UNT > Nyheter

Friday, 18 September, 18:44

UNT - I förrgår: 06:15

Rekordmånga unga söker hjälp för skulderAldrig förr har så många unga ansökt om skuldsanering hos Kronofogden. Myndighetens enhetschef Per-Olof Lindh oroas av utvecklingen. –Många unga riskerar att bli långvariga kunder hos Kronofogden, säger han..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Kronofogden, Per-Olof Lindh

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordmånga, unga, söker, hjälpför , skulder
YLE - 15 nov 12 kl. 15:23

Rekordmånga turister besöker Finland

Rekordmånga turister har besökt Finland i år visar siffror från Finlands handel. En majoritet av turisterna besöker Finland kring trettondagen då det ryska nyåret firas. För att lyckas locka turisterna krävs det att butikerna och köpcentren håller öppet på trettondagen.

SR - 03 feb 19 kl. 03:00

Rekordmånga britter söker svenskt medborgarskap

Rekordmånga britter ansökte om svenskt medborgarskap i januari. En av dem är doktoranden William Jones i Uppsala, som sökte på grund av ovissheterna kring brexit..

Expressen - 03 feb 19 kl. 06:37

Rekordmånga britter söker medborgarskap i Sverige

Rekordmånga britter sökte svenskt medborgarskap i januari, rapporterar Sveriges Radio.  Bara under årets första månad kom 471 ansökningar in – att jämföra med 2015, då det kom in 515 stycken under hela året.– Vi kan ju inte utesluta att det har att göra med brexit, säger Mats Johansson, chef på medborgarskapsenheten på Migrationsverket till SR.

YLE - 29 jun 17 kl. 13:38

Tre former av ensamhet - därför söker rekordmånga unga hjälp

Allt fler unga tar kontakt med Helsingforsmissionens krisjour för unga. Stress och ensamhet är vanliga problem, men tröskeln för att söka hjälp har blivit lägre. Helsingforsmissionens krisjour för unga har upplevt en ökning av joursamtal med 58 procent under år 2017, i jämförelse med förra året.

SvD - 02 nov 15 kl. 21:07

Rekordmånga unga från Afghanistan söker asyl

Det har skett en dramatisk ökning av antalet ensamkommande afghanska barn och unga som sökt sig till Sverige i år. Tvångsrekrytering av barnsoldater och kriget i Syrien är två faktorer i det komplicerade flyktingmönster som uppstått..

Sydsvenskan - 28 maj 19 kl. 14:11

Rekordmånga kommuner söker filmstöd för unga

Under våren har fler ansökningar än någonsin om stöd för filmverksamhet för barn och unga kommit in till Svenska filminstitutet (SFI) från kommunerna. Totalt söktes 5 miljoner kronor för satsningar inom skolbio, filmkurser inom kulturskolan och andra fi.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 19 kl. 14:11

Rekordmånga kommuner söker filmstöd för unga

Under våren har fler ansökningar än någonsin om stöd för filmverksamhet för barn och unga kommit in till Svenska filminstitutet (SFI) från kommunerna. Totalt söktes 5 miljoner kronor för satsningar inom skolbio, filmkurser inom kulturskolan och andra fi.

Länstidningen i Jämtland - 28 maj 19 kl. 15:56

Rekordmånga kommuner söker filmstöd för unga

Under våren har fler ansökningar än någonsin om stöd för filmverksamhet för barn och unga kommit....

GöteborgsPosten - 28 maj 19 kl. 14:11

Rekordmånga kommuner söker filmstöd för unga

Under våren har fler ansökningar än någonsin om stöd för filmverksamhet för barn och unga kommit in till Svenska filminstitutet (SFI) från kommunerna..

YLE - 07 jan 13 kl. 07:28

Rekordmånga som söker sjukpension får avslag

Allt fler som ansöker om sjukpension får avslag från Folkpensionsanstalten. Andelen avslag är nu större än någonsin tidigare. FPA gav år 2011 avslag åt över en tredjedel av de 8400 personer som ansökte om sjukpension och arbetspensionsförbunden gav avslag åt en fjärdedel av ansökningarna.

SVT - 08 feb 18 kl. 21:40

Rekordmånga ansöker om skuldsanering

Trots att vi befinner oss mitt i en högkonjunktur så är det rekordmånga som ansöker om skuldsanering. Nya regler är ett skäl. – Det finns ett uppdämt behov, säger Per-Olof Lindh, enhetschef på Kronofogden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.