Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 20 September, 16:39

Vestmanlands Läns Tidning - 16 sep 20 kl. 07:00

Molander: Varför vill så få besöka Västmanland? – Ny serie om turismens framtid i länetVästmanland har djupa skogar, glittrande sjöar och vindlande åar. Här finns storstad, skärgård....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Västmanland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MolanderVarför vill , , , besöka, VästmanlandNy , serie, om turismens framtid i länet
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Therese har räddat julen – säljer hemmagjord trillingnötOm Therese Molander

Nyheten om att trillingnöten skrotas från Aladdinasken slog ned som en bomb i slutet av september. Bland svenskar med smak på julen utbröt en proteststorm av sällan skådat slag.Therese Molander från Örebro var en av många som var snabb på knapparna när hon nåddes av nyheten – kanske lite för snabb, skulle det visa sig.

ÖstersundsPosten - 02 apr 16 kl. 16:16

Svävare på tillfälligt besök – används som räddningshjälp vid dåliga isar

Den som körde var Erik Molander, frivillig sjöräddare från Vänern och Vättern där svävaren har sina hemmavatten..

HBL - 28 jul 14 kl. 06:25

Pensionärens hem städades utan hennes lov

Intressebevakaren beställde en städning till 80-åriga Helmis hem. I samband med städningen försvann flera värdefulla föremål, säger Helmis vänner.80-åriga Helmi är en riktig samlare.

UT - 10 maj 14 kl. 08:37

Minister ringde på hos tilltänkta väljare

Det blev oväntat besök för ett stort antal ulricehamnare i fredags eftermiddag. Det var minister Billström som ringde på. Billström, som heter Tobias i förnamn, är M-märkt migrationsminister i regeringen.

Skånskan - 17 okt 18 kl. 10:04

Vill hitta nya vägar för den klassiska deckaren

2014 författardebuterade Stefan Ahnhem med kriminalromanen Offer utan ansikte och när seriens fjärde bok, Motiv X, nu ligger på bokhandelsdiskarna har han med eftertryck satt Helsingborg på deckarkartan,
– Jag vill ta genren ett steg längre och rasera den klassiska uppbyggnaden, säger han om sitt författarskap.Skånsk deckarkväll:
Den 18 oktober gör Stefan Ahnhem ett gemensamt framträdande med sina skånska författarkollegor Joakim Zander, Mattias Edvardsson och Petra Holst på Akademibokhandeln i Lund med denna artikels författare som moderator.
I samband med det frågade vi honom om …
… vad författarkollegor betyder för honom: ”Det är en intressant fråga skulle jag säga.

SVT - 02 nov 19 kl. 14:26

Kyrkoherde om svenskarna och allhelgona: “Blir större och större”

Under lördagen besöker tusentals svenskar kyrkogårdar runt om i landet för att tända ljus, en tradition som växer enligt kyrkoherde Kristin Molander i Danderyd. – Min uppfattning är att allhelgona blir större och större, säger Molander..

YLE - 17 aug 15 kl. 18:00

”Jag ska rama in presidentens autograf”

Sauli Niinistös besök i Hangö lockade många Hangöbor till Östra hamnen. De ville bland annat skaka hand med presidenten, tala några ord eller få en autograf. Klockan fyra på måndagseftermiddagen anlände presidenten punktligt till Östra hamnen.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

Expressen - 17 aug 13 kl. 14:22

The Fooo skapade hysteri på Gröna Lund

Kaos, tårar och extrainsatta vakter - det ledde pojkbandet The Fooos besök på Gröna Lund till. Redan innan bandet stod på scenen i TV4:s "Sommarkrysset" välte fans staket och bänkar. ?

Nya Wermlands Tidningen - 15 nov 13 kl. 09:55

Hyresgästföreningen fick 10 000 kronor

Hyresgästföreningen i Dottevik bedriver ett målmedvetet och engagerat arbete med och för barn och ungdomar i området. I tisdags kväll fick de besök av Claes Molander från Skandia, som delade ut ett stipendium på 10 000 kronor..

Barometern - 08 aug 14 kl. 07:50

Kaos väntar på Kalmar stadsfest

200 avsvimmade fans fick bäras ut från en av The Fooos senaste konserter. Deras uppträdande i Allsång på Skansen innebar tumult. På fredagen kommer de till Kalmar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.