DN > Inrikes

Sunday, 20 September, 23:14

DN - 16 sep 20 kl. 06:16

Johansson: Grekland har ett eget ansvar för MoriaMigrationsministern: Inte aktuellt för Sverige att ta emot personer från det branddrabbade flyktinglägret..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Moria, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johansson, Greklandhar ett , eget, ansvarför , Moria
SmålandsPosten - 27 jan 15 kl. 06:58

Låt eleverna ta eget ansvar

?I morgon, den 28 januari,­ samlas skolledare,­ skol­politiker och lärare på Växjökonferensen för att diskutera resultaten av Pisaundersökningarna och vilka förbättringsåtgärder som planeras för den svenska skolan.
Med denna debattartikel vill vi som matematik­lärare på Linnéuniversi­tetet belysa att den svenska­ skolans problem inte stannar vid dåliga resultat i internationella undersökningar.

Nyheter 24 - 11 dec 13 kl. 10:06

"Hur vore det om vi skulle börja ta lite eget ansvar?"Matilda Andersson

Dahlberg är ett extremt och avskräckande exempel. Men han är inte ensam om att inte våga ta ansvar för sina handlingar. Tyvärr.

BT - 11 dec 12 kl. 13:24

Ta eget ansvar vid sex

Det är dags att omvärdera lagstiftningen runt hiv. Infektionen är inte vad den tidigare var och dagens lagstiftningen kan i vissa fall vara kontraproduktiv och skulle behöva moderniseras. Därför ser vi gärna att bland annat informationsplikten om hiv ses över.

Skånskan - 26 feb 19 kl. 05:00

Eslövs gatuchef: Villaägare har även eget ansvar

ESLÖV Magnus Hall som är tillförordnad gatuchef på kommunen uppger att man samarbetar med VA Syd för att titta på översvämningsproblemen.
Men han påpekar att den enskilde villaägaren också har ett eget ansvar.Magnus Hall uppger att kommunen visserligen måste ta hänsyn till översvämningsrisker när man planerar nya områden.

Nyhetsverket - 17 apr 12 kl. 07:36

S: Arbetslösa har eget ansvar

Arbetslösa har ett eget ansvar att göra sig anställningsbara, skriver Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven och partiets ekonomisk-politiska talesperson Magdalena Andersson på DN Debatt på tisdagen. - Vi socialdemokrater har ibland varit för dåliga på att betona människors eget ansvar för att göra sig anställningsbara, skriver Stefan Löfven och Magdalena Andersson i artikeln..

BT - 17 apr 12 kl. 01:35

Löfven betonar eget ansvar för jobb

Socialdemokraterna har varit dåliga på att betona människors eget ansvar för att bli anställningsbara, skriver S-ledaren Stefan Löfven och ekonomiskpolitiske talespersonen Magdalena Andersson på DN-debatt.
"Samhället ska skapa förutsättningar och möjligheter, men för att det ska fungera måste den enskilde ta sitt ansvar. Alla ska kunna kräva sin rätt, men också göra sin plikt".

Nyhetskanalen - 17 apr 12 kl. 06:52

Löfven betonar eget ansvar för att få jobb

Socialdemokraterna har varit dåliga på att betona människors eget ansvar för att bli anställningsbara, skriver S-ledaren Stefan Löfven och ekonomiskpolitiske talespersonen Magdalena Andersson på DN debatt. "Samhället ska skapa förutsättningar och möjligheter, men för att det ska fungera måste den enskilde ta sitt ansvar".
I partiets vårmotion utlovas satsningar på utbildning och jobb för unga.

Kristianstadsbladet - 10 apr 13 kl. 04:00

Eget ansvar för pension

Foto: BERTIL ENEVÅG ERICSON / SCANPIX
Så tråkigt. Så viktigt. Få 30-åringar lär bry sig om pensionsåldersutredningen.

Kristianstadsbladet - 10 okt 13 kl. 09:30

Skånetrafiken: Den som är ute och reser har eget ansvar

Skånetrafiken går strikt efter regelboken och tycker att det är Louise själv som har ansvar för att ta sig hem.? Sett ur medmänsklighet kan man ju tycka att hon skulle få låna en telefon.
Ulrika Mebius på Skånetrafikens presstjänst säger att det är svårt att bemöta det som hände på kundcenter i Kristianstad.?

SVT - 09 apr 19 kl. 12:49

Julia Dufvenius: ”Jag är nyfiken på hur styrelsen ser på sitt eget ansvar”

Dramatens vd Eirik Stubø avgår och att Maria Groope Russel tar över posten med omedelbar verkan, det meddelade Dramatens ledning under måndagen. Men skådespelaren Julia Dufvenius efterlyser en större självinsikt från ledningen. – Jag är väldigt nyfiken på hur styrelsen ser på sitt eget arbete och sitt eget ansvar i det som skett, säger Julia Dufvenius till Kulturnyheterna..

Hela Gotland - 23 sep 11 kl. 04:00

Griskris - ett eget ansvar

Låntagarna har ett eget ansvar när deras bransch befinner sig i kris.Det menar Länsförsäkringar, som är en av långivarna för öns lantbrukare..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Katolska kyrkan inviger två nya kyrkor i Sverige

Katolska kyrkan inviger två nya kyrkor inom loppet av ett par dagar. I Karlskrona har Vår fru av Fatimas kyrka invigts och i Motala ska S:t….

DN - 11 timmar sedan

Utländska medier svänger i bevakningen om den svenska strategin

Sveriges omdebatterade statsepidemiolog Anders Tegnell har liknat hårda restriktioner mot coronaviruset som att ”använda en hammare för att….

DN - 14 timmar sedan

Drottningen: Jag har aldrig känt mig så mycket 70 plus som under pandemin

För drygt 25 år sedan fick drottning Silvia beskedet att hennes mor led av alzheimer..

DN - 15 timmar sedan

Bilbränder kopplas till misstänkt mord

Tre bilar i Gislaved sattes i brand sent på lördagskvällen, rapporterar P4 Jönköping..

DN - 16 timmar sedan

En död efter trafikolycka – bil voltade

En man i 30-årsåldern har omkommit i en trafikolycka i Kävlinge kommun i Skåne, rapporterar flera medier..

DN - 16 timmar sedan

Beslutet om Preemraff kan spräcka regeringen

Därför står inte bara klimatet på spel – utan också regeringens överlevnad • Ska MP lämna?.

DN - Igår: 18:39

Miljardregnet ska lyfta Sverige ur coronakrisen

Företag och kommuner vinnare när rekordstor budget presenteras på måndag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.