SR > Nyheter

Thursday, 24 September, 14:20

SR - 16 sep 20 kl. 06:35

Film på brutalt mord skakar MoçambiqueEn skakig mobilfilm från norra Moçambique som visar ett brutalt mord på en naken kvinna, har väckt starka reaktioner i omvärlden och bland människorättsorganisationer. Sedan tre år pågår en eskalerande konflikt mellan en islamistisk milis och regeringsarmén som lett till att hundratusentals flytt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Moçambique

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Film, brutalt, mord, skakar, Moçambique
DN - 10 mar 17 kl. 15:23

Brutalt mord på transperson skakar Brasilien

Ett brutalt mord på en transkvinna skakar Brasilien. Mordet föregicks av en misshandel som fångades på video, och som har spridits på sociala medier..

Sydsvenskan - 19 maj 15 kl. 03:19

Brutalt barnmord skakar mexikaner

Ännu ett mord skakar det våldshärjade Mexiko. Både offret och de misstänkta är barn. En expert beskriver det som startpunkten för "en generation av psykopater"..

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 15 kl. 03:19

Brutalt barnmord skakar mexikaner

Ännu ett mord skakar det våldshärjade Mexiko. Både offret och de misstänkta är barn. En expert beskriver det som startpunkten för "en generation av psykopater"..

SvD - 19 maj 15 kl. 03:18

Brutalt barnmord skakar mexikaner

Ännu ett mord skakar det våldshärjade Mexiko. Både offret och de misstänkta är barn. En expert beskriver det som startpunkten för ”en generation av psykopater”..

UNT - 19 maj 15 kl. 03:18

Brutalt barnmord skakar mexikaner

Ännu ett mord skakar det våldshärjade Mexiko..

GöteborgsPosten - 19 maj 15 kl. 03:20

Brutalt barnmord skakar mexikaner

Ännu ett mord skakar det våldshärjade Mexiko. Både offret och de misstänkta är barn. En expert beskriver det som startpunkten för "en generation av psykopater"..

Aftonbladet - 25 jan 15 kl. 09:51

Brutalt mord skakar engelsk småstad

SR - 26 jul 14 kl. 04:00

Sektmedlemmar i Kina åtalade för brutalt mord

I fredags åtalades fem medlemmar i den kinesiska sekten Allsmäktige gud för ett brutalt mord på en Mc Donalds-restaurang i maj i år. Den kristna sekten använder element från kinesisk folktro, och har funnits i centrala Kina sedan 1990. Den har förknippats med flera brutala fall av misshandel och mord..

UNT - 26 jul 12 kl. 12:19

Åtalas för brutalt mord i Ödeshög

En 39-årig man har åtalats för ett brutalt mord på en 59-årig man i Ödeshög den 9 maj. Enligt åtalet ska han först ha slagit sitt offer i huvudet upprepade gånger med en yxa och sedan slängt ner honom i en brunn. (TT).

Vimmerby Tidning - 01 aug 13 kl. 09:01

22-åring åtalad för brutalt mord

En 22-årig man åtalades i går i Linköpings tingsrätt misstänkt för ett brutalt mord på en 43-årig man.
22-åringen åtalas även för grov misshandel, olaga hot och våld mot tjänsteman..

Expressen - 21 jun 16 kl. 11:30

36-årig man skyldig till brutalt mord

Den 36-årige man som stått inför rätta misstänkt för ett brutalt mord i Kalmar kommer att fällas. Enligt domstolen finns det "övertygande bevisning" om att mannen är skyldig, skriver Barometern..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Ytterligare två personer med covid-19 döda

Det senaste dygnet har två dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens sammanställning på onsdagen. Totalt har nu 5878 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 15 minuter sedan

Senaste om smittläget

Folkhälsomyndigheten håller presskonferens..

SR - 30 minuter sedan

Inga lättnader av coronarestriktioner

Regeringen avvaktar med att lätta på restriktioner med hänvisning till smittoläget..

SR - 1 timme sedan

Finland stänger gränsen mot Sverige

Vid lunchtid beslutade finländska regeringen att återinföra gränsrestriktioner mot Sverige. Det för att smittspridningen i Sverige har ökat..

SR - 1 timme sedan

Navalnyj återvänder ”utan tvivel” till Ryssland

Den ryske oppositionspolitikern Alexej Navalnyj kommer utan tvivel återvända Ryssland, men kommer behöva förbli en till två månader i Berlin för rehabilitering. Det säger Jaka Bizilj från organisationen Cinema for Peace, som organiserade evakueringen av Putin-kritikern till Berlin, efter förgiftningstillbudet i norra Ryssland..

SR - 1 timme sedan

Presskonferens om coronan

Regeringen håller pressträff om virusläget och ger besked om åtgärder..

SR - 1 timme sedan

Nu börjar rättegången mot Aron Flam

I dag inleddes rättegången mot komikern och författaren Aron Flam, som står åtalad för att ha gjort intrång i det klassiska verket En svensk tiger – en bild skapat av Bertil Almqvist under andra världskriget..

SR - 1 timme sedan

EU: Lukasjenko saknar legitimitet

EU reagerar nu på gårdagens oannonserade återinstallation av Aleksandr Lukasjenko som Belarus president. I ett pressmeddelande skriver unionens utrikeschef Josep Borrell att Lukasjenko saknar all form av demokratisk legitimitet. Och att det förhåller sig så inser också Aleksandr Lukasjenko själv, säger en politisk analytiker i Minsk..

SR - 2 timmar sedan

Hur segregerade är våra skolor?

Sveriges Radio har i en rad inslag granskat skolsegregationen i Sverige. Vår granskning har visat att allt fler elever går på en skola som är segregerad och Lärarbehörigheten lägre i utsatta områden. Hör reportrarna bakom vår granskning..

SR - 2 timmar sedan

200 kan förlora jobbet i gränsbutiker

Runt 200 anställda varslas nu om uppsägning på en av de största matbutikskedjorna vid gränsen mot Norge i Bohuslän..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.