Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 18 September, 16:24

Dalarnas tidningar - I förrgår: 06:32

Byggstart och nya krögare på Himmelfjäll – "Vi har satt ett namn på krogen"För ett år sedan var det byggrusch på Idre Himmelfjäll och den fortsätter. Nu handlar det om....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Himmelfjäll, Idre Himmelfjäll

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggstartoch nya , krögare, HimmelfjällVi har , satt, ett namn på krogen
Barometern - 06 maj 14 kl. 06:53

Bostadsbyggandet ökar kraftigt i Kalmar

"Nu kan vi börja se resultatet av vårt arbete. Just nu pågår byggnation av över 400 lägenheter. Vi räknar med att ytterligare projekt som innehåller totalt över 480 nya lägenheter ligger för byggstart i år.

HBL - 20 jan 15 kl. 15:31

Fennovoima får sina ryska pengar

Ryssland har beviljat kärnkraftsbolaget Fennovoima det lån på 150 miljarder rubel eller cirka 2 miljarder euro som behövs för att bygga det nya kraftverket i Pyhäjoki. Rubelkursen bekymrar inte parterna.De pengar ryska staten lånar till Fennovoima tas ur den ryska oljefonden, en av de fonder staten har pengar i för att användas då andra medel tryter till exempel då priset på olja och gas faller.

Skånskan - 17 okt 15 kl. 06:00

Ebo köper villa för att bygga mer i centrum

Eslöv Ebo laddar för ytterligare nybyggnation i centrala Eslöv.
Senaste förvärvet är en villa med jättetomt på Kvarngatan 27 som ska lämna plats för ett 40-tal nya lägenheter.Mitt emot fyrlängade Sädesärlan, Ebobygget som ska ge nästan hundra nya lägenheter intill stationen, ligger villan som kantar Kvarngatan med sitt långa plank.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.