Expressen > Nyheter

Thursday, 24 September, 07:14

Expressen - 16 sep 20 kl. 07:01

Verkligheten bakom – här är entreprenörens sopbergEnorma berg av osorterade byggsopor.Här är verkligheten bakom brottsmisstänkta NMT Think Pinks avfallshantering.Ägaren Bella Nilsson kallar sig själv för ”Queen of Trash”. I tisdags häktades hon, hennes make och ytterligare en person misstänkta för grovt miljöbrott.– Vi har inte upplevt att de har kapacitet att ta hand om avfallet, säger Anna Thunell (MP) kommunalråd och ordförande för Miljö- och konsumentnämnden och Tekniska nämnden i Västerås..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NMT Think Pinks, Bella Nilsson, Queen, Trash, Anna Thunell, Miljö, Tekniska, Västerås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Verkligheten, bakomhär är , entreprenörens, sopberg
Entreprenör24 - 20 jan 14 kl. 10:14

Entreprenörens fem vanligaste misstag

Alla framgångsrika entreprenörer har någon gång gjort misstag, men det talas sällan om vinsten av att faktiskt inte alltid lyckas. Att göra misstag är en nödvändig del av utvecklingsprocessen menar Niclas Carlsson, VD för Founders Alliance. Enligt honom kan varje misstag ses som en tillgång både för entreprenören och för bolaget i stort.

DI - 16 jun 13 kl. 16:15

Entreprenörens moderna oas

Entreprenören Greger Landstedt skannade bostadsmarknaden efter en vindsvåning i centrala Stockholm, men i stället köpte han en topprenoverad villa i funkisstil på sjösidan i Viggbyholm i Täby, med arkitektoniska influenser från Frank Lloyd Wright. Bakom den vitputsade fasaden döljer sig en rad tekniskt sofistikerade finesser."Huset har kvaliteter som passar nutidsfamiljen", säger Greger Landstedt..

Nya Wermlands Tidningen - 27 jan 13 kl. 07:30

Entreprenörens stora dilemma

? Man kan inte bli annat än besviken. Här har vi tagit fram en unik hygienprodukt, en automat för godis som alla hyllar och tror kan bli en efterfrågad produkt i hela världen, men investerarna uteblir.

DI - 07 mar 15 kl. 16:09

Entreprenörens solklara miljonplacering

Entreprenören Hidayet Tercan lärde sig svenska på två månader när hon kom till Sverige som 18-åring..

DI - 27 maj 16 kl. 10:57

Entreprenörens arv lever vidare

Han kom till Sverige efter kriget med två tomma händer och slutade som miljardär.Entreprenören Werner von Seydlitz har avlidit och en stiftelse tar nu över hans företagsgrupp med aktierna i Stora Enso, industrin och skogsegendomarna..

DI - 12 sep 16 kl. 02:30

Entreprenörens gyllene avsked

Entreprenören Werner von Seydlitz miljardförmögenhet fördelas på två stiftelser efter hans död. A-aktierna i Stora Enso är inte till salu utan samlas i MP bolagen som drivs vidare av den största stiftelsen. Alla anställda i MP bolagen får dessutom ärva en hemlig summa pengar..

VA - 19 okt 16 kl. 17:21

Så kan crowdfunding bli entreprenörens värsta mardröm

En israelisk entreprenör fick en oväntad överraskning kort efter att hans kampanj lanserats på Kickstarter: hans produkt var redan till salu – i Kina. .

Sydsvenskan - 10 mar 18 kl. 10:00

Misslyckanden en del av entreprenörens framgång

Vi har frågat fyra skånska entreprenörer hur de tänker kring misslyckanden..

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 18 kl. 10:00

Misslyckanden en del av entreprenörens framgång

Vi har frågat fyra skånska entreprenörer hur de tänker kring misslyckanden..

DI - 14 sep 18 kl. 22:12

Entreprenörens nya drömlya: "Man blir nästan drogad av tystnaden"

KÄRNA. Att pendla till Stockholm och ha varannan vecka med sönerna i Göteborg blev ett svårt livspussel för entreprenören Kalle Lindvall att få ihop. Hans beslut att bygga hus ledde till förändringar.

SmålandsPosten - 03 apr 19 kl. 11:53

Växjöentreprenörens nya affärsidé – varorna in i kylen

Gustav Einarsson är en mångsidig entreprenör med sitt säte på Staglaberget på Öster i Växjö. Nu lanserar han ännu ett projekt till sin tidigare digra skara av affärsidéer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.