ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 24 September, 13:29

ÖstersundsPosten - 16 sep 20 kl. 07:10

Debatt: Jämtlands riksdagsledamöter måste hjälpa regeringen att lösa bostadskrisen



Nio av tio svenskar bor i en kommun med bostadsbrist. Andelen unga vuxna som bor kvar hemma ökar....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Jämtlands, riksdagsledamötermåste , hjälpa, regeringenatt , lösa, bostadskrisen
YLE - 04 apr 17 kl. 04:04

Livlig debatt att vänta om vården i riksdagen

Regeringen besvarar på tisdagen oppositionens interpellation om social- och hälsovårdsreformen. Debatten i riksdagen väntas bli livlig. Reformen är inne i ett avgörande skede och kommunalvalet gör att politikerna måste visa sig på styva linan.

YLE - 03 maj 17 kl. 09:41

SFP:s potentiella presidentkandidat Nils Torvalds: Jag vill föra EU-debatten i Finland

Det ser ut som att Europaparlamentarikern Nils Torvalds blir Svenska Folkpartiets presidentkandidat i valet nästa år, det visar en rundfrågning bland partiets riksdagsledamöter och partistyrelsemedlemmar. Torvalds själv säger att det är partifullmäktige som väljer, men att han är redo att axla ansvaret och föra en värdebetonad samhällsdebatt med internationellt perspektiv. Nils Torvalds var det mest populära namnet i en rundringning som Finska Notisbyrån gjort bland SFP:s riksdagsledamöter och partistyrelsemedlemmar.

YLE - 11 jun 15 kl. 06:03

"En fis i riksdagen känns på socialkontoret"

När man fiser i riksdagen på förmiddagen känns doften på socialkontoren på eftermiddagen. Det är den sverigefinska författaren Susanna Alakoski som ger exemplet för att visa varför socialarbetarna har en plikt att kritisera dåliga beslut som går ut över människornas välmående. ”Mod i socialt arbete” är temat för en konferens som pågår i Helsingfors.

News55 - 10 feb 16 kl. 06:33

ABBA-Björn sätter fart på debatten om dödshjälp

Den senaste tiden har rätten till dödshjälp debatterats ivrigt i media. I slutet av januari skriver bland andra Björn Ulvaeus och P C Jersild på DN Debatt och menar att riksdagspartierna duckar och inte vågar utreda frivillig dödshjälp. Man jämför med Kalifornien och ytterligare fyra amerikanska delstater och europeiska länder som Schweiz, Belgien, Luxemburg och Nederländerna där frivillig dödshjälp är tillåten.

HBL - 30 mar 14 kl. 13:42

Kristdemokraterna tror inte på domedagsprofeter

Utan valförbund riskerar Kristdemokraterna två valförluster och marginalisering inom ett år, säger konkurrenterna. Hårt arbete och den nya valkretsindelningen tryggar vår framgång, kontrar partisekreteraren.Finland har 13 platser i EU-parlamentet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.