GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 19 September, 11:12

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 17:42

Så vill politikerna i Göteborg bekämpa gängenFörslagen: Stoppa rekryteringen av barn och ungdomar • Hjälp polisen • Sätt press på regeringen.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vill , politikernai , Göteborg, bekämpa, gängen
YLE - 06 jun 15 kl. 15:15

Gröna vill bli bäst på att bekämpa fattigdom

De gröna valde två nya viceordföranden på sin partikongress i Uleåborg på lördagen. Maria Ohisalo vill bekämpa fattigdom och driva miljöfrågor. Partiordförande Ville Niinistö vill att De gröna ska utgöra ett realistiskt alternativ till regeringen.

Expressen - 29 apr 14 kl. 00:07

Fira 1 maj genom att bekämpa hatet

Talen om solidaritet får inte stanna vid vackra ord – politikerna måste skapa ett äkta engagemang mot hat i olika former, skriver Willy Silberstein..

Supermiljöbloggen - 11 sep 15 kl. 07:55

Johan Ehrenberg, ETC: ”Sluta bekämpa solelen. Det är genant S och MP!”

Ni kan ta era stödmiljoner och lägga det på internutbildning på finansdepartementet och näringsdepartementet istället. Jag ryser lite grann när jag läser Åsa Westlund och Lise Nordin skriva om solenergi här (SMB debatt 27/8). Så snabbt ni förvandlades och började använda samma byråkratiska bortförklarande plattityder som era borgerliga föregångare.

Skånskan - 08 dec 15 kl. 06:00

Nya fältassistenter ska bekämpa droger

Skurup Ökande problem med droger och gängbildning har fått politikerna att lägga extra resurser på förebyggande socialt arbete.
Nu ska två nya fältassistenter anställas – finansierade på ett okonventionellt sätt.Medvetenheten bland Skurups politiker är stor angående drogrelaterade problem hos kommunens unga.

Sydsvenskan - 07 maj 19 kl. 18:00

Malmös rödblå styre tar hjälp av forskare för att bekämpa hemlösheten

Ett nytt bostadspolitiskt råd ska hjälpa Malmöpolitikerna att hitta åtgärder och lösningar.

DN - 20 feb 18 kl. 21:06

”Det är dags för politikerna att lyssna till oss”

Det är dags för politikerna att lyssna till oss. 17-årige David Hogg är en av skoleleverna i sydöstra Florida som fått nog och nu tänker viga sitt liv åt att bekämpa vapenvåldet på politisk väg. Det första steget är att få majoritet för Demokraterna i höstens mellanårsval.

GöteborgsPosten - 18 jun 14 kl. 14:16

Så vill politikerna stoppa spritbussarna

Moderaterna vill ge kunskapscentrum mot organiserad brottslighet i uppdrag att bekämpa spritbussarna.Socialdemokrater och kristdemokrater skjuter över hela ansvaret på polisen..

Supermiljöbloggen - 08 jul 14 kl. 12:01

Bildspecial: Politikerna som planterade träd under Almedalsveckan

Bland annat Carl Bildt, Gudrun Schyman och Åsa Romson valde att hjälpa Vi-skogen genom att plantera ett symboliskt träd under politikerveckan i Visby. – Ska jag gissa har jag väl planterat över 10 000 träd, sa landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C). – Själv har jag bara planterat ett men det är en bra start, berättade Carl Bildt (M).

Expressen - 27 okt 18 kl. 13:11

Polischefen Thornbergs uppmaning till politikerna

Rikspolischefen Anders Thornberg vill att polisen ska fokusera mer på brott. I Ekots lördagsintervju uppmanar han politiker att fundera över hur arbetsuppgifterna fördelas. – Jag tycker man borde se över och använda polisen för att bekämpa brott, säger han.

GöteborgsPosten - 06 maj 19 kl. 06:00

Väljarna är klokare än politikerna – tack och lov

En klok politisk ledare pekar på vilket starkt stöd han eller hon har för sina idéer. Idag blir det allt vanligare att göra det omvända: vädja om stöd för att bekämpa den galna massan..

Expressen - 02 sep 19 kl. 04:03

Påvens klimatuppmaning till politikerna: ”Drastiska åtgärder”

Påve Franciskus uppmanar världens politiker att bekämpa klimatförändringarna, enligt nyhetsbyrån Reuters”Regeringarna kommer att ha ansvar för att visa den politiska viljan att ta till drastiska åtgärder”, skriver påven inför FN:s stundande toppmöte om klimat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.