Expressen > Kultur

Friday, 18 September, 09:47

Expressen - I förrgår: 06:30

Hon tar sig genom sprickorna i fasadenI Valerie Kyeyune Backströms roman ”Ett nytt England” är ytan bedövande.  Maria Ramnehill läser en fin debut som tar sig bortom alienationen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Valerie Kyeyune Backströms, Ett, England, Ramnehill

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon tarsig genom , sprickornai , fasaden
DN - 13 maj 16 kl. 15:36

Republikaner tätar sprickorna i partiet

New York. Splittringen i det republikanska partiet ser ut att bli kortvarig. Paul Ryan, partiets talman i representanthuset, säger nu att han hoppas kunna stödja Donald Trumps presidentkampanj på sikt.

Dagens PS - 27 jul 17 kl. 11:44

Krönika: Sprickorna i EU växer sig djupare

Ända sedan nationalkonservativa partiet Lag och Rättvisa vann makten 2015, har Polens utveckling följts med skeptiska ögon från EU. Och efter lagförslag om att tvångspensionera högsta domstolens hela domarkår, satte unionen ner foten. Trots presidentens sena veto mot reformen, visar detta på ett EU som brottas med allt djupare sprickor.

Sydsvenskan - 07 okt 13 kl. 06:30

Bakom fasaden

Johanna Ekströms barndomsskildring ?Om man håller sig i solen? väckte stor uppmärksamhet när den kom ut för snart ett och ett halvt år sedan.

BT - 28 jun 11 kl. 07:36

Sprickorna i Borås putsade fasad

Borås är en stad i utveckling och stadsbilden har förändrats positivt under senare år. Men det finns områden som solkar fasaden. Vi tog hjälp av stadsarkitekt Tomas Rossing för att plocka fram områden som skulle behöva en rejäl ansiktslyftning.

BT - 28 jun 11 kl. 07:36

Sprickorna i Borås putsade fasad - här är stadens fulaste platser

Borås är en stad i utveckling och stadsbilden har förändrats positivt under senare år. Men det finns områden som solkar fasaden. Vi tog hjälp av stadsarkitekt Tomas Rossing för att plocka fram områden som skulle behöva en rejäl ansiktslyftning.

Kristianstadsbladet - 09 feb 12 kl. 06:30

Sprickor i fasaden

En sedel direkt i fickan hos polisen och denne hoppar över fortkörningsböterna för denna gång. Ett l?
En sedel direkt i fickan hos polisen och denne hoppar över fortkörningsböterna för denna gång.

SmålandsPosten - 15 sep 14 kl. 06:38

Nu ska fasaden rustas upp

Putsen på Hälsans hus har lossnat på vissa ställen på grund av konstruktionsfel och fukt. Nu åtgärdas problemen. – På vissa ytor har putsen lossnat så vi gör om det där.

Kristianstadsbladet - 18 feb 13 kl. 09:44

Gallerians första etapp tar form

Foto: Bosse Nilsson
Våning för våning tar första etappen av Galleria Boulevard form. Invigning sker i slutet av oktober, men redan 1 september tas delar av parkeringsgaraget i bruk. ?

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Sådan är Finska Motståndsrörelsen - verkligheten bakom fasaden

Sådan är Finska Motståndsrörelsen -
verkligheten bakom fasaden
Spotlight kan i dag erbjuda en unik inblick i hur vårt lands hårdföraste nazistorganisation fungerar och hur den utvecklats sedan starten 2008. Esa Holappa var med om att starta Finska Motståndsrörelsen, blev dess ansikte utåt och satt i åratal med i organisationens innersta kärna. När han nu bryter tystnaden så gör han det väl medveten om att han blir motståndsrörelsens dödsfiende i hela Norden.

NT - 12 aug 13 kl. 11:53

Fasaden blir kvar på gamla Pingstkyrkan

Trots att grävmaskiner tar bort delar av fasaden på gamla Pingstkyrkan kommer större delen att bli kvar..

YLE - 28 apr 15 kl. 18:24

Bengt Östling: SDP putsar fasaden efter Rinne-fadäsen

"Jag och många andra hade tydligen missförstått Urpilainens planer. Tydligen vill hon inte ta min plats", säger Antti Rinne som försöker rädda det som finns kvar av sitt ledarskap för det socialdemokratiska partiet. Urpilainen själv är sjukanmäld.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.