SR > Nyheter

Friday, 25 September, 09:57

SR - 16 sep 20 kl. 06:29

Fastighetsägare vill ha kortare hyreskontraktPandemin har skapat en osäkerhet även i fastighetsbranschen, vilket gör att kortare kontrakt blir vanligare och större flexibilitet efterfrågas..
Läs mer på SR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastighetsägarevill ha , kortare, hyreskontrakt
Skånskan - 09 nov 16 kl. 20:04

Sju fastighetsägare i projekt för solceller

MALMÖ Sju fastighetsägare deltar i ett stort projekt med solceller i Sofielund. Och det är tak på totalt nio fastigheter i området som ingår.
Projektet drivs av EON och Fastighetsägare Sofielund i samarbete med stadsbyggnadskontoret.

SmålandsPosten - 04 jun 13 kl. 06:59

Dyrt dagvatten för fastighetsägare

Införandet av dagvattenavgifter kan kosta vissa fastighetsägare i kommunen 12 000 kronor extra för vattentjänster nästa år.
? Det gäller bland annat industrifastigheter med stora takytor, säger samhällsbyggnadsnämndens Patrick Ståhlgren (M).

Skånskan - 02 feb 19 kl. 19:00

Fastighetsägare: Hur många frågetecken som helst

ESLÖV En av Eslövs största privata fastighetsägare är avvaktande till kommunens ambitioner att få igång trygghetsboenden.
– Det finns hur många frågetecken som helst, säger Bert Andersson på BA Bygg Fastigheter.Hans främsta invändning är att satsningen verkar göras för att spara pengar.

Skånskan - 20 jan 20 kl. 16:27

Fastighetsägare ska åtgärda mögel skada

LUND En fastighetsägare till ett hus i sydöstra delen av Lunds innerstad måste åtgärda fuktproblem i en av lägenheterna han hyr ut.
Det har miljönämnden beslutat efter en längre tids skriftväxling med husägaren.Fastighetsägaren får fyra veckor på sig att presentera en fukt- och mögelutredning för hela bostaden.

UT - 17 jun 13 kl. 17:54

Fastighetsägare överklagar plan på återvinningsstation

Fastighetsägare i Stadsskogen i Ulricehamn överklagar kommunens plan på att bygga en återvinningsstation i området. Fastighetsägare som berörs av byggandet av en återvinningsstation i området Stadsskogen i Ulricehamn har lämnat in en överklagan på beslutet efter att detaljplanen skickats ut på samråd. Fastighetsägarna anser att placeringen av stationen kommer medföra stora besvär för de boende i närheten i form av bullerstörningar, dålig lukt, nedskräpning, förekomst av getingar och ökad trafikering av området.

UT - 17 jun 13 kl. 17:54

Fastighetsägare överklagar återvinning

Fastighetsägare i Stadsskogen i Ulricehamn överklagar kommunens plan på att bygga en återvinningsstation i området. Fastighetsägare som berörs av byggandet av en återvinningsstation i området Stadsskogen i Ulricehamn har lämnat in en överklagan på beslutet efter att detaljplanen skickats ut på samråd. Fastighetsägarna anser att placeringen av stationen kommer medföra stora besvär för de boende i närheten i form av bullerstörningar, dålig lukt, nedskräpning, förekomst av getingar och ökad trafikering av området.

BT - 05 sep 14 kl. 20:08

Fastighetsägare trötta på fortkörare

På Skogsrydsvägen i Frufällan är det 50 kilometer i timmen som gäller, men den raka vägbanan lockar till högre hastigheter. Fastighetsägare i området ber nu kommunen i en skrivelse att ta över väghållningen från Trafikverket. Susanne Nejderås och dottern Olivia Nejderås bor utmed Skogsrydsvägen i Frufällan.

Skånskan - 08 jan 19 kl. 05:00

Fastighetsägare vill inte betala 20 000

MALMÖ En fastighetsägare vänder sig nu till länsstyrelsen i hopp om att slippa betala en räkning från miljöförvaltningen på närmare 20 000 kronor.Personen som bor i lägenheten i Malmö har klagat på både lukt och buller och tog kontakt med miljöförvaltningen. Av klagomålen blev det ett ärende och här anser fastighetsägaren att han borde blivit kontaktad med en gång.

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 06:00

Fastighetsägare öppnar för hyreslättnader

Flera av länets stora fastighetsägare är beredda att ge hyreslättnader till både företag och privatpersoner med anledning av coronakrisen. – Vi rekommenderar att man som fastighetsägare försöker vara så tillmötesgående som man kan, säger Tommy Svensson, Blekinge, förhandlare vid Fastighetsägarna Syd..

Magazin24 - 21 apr 13 kl. 17:58

Hotade sin fastighetsägare

På torsdagsförmiddagen blev en fastighetsägare på Vasagatan i Arboga utsatt för olaga hot. Fastighetsägaren träffade på en hyresgäst utanför porten och bestämde sig för att prata med honom. Hyresgästen uppskattade dock inte samtalet, så han hotade fastighetsägaren och knuffade till honom, innan han gick in i fastigheten.

Barometern - 14 maj 14 kl. 12:08

Fastighetsägare stämmer kraftbolag

En fastighetsägare vill ha 50 000 kronor i ersättning för att Svenska kraftnät gör intrång på hans mark i samband med förundersökningar. Fastighetsägaren har nu skickat en stämningsansökan till mark- och miljödomstolen i Växjö.
I stämningsansökan framgår att Länsstyrelsen i Kalmar län i tre beslut har gett förundersökningstillstånd gällande ledningsdragning på de aktuella fastigheterna.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Norges kung inlagd på sjukhus

Norges kung, Harald, är inlagd på sjukhus i Oslo..

SR - 45 minuter sedan

Tappat smak- och luktsinne går ut över sociala livet

Eva Höglund tappade luktsinnet i och med att hon blev smittad av covid-19. Symptomen sitter fortfarande kvar, trots att hon nu är frisk, och går ut över det sociala livet..

SR - 1 timme sedan

Tusentals i kö till Högskoleprovet

Det var ett stort intresse för att anmäla sig till högskoleprovet när anmälningen öppnade klockan åtta. ”Tusentals personer står i kö för att skriva provet”, säger regeringens samordnare Peter Honeth.

SR - 1 timme sedan

Demensförbundet om inlåsta äldre: "ska polisanmälas"

Demensförbundet reagerar starkt på Ekots granskning som visar att äldre med demens har låsts in på boenden, bland annat genom att möbler har ställts framför dörren..

SR - 1 timme sedan

Kim Jong Un ber om ursäkt för dödande av sydkorean

Nordkoreas ledare Kim Jong Un har bett om ursäkt för att nordkoreanska soldater skjutit ihjäl en sydkoreansk man som simmandes försökte ta sig till Nordkorea. Det rapporterar Sydkoreansk media, bland annat nyhetsbyrån Yonhap..

SR - 3 timmar sedan

Hög belastning på akuten kan orsaka 25 dödsfall per år

I Region Stockholm kan över 25 dödsfall varje år kopplas till hög belastning på akutmottagningarna..

SR - 3 timmar sedan

Trump vill inte ge svar om fredligt maktskifte

I USA har kritiken vuxit mot Donald Trump efter att han vägrat garantera att maktövergången till en ny president kommer att gå fredligt till om han förlorar det kommande valet..

SR - 3 timmar sedan

Finland förbereder sig på ny coronavåg - inför fler restriktioner

I Finland förbereder sig myndigheterna nu på att smittspridningen av coronaviruset kommer att öka. I nästan hela landet rekommenderas man att bära munskydd och samtidigt skärper Finland reserestriktioner för flera länder. Men trots de nya begränsningarna, är många positiva till de nya reglerna..

SR - 3 timmar sedan

Fallet Sinthu anmäls till justitiekanslern

Idag anmäls svenska staten till justitiekanslern av människorättsorganisationen Civil Rights Defenders och anhöriga till Sinthu Selvarajah som avled i samband med ett polisingripande 2014. En förundersökning mot poliserna har efter Ekots granskning av fallet återupptagits flera gånger. Nu kräver de anhöriga staten på ersättning..

SR - 4 timmar sedan

Starka reaktioner på nya franska coronarestriktioner

Reaktionerna på den franska regeringens nya åtgärder för att minska smittspridningen i landet har varit kraftiga. Orättvisa, onödiga och dåligt kommunicerade är några av kommentarerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.