GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 21 September, 10:57

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 18:20

Pappan: Han var allt i den här familjenHan var skratten och glädjen i familjen – pratade och hördes jämt. Men när åttaårige Mohamad höggs ihjäl i Linköping 2004 rycktes allt det bort..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Mohamad, Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PappanHan var allt i den här , familjen
HBL - 20 jul 12 kl. 20:27

Familjemord gav pappan 14 års dom

Rättegångshandlingarna ger en dyster bild av familjevardagen, som slutade med att den desperata pappan dödade båda sina döttrar och deras mamma i Håkansböle i julhelgen i fjol.Stadens socialarbetare såg inga varningstecken och var helt oförberedda på vad som skulle hända hemma hos familjen i Håkansböle tre dagar före julafton i fjol. Den dagen hade familjens två omhändertagna flickor, 5 och 8 år, fått åka hem till mamma och pappa tillsammans med två socialarbetare.

BT - 15 jun 11 kl. 17:38

Mordbeskyllningar inom familjen

Sonen pekar ut sina föräldrar som mördare, föräldrarna pekar ut sonen. De interna beskyllningarna korsar varandra i flyktingfamiljen, vars liv nu hängs ut i Göta hovrätt i målet om hedersmordet 2005 i Högsby.
Föräldrarna, 45 och 47 år, förhördes i dag.

BT - 05 nov 14 kl. 06:46

Slog sina söner - pappan fängslas

Ett föräldrapar i Bollebygds kommun har dömts till fängelse för att vid flera tillfällen ha slagit sina två söner. Sönerna är nu omhändertagna och placerade i familjehem. Familjen har fem barn, varav två flickor är äldre än pojkarna och en flicka är yngre.

Kristianstadsbladet - 25 mar 11 kl. 23:17

Skräckfärd med familjen

Den nattliga skräckfärden gick genom Kristianstad. Enligt åtalet hotade pappan att köra ihjäl familj?
När mamman försökte ringa 112 slog han mobiltelefonen ur handen på henne.

YLE - 16 jun 16 kl. 17:32

Fler pappor stannar hemma med barnen – Finland fortfarande efter Sverige i jämställdhet inom familjen

Antalet finländska pappor som tar ut pappaledighet har ökat under hela 2000-talet, men fortfarande låter en femtedel av alla pappor helt bli att ta ut någon ledighet. Trots att Finland ligger bra till om man jämför med Frankrike eller Storbritannien så ligger vi långt efter Sverige då det gäller jämställdhet mellan föräldrarna. – Sverige är i en helt egen klass när det gäller till exempel attityder och hur man delar upp föräldraledigheten, säger ledande forskare Minna Ylikännö på Folkpensionsanstalten.

YLE - 05 jun 16 kl. 16:42

Orpo till Yle: Hoppas på det bästa för den irakiska familjen

Det kändes inget vidare att på söndagsmorgonen läsa om den irakiska familj som hotas av splittring. Det medger samlingspartistiska inrikesministern Petteri Orpo till Yle Nyheter. Han har nu bett Migrationsverket om en utredning av fallet.

News55 - 16 maj 17 kl. 15:58

Pappan mötte sin sons mördare – meddelades aldrig om frigivningen

På tunnelbanan i Stockholm stötte pappan på någon han absolut inte ville se i frihet, mannen som hade tagit livet av hans son. Pappans första tanke var att mannen hade rymt från fängelset, men i själva verket hade han blivit villkorligt frigiven utan att pappan eller den övriga familjen hade meddelats om detta. Kriminalvården bekräftar nu, i ett yttrande till justitieombudsmannen, uppgifterna att boråsanstalten med ”stor sannolikhet” glömde bort att informera familjen om att deras sons mördare blivit frigiven.

Kristianstadsbladet - 07 mar 13 kl. 08:30

Haddiles öde ännu okänt för familjen

Foto: Bosse Nilsson
Socialen i Lund har träffat Haddiles biologiska föräldrar. ? Men det är det enda de berättat.

Posh24 - 29 sep 11 kl. 16:10

Gossip Girl! Är Blair gravid och vem är pappan?

Nu borde nog alla ha hunnit se det första avsnittet av Gossip Girl. Om du inte hunnit det än, sluta läsa! om du har sett det så fortsätt gärna!

BT - 01 okt 13 kl. 18:48

Misstänkta pappan till rättspsyk

Bevisningen mot pappan som misstänks ha dödat två av sina barn på Dalarö i helgen är stark, enligt polisen. På tisdagen fördes han till rättspsyk. I barnens hemkommun erbjuds skolkamrater krisstöd och psykologhjälp.

BT - 01 okt 13 kl. 19:01

Misstänkta pappan till rättspsyk

Bevisningen mot pappan som misstänks ha dödat två av sina barn på Dalarö i helgen är stark, enligt polisen. På tisdagen fördes han till rättspsyk. I barnens hemkommun erbjuds skolkamrater krisstöd och psykologhjälp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.