GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 27 September, 02:29

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 17:53

Börsen lyfte med H&M som draglokStockholmsbörsen steg på tisdagen i linje med den internationella börsutvecklingen..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsenlyfte med , H&Msom , draglok
DI - 15 jan 14 kl. 10:19

Börsen: H&M draglok i positiv öppning

Stockholmsbörsen steg tydligt i onsdagens inledningshandel, och H&M agerade draglok på OMXS30 efter en överraskande positiv decemberhandel..

DI - 24 feb 14 kl. 10:20

Börsen: Lastbilarna är draglok

Stockholmsbörsen steg i öppningshandeln på måndagen, med Scania som tydligt draglok för OMXS30 efter Volkswagens bud. I Tyskland kom IFO-index in över förväntningarna klockan 10..

DI - 27 maj 15 kl. 17:59

Börsen: Boliden som draglok

På onsdagen vände Stockholmsbörsen uppåt och bland dragloken fanns bland andra Nokia och Boliden. Dollarn fortsatte att stärkas mot kronan, vilket hjälpte industribolagen, råvarubolagen och börsen i stort..

BT - 14 apr 20 kl. 18:12

Uppåt på börsen – Astra Zeneca draglok

Stockholmsbörsen stiger efter påskledigheten. Vid klockan 15.30 har OMXS-index ökat 1,7 procent.

DI - 29 apr 14 kl. 10:34

Stockholmsbörsen: Bankerna agerar draglok

Stockholmsbörsen pekade uppåt under inledningen av tisdagens rapportintensiva börsdag. Positiv ton på ledande europeiska marknader erbjöd inspiration som kompenserade för en del rapportbesvikelser..

DI - 15 sep 14 kl. 18:11

Börsen: H&M draglok på glad börs

Stockholmsbörsen tog ett litet kliv uppåt på måndagen, trots den osäkerhet i regeringsfrågan som uppstått efter helgens val..

DI - 18 feb 15 kl. 14:24

Stockholmsbörsen: H&M draglok

På onsdagseftermiddagen hade Stockholmsbörsen parkerat sig tydligt på plus, vilket också gällde för aktieindexen på kontinenten..

DI - 13 aug 14 kl. 15:05

Stockholmsbörsen: Bankerna draglok på börsen

Under den tidiga onsdagseftermiddagen befann sig Stockholmsbörsen fortsatt på plus, och förändringarna från förmiddagens handel var inte så stora. Banksektorn och H&M agerade draglok samtidigt som utdelningsavskiljande Astra Zeneca backade..

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 14 kl. 09:32

Securitas draglok på börsen

Securitas rusar med över 9 procent i den inledande handeln och är draglok på Stockholmsbörsen. I övrigt var stämningen dämpad. Kraftiga kurslyft i Tokyo gav inget större avtryck på de europeiska börserna, som överlag sjunker.

BT - 04 nov 14 kl. 09:22

Securitas draglok på börsen

Securitas rusar med över 9 procent i den inledande handeln och är draglok på Stockholmsbörsen. I övrigt var stämningen dämpad. Kraftiga kurslyft i Tokyo gav inget större avtryck på de europeiska börserna, som överlag sjunker.

Dagens PS - 25 nov 19 kl. 07:02

Hongkongbörsen draglok i Asien

Lokalval med rekordmånga valdeltagande eldar på börsindexet i Hongkong. Enligt Omni Ekonomi, som hänvisar till Reuters, stiger Hongkongbörsen med 1,8 procent vid klockan 05.25 svensk tid efter att pro-demokratirörelsen tagit hem en jordskredsseger i helgens val.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.