Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 24 September, 04:00

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 07:00

Äldreomsorgslyftet i Ludvika – personal får utbilda sig på arbetstidAnställda hos vård- och omsorg i Ludvika kommer att få vidareutbilda sig på arbetstid.....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Ludvika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldreomsorgslyfteti , Ludvika, personalfår , utbildasig på , arbetstid
SR - 07 sep 20 kl. 18:52

Personal på äldreboende ska få utbilda sig på betald arbetstid

Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna är överens om ett permanent tillskott på fyra miljarder kronor årligen till äldreomsorgen. Dessutom stärks det så kallade äldreomsorgslyftet med 1,7 miljarder kronor..

SR - 1 timme sedan

Personal på boenden larmade: Tystade av ledningen

Chefer och arbetsledning på äldreboenden tog inte coronaviruset på allvar när smittspridningen var som värst. Om det kommer vittnesmål från äldreboenden över hela landet. Kritiken handlar bland annat om personal som tvingats arbeta utan skydd och säger sig ha blivit tystade av ledningen.

Kristianstadsbladet - 15 aug 13 kl. 08:30

De vill utbilda sina anställda i företagande

Foto: Bosse Nilsson
Region Skåne satsar 600?000 kronor på att utbilda anställda i företagande ? så att de sedan kan konkurrera med regionen om vården.

News55 - 18 nov 17 kl. 09:00

Personal inom äldreomsorgen utbildas i våld i nära relationer

I konferensrummet på Elite hotel Marina i Saltsjöqvarn i Stockholm har ett stort antal biståndshandläggare samlats en kall förmiddag i november för att delta i en utbildningsdag om våld i nära relation mot äldre. En kortfilm som visats på tavlan har just tagit slut. – Nu vill jag att ni vid borden diskuterar era intryck från filmen som vi just har sett.

ÖstersundsPosten - 10 jun 20 kl. 13:32

Fler ska få utbildning inom äldreomsorgen – Äldreomsorgslyftet ger 7 miljoner till länets kommuner

Äldreomsorgslyftet innebär att kommunerna i länet får dela på 7,3 miljoner kronor. Totalt ska 158....

Länstidningen i Jämtland - 10 jun 20 kl. 13:32

Fler ska få utbildning inom äldreomsorgen – Äldreomsorgslyftet ger 7 miljoner till länets kommuner

Äldreomsorgslyftet innebär att kommunerna i länet får dela på 7,3 miljoner kronor. Totalt ska 158....

SmålandsPosten - 05 jul 14 kl. 07:49

Veolia kör tåg utan personal- endast lokföraren är i tjänst

– På grund av tågstrejken har vi personal­brist, säger Susanne Müller, på Veolias pressjour. Under fredagen rullade ett av Veolias Öresundståg från Köpenhamn mot Kalmar. När tåget anlände till Växjö skulle personalbyte ske innan tåget fortsatte mot slutdestinationen.

News55 - 21 apr 17 kl. 14:55

Debattörerna: “Äldres särskilda behov kräver personal med rätt utbildning”

Andelen äldre i Sverige som har behov av omfattande vård och omsorg ökar i stadig takt. För att bemöta dessa behov krävs personal med rätt utbildning, något som inte är en självklarhet i dag skriver flera debattörer i en debattartikel i GP. Vård av äldre är ett komplext område som kräver specifik geriatrisk kompetens från vårdpersonalen.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till att utbilda all personal om demens

I februari lämnade Centerpartiet in en motion där partiet föreslår att utbilda all personal som kan komma i kontakt med personer som har en demenssjukdom. Nu avslår socialnämnden motionen då satsningen anses vara för dyr..

YLE - 04 dec 15 kl. 10:16

Finnair storrekryterar - Patria vill utbilda piloter

Finnair påbörjar de största rekryteringarna i bolagets historia. Ännu i år vill bolaget rekrytera 100 nya piloter samt utöka kabinpersonalen med 300 personer. Redan tidigare i år har Finnair anställt 70 piloter och 130 flygvärdinnor och stuertar.

Kristianstadsbladet - 04 okt 14 kl. 09:26

Svårt med personal till ebolaområden

Trots ett skriande behov och ett stort intresse från vårdpersonal att hjälpa till är det få svenskar som åkt till de eboladrabbade områdena.Nu får den nya regeringen frågan på sitt bord.
Ett fåtal svenska hjälparbetare har varit eller är på plats i Västafrika för att bekämpa det värsta ebolautbrottet världen skådat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.