselsättning inom de kommunala verksamheterna.
Resultatet har blivit över all förväntan och nu får projektet en fortsättning i minst ett år till.– Det är personer som står långt från arbetsmarknaden som fått en chans till sysselsättning och många har varit mycket positiva, säger kommunstyrelsens ordförande Fredrik Jönsson (C).

YA - 30 aug 18 kl. 15:10

Lyckade fågelturer fortsätter i höst

Vårens fågelexkursioner kring Sjöbo var så uppskattade, att det blir en fortsättning i höst..

YLE - 04 maj 17 kl. 19:07

Regeringens sammanträde väckte både glädje och förvåning på Konstfabriken

En lyckad lantdag, tyckte deltagarna på Konstfabriken, men regeringens sätt att sammanträda i Borgå var både enformigt och strikt. Skolelevernas frågor till ministrarna gjorde ändå sammanträdet lite mer åskådligt och medryckande. Så kunde man kort sammanfatta många besökares uppfattning om evenemanget Framtidens lantdag på Konstfabriken i Borgå.

YLE - 07 sep 17 kl. 16:42

Sibelius-Akademin och världsberömda The Juillard School i gemensam turné: "Deras liv som musiker kommer att förändras av det här"

Nu känns det vara bra att vara finländare, viskar min bänkgranne, när de sista tonerna av Sibelius har tonat ur och applådåskorna börjar dåna i Lincoln-centrets sal. Sibelius-Akademins turnéprojekt är slut och Finlands 100-årsjubileum är firat i New York. Det är den stora symfoniorkestern med nittio musikstuderande som just har avslutat sin två veckor långa turné i Lincoln Center.

YLE - 07 sep 17 kl. 16:42

Sibelius-Akademin och världsberömda The Juilliard School på gemensam turné: "Deras liv som musiker kommer att förändras av det här"

Nu känns det bra att vara finländare, viskar min bänkgranne, när de sista tonerna av Sibelius har tonat ur och applådåskorna börjar dåna i Lincoln-centrets sal. Sibelius-Akademins turnéprojekt är slut och Finlands 100-årsjubileum är firat i New York. Det är den stora symfoniorkestern med nittio musikstuderande som just har avslutat sin två veckor långa turné i Lincoln Center.

Västerbottens Folkblad - 27 apr 13 kl. 12:15

Slut för ?Molanders? i SVT

Det blir ingen fortsättning på den uppskattade tv-serien ?Molanders? i SVT, skriver Göteborgs-Posten.

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 13 kl. 12:17

Slut för "Molanders" i SVT

Det blir ingen fortsättning på den uppskattade tv-serien "Molanders" i SVT, skriver Göteborgs-Posten. ? Det är tråkigt naturligtvis, men det är bara att acceptera och jobba med andra projekt, säger seriens skapare Ulf Kvensler till tidningen.

YLE - 23 maj 13 kl. 17:36

Tayot blir chefstränare för judolandslaget

Judoförbundet har anlitat fransmannen Pascal Tayot som sin nya chefstränare. Den inhemska och den internationella olympiska kommittéen bidrog stort till att Tayot anlitades. Tayot har tidigare fungerat som chefstränare i Tunisien, Katalonien och Mauritius.

GöteborgsPosten - 05 nov 15 kl. 05:00

Kultursommarjobb hotade av pengabrist

Kultur- och fritidsförvaltningen i Mölndal har inte längre råd. Därför är det nu oklart om det blir en fortsättning för de uppskattade kultursommarjobben..

YLE - 23 maj 16 kl. 14:19

Nedläggning av Talvivaara mycket dyr affär

Det var ord och inga visor som Terrafames styrelseordförande Lauri Ratia kom med i Yles program Kova Talous. Tidigare har det varit tal om 300 miljoner euro, men nu säger Ratia att det kan kosta en halv miljard att köra ner gruvverksamheten i Talvivaara. Orsaken är att det bland annat skulle krävas diverse miljötillstånd och investeringar i vattenreningsanordningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.