Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Sunday, 20 September, 23:09

Länstidningen i Jämtland - 16 sep 20 kl. 06:30

Flera politiker vill behålla byskolor – beslut kommer i november: ”Vi måste se helhetsbilden”Svåra beslut väntar för Härjedalens skolpolitiker. Flera skolor föreslås för nedläggning i den....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Härjedalens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera politikervill , behålla, byskolor, beslutkommer i , november, Vi måste se helhetsbilden
Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:00

Krönika: Sossar ljuger för att behålla makten

Regeringen och V fortsätter att slösa med våra skattemedel och ljuger dessutom om det allt medan journalister och media eldar på lögnen. Det handlar så klart om debatten om vinster i välfärden. Detta är en krönika.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

Cornucopia - 02 mar 20 kl. 10:34

Arbetsgivarverket - statligt anställda smittbärare ska behålla lön

Arbetsgivarverket har nu information om vad som gäller för arbetstagare och arbetsgivare gällande den enskilde anställde som inte kan vara på jobbet på grund av coronasmitta. Bland annat ska den som sätts i karantän för att vederbörande är eller misstänks vara smittbärare enligt smittskyddslagen behålla sin lön. Det gäller dock inte om den anställde frivilligt åkt på semester mot expertmyndigheternas rekommendation till ett land med smitta.

YLE - 17 maj 17 kl. 12:09

Stödet för närståendevårdare i Helsingfors på tapeten igen – Monica kan få behålla sitt stöd

Debatten om stödet för närståendevårdare har gått het i Helsingfors den här våren. Staden har nu på beställning av beslutsfattarna gjort en kartläggning som ger vid hand att staden vill ta tillbaka en del av de kritiserade förändringarna som trädde i kraft i februari. Inga slutgiltiga beslut har fattats i frågan.

YLE - 26 feb 17 kl. 04:00

Stiftets präster vill behålla vigselrätten

Största delen av prästerna i Borgå stift vill inte ge ifrån sig vigselrätten till det civila samhället. Det här visar en enkät som de finlandssvenska medierna har gjort. Biskop Björn Vikström har tidigare föreslagit att kyrkan borde ge ifrån sig vigselrätten.

Cornucopia - 21 okt 15 kl. 14:26

Läsarfråga: Behålla eller sälja lägenhet på närförort?

Nedanstående är en frågeställning från en läsare. Ska vederbörande sälja eller behålla sin lägenhet. Mina funderingar efter den anonyme läsarens text.

Expressen - 31 okt 17 kl. 14:52

Beslut – Bollnäsfil får behålla namnet

Den klassiska Bollnäsfilen får behålla sitt namn – trots att den tillverkas i Gävle. Det har Patent- och registreringsverket, PRV, nu fattat beslut om, rapporterar DT. .

DI - 19 jul 18 kl. 16:59

ABB:s vd: Bra beslut behålla Power Grids

Kraft- och automationsbolaget ABB rapport för det andra kvartalet fick ett varmt mottagande på Stockholmsbörsen och aktien lyfte med 4 procent.  Under torsdagens telefonkonferens sa vd:n Ulrich Speisshofer även att det var ett bra beslut att behålla kraftdivisionen Power Grids inom ABB. .

Vimmerby Tidning - 31 maj 13 kl. 08:42

Behålla gympasalen i Björkfors

Björkforsborna fortsätter sin kamp för att få behålla gympasalen i samhället.
Nu har man återigen skickat en skrivelse till kommunens politiker om vikten att hallen fortsätter i kommunal ägo..

Västerbottens Folkblad - 19 okt 14 kl. 23:21

[PLUS] Röstade för att behålla förmånerna

Nya regler - men inte för omvalda politiker. Toppolitikerna röstade för att behålla sina förmåner..

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 14:36

Vill behålla "Game of thrones"-mur

I framtiden kan turister få njuta av utsikten från den kolossala ismuren som skyddar människorna från vilda krigare och "white walkers" i tv-serien "Game o thrones". Åtminstone om lokala politiker på Nordirland får bestämma.Enligt Belfast Telegraph har irländarna bett HBO att lämna muren intakt när de är klara med inspelningarna i regionen Antrim på Nordirland, så att turistbussarna kan börja rulla.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.