Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 22 September, 07:26

Världen Idag - 16 sep 20 kl. 06:30

Tusentals tog emot Jesus efter stor filmkampanjOmkring 17 000 frälsningsbeslut ska ha lämnats in till Harvest Crusades efter premiärvisningen av filmen A rush of hope. Över 1,8 miljoner människor uppges ha följt sändningen online eller via radio under Labor day-helgen i USA, vilket överträffar alla publikrekord i evangelisationsorganisationens 30-åriga historia..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Jesus, Harvest Crusades, Labor, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals tog, emot, Jesusefter , stor, filmkampanj
Världen Idag - 11 jun 18 kl. 14:35

Tårar och glädje när 38 fångar tog emot Jesus

38 personer som sitter fängslade på Saltvik tog emot Jesus när Sebastian Stakset och hans team var på besök. – Det var den svåraste, men också bästa, uppgift jag haft, säger Stakset och berättar att han mötte gamla vänner..

Världen Idag - 17 feb 19 kl. 14:00

Lilja efter Afrika-besök: En hel by tog emot Jesus

Att evangelisera bland några av de sist onådda folken i Afrika. Det var målet när Tommy Lilja vid PTL Ministries nyligen besökte den avlägsna Oomodalen. – En dörr har öppnats till två stora stammar i regionen, hamer och daasanach.

Världen Idag - 06 apr 18 kl. 15:39

Många tog emot Jesus på skidläger

Gemenskap, skidåkning och gudsmöten präglade årets Snow Camp i Åre. Enligt lägerchefen My Nygren tog över 40 personer emot Jesus under det populära lägret. – Det finns en stor hunger och längtan efter Gud, säger hon..

Världen Idag - 08 sep 18 kl. 12:00

1 600 tog emot Jesus i Budapest största arena

Budapests största inomhus-arena fylldes nyligen av upp-emot 10 000 besökare. 1 600 personer ska ha bjudit in Jesus i sina liv och en av deltagarna var premiärministerns son, Gaspar Orban..

Världen Idag - 12 jul 17 kl. 16:32

Tommy tog emot Jesus i bowlinghallen

I hip-hopkretsar kallades han för Darknote – och det var inte bara i raptexterna som mörkret var påtagligt. I en tillvaro av aggressivitet, droger och fängelsestraff mötte Tommy Hagsten till sist ljuset..

Världen Idag - 23 dec 19 kl. 08:12

50 fångar tog emot Jesus på bibelskolans missionsresa

När fyra elever från Livets ords bibelskola var på missionsresa i Mongoliet fick de se Guds kraft. Bland annat fick en av dem vara med att leda ett femtiotal personer till frälsning på ett fängelse..

Nyheter 24 - 20 apr 12 kl. 07:32

Polis tog emot salladsmuta på 65 kronor - ska böta 20 000


Struntade i att anmäla man utan bälte men åkte dit själv. GÖTEBORG. En polisman krävde en sallad för att strunta i att anmäla en man som körde utan bälte.

SR - 24 feb 15 kl. 20:29

Kalla tog emot VM-guldet: ”Blänker riktigt fint”

Radiosportens reporter Alexander Lundholm var på plats när Charlotte Kalla tog emot sitt första individuella VM-guld på Medal Plaza i Falun under tisdagskvällen. – Har varit en stor dröm, säger Charlotte Kalla till Radiosporten..

Dagen - 13 mar 11 kl. 21:36

Rami-vittne tog emot pengar av Gaddafi

En av antisemiten Ahmed Ramis vittnen under Radio Islam-rättegången 1989 tog emot bidrag från diktaturens Libyen. Det var professorn i Religionshistoria, Jan Bergman, som tog emot donationer från Gaddafi under 1980-talet.

För uppgifterna står Daniel Schatz, doktorand i statsvetenskap, i en artikel i Svenska Dagbladet.

Regeringen - 17 okt 11 kl. 10:02

Fredrik Reinfeldt tog emot Danmarks statsminister Helle Thorning-Sbhmidt

Statsminister Fredrik Reinfeldt tog emot Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt på måndagen. Den ekonomiska krisen i Grekland stod högt på agendan. Nyhetsartikel: Fredrik Reinfeldt tog emot Danmarks statsminister Webb-tv: Reinfeldt tog emot Danmarks statsminister Statsrådsberedningen, 17 oktober 2011.

YLE - 01 sep 14 kl. 14:37

Laura Räty tog emot 250 lönekvitton - se video

Minister Laura Räty (Saml.) tog i dag emot 250 finländares lönekvitton. Det här var en del av den kampanj som JHL startade med anledning av Rätys tidigare kritiserade uttalanden om lågavlönade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.