Expressen > Nyheter

Friday, 18 September, 18:22

Expressen - I förrgår: 06:43

Beviset som kunde ha fällt Telias toppchefSVT:s Uppdrag granskning, UG, avslöjar nu bevis kring Telias muthärva i Uzbekistan som aldrig togs upp under rättegången – men som kunde ha skickat koncernchef Lars Nyberg i fängelse, enligt juridiska experter.Istället frikändes han tillsammans med de andra toppcheferna. Det handlar om cirka 200 miljoner kronor i ”beskyddarpengar” till diktatorns dotter, Gulnara ”rövarbaronen” Karimova.  – Du, jag är inte intresserad, säger Lars Nyberg till UG. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Telias, SVT, Uppdrag, Uzbekistan, Lars Nyberg, Karimova, UG

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bevisetsom kunde ha , fällt, Telias, toppchef
YA - 08 mar 16 kl. 03:00

Engagera dig för ett jämställt samhälle

Internationella kvinnodagen/ Trots att vi har kommit långt på vägen till jämställdhet i jämförelse med många andra länder har vi fortfarande långt kvar. Mäns våld mot kvinnor och tjejer är det yttersta beviset på det..

GöteborgsPosten - 31 jan 19 kl. 13:12

Sportlovet inställt – på grund av brexit

En uppgörelse om brexit i sista stund kan leda till att Storbritannien behöver mer tid för att genomföra sitt utträde ur EU. Första beviset på tidsbristen: indraget sportlov för parlamentet..

Sydsvenskan - 23 nov 12 kl. 06:30

?Vilken nationalism är svårast att läka??

?Fredagen den 16 november sattes punkt för kriget i Kroatien. Människor gick ut på gatorna, barnen fick ledigt från skolan, det var konserter på varje torg, och barerna reade ut allt för 10 kuna.?

TA - 13 sep 13 kl. 09:02

"Nobelpris" för dyngbaggeforskning

Tre forskare i biologi vid Lunds universitet har fått ett av årets IgNobel-pris, som delas ut på Harvarduniversitetet i USA för att uppmärksamma udda och kul inslag i forskningsvärlden.
- Att skratta är för många en väldigt kreativ process som kan sätta igång väldigt många olika tankeprocesser och leda till att vi skaffar oss ny kunskap, säger Marie Dacke, en av forskarna bakom dyngbaggestudien, som i går tog emot priset på en humorfylld gala.Priset får forskarna, tillsammans med två sydafrikanska kollegor, för sina upptäckter att dyngbaggar kan använda ljuset från Vintergatans stjärnor för att hitta rätt i nattmörkret.

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 15 kl. 04:00

Bogren och kollegorna – här har ni högran

Fyra kvalmatcher, fyra segrar och säkrad SHL-kvalplats. Vad säger man? Vad gör man?

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 15 kl. 04:00

I pisktider

Långt innan jag som pojk lamslogs av rysk roulett-scenen i "Deer Hunter" var jag livrädd för…Jesus.Den lidande Jesus med den tomma blicken riktad snett uppåt mot den Gud som övergivit honom, törnet intryckt i pannan, det levrade blodet. Bilden av den torterade Jesus följde efter mig mörka nätter, den utdragna dödskamp fröken Gun hade berättat så utförligt om medan vi satt i klassrummet vid våra levande ljus decembermorgnar.

News55 - 05 mar 18 kl. 14:05

Här hittar du Sveriges mest samtalsvänliga krogar

Bullriga krogar med hög musik och slamrig akustik – vem har inte fått ett restaurangbesök förstört av att man inte hör vad resen av sällskapet talar om? En som tröttnade på dunka-dunkat är ljudkonsulten Lars Bergh som ligger bakom webbsidan matro.nu.

News55 - 05 mar 18 kl. 14:05

Här hittar du Sveriges mest samtalsvänliga krogar

Bullriga krogar med hög musik och slamrig akustik – vem har inte fått ett restaurangbesök förstört av att man inte hör vad resen av sällskapet talar om? En som tröttnade på dunka-dunkat är ljudkonsulten Lars Bergh som ligger bakom webbsidan matro.nu.

PrivataAffärer - 29 apr 19 kl. 17:31

Veoneers fiaskorapport kalldusch för flera fonder

Läs också: Svag rapport från Veoneer Veoneers vd: Botten nås först andra kvartalet Utvecklingen innebär en kalldusch för många fonder, då det svenska förvaltarkollektivet överlag har varit positivt inställt till Autoliv-avknoppningen Veoneer på sistone, visar data från Morningstar. Kursutveckling för Veoneers depåbevis sedan handeln inleddes i juli 2018. Måndagens nedgång summerade strax ef

Sydöstran - 06 mar 20 kl. 15:00

Män mördar kvinnor för att de är kvinnor

Mäns våld mot kvinnor och tjejer är det yttersta beviset på att vi lever i ett ojämställt samhälle. Och den yttersta konsekvensen av detta samhällstillstånd är att kvinnor mördas för att de är kvinnor. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.