Nyan > Svenskfinland

Sunday, 27 September, 05:54

Nyan - 16 sep 20 kl. 06:00

Viking på alerten inför stormen– Vi är nog på alerten, säger Viking Lines informationsdirektör inför den väntade stormen. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Viking Lines

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viking, alerteninför , stormen
YLE - 12 jan 17 kl. 05:56

Stormen påverkar många i Åboland - 13,9 meters vågor i natt

På torsdag morgon blåser det fortfarande upp till 24 meter i sekunden på Skärgårdshavet och i vindbyarna upp till 30 meter i sekunden, varnar meteorologerna. Stormen har orsakat elavbrott, och vid 9-tiden var närmare 1 000 hushåll utan el i Egentliga Finlnad, såsom i Kimito, Salo, Lundo och Åbolands ytterskärgård. Här finns en länk till elavbrotten.

YLE - 30 jan 13 kl. 19:29

Viking Line vill tona ner spritdiskussionen

På Viking Line vill man tona ner stormen som blåst upp kring rederiets begränsning av försäljningen av tax free alkohol på Viking Grace. Det är bara på veckoslutet som begränsningarna gäller. Då får kryssningspassagerarna bara dricka alkohol i barer och restauranger, inte i hytten.

YLE - 20 nov 16 kl. 08:15

Viking Line intygar: Vi har en ansvarsfull spritpolicy ombord

Sveriges polis vill förebygga våldtäkter och misshandel på färjorna i Östersjön, och vill stoppa supande och slarvig alkoholförsäljning ombord, rapporterar SVT. Här hemma intygar Viking Line att utskänkningspolicyn är ansvarsfull ombord. Den svenska polisen är bekymrad över våldtäkter och andra våldsbrott ombord på färjor i Östersjön.

Nyan - 17 mar 20 kl. 14:35

Viking Line ställer in Helsingfors-trafiken

Viking Line ställer in trafiken på linjen Helsingfors – Stockholm från och med 18 mars På grund av den rådande situationen och oron kring coronaviruset (covid-19) kommer Viking Line att ställa in trafiken på Mariella och Gabriella mellan Helsingfors och Stockholm från och med 18 mars till 13 april 2020. (Mariella kör sin sista tur från Stockholm till Helsingfors den 17.3, Gabriella kör sin sista tur från Stockholm till Helsingfors den 18.

YLE - 02 feb 15 kl. 14:12

Viking Line ser allvarligt på veckoslutets våldtäkt

Viking Line beklagar och ser allvarligt på veckoslutets våldtäkt där en 45-årig kvinna utsattes för en gruppvåldtäkt ombord på Viking Amorella. Enligt rederiets tekniska direktör Tony Öhman är det som skett avskyvärt men enligt honom har Viking Lines personal gjort allt enligt de rutiner som finns. - Vi har i många år arbetat fram rutiner tillsammans med polisen i Sverige och Finland för att på bästa möjliga vis skydda offren och underlätta den tekniska bevisföringen, säger Öhman.

YLE - 10 aug 12 kl. 09:15

Viking Grace sjösätts

Kryssningsfartyget Viking Grace sjösätts i dag, fredag. Sjösättningen firas med en ceremoni på STX- varv i Åbo. Efter sjösättningen fortsätter arbetet med inredningen och utrustningen.

YLE - 10 aug 12 kl. 16:18

Viking Grace sjösattes

Kryssningsfartyget Viking Grace sjösattes i dag, fredag. Sjösättningen firas med en ceremoni på STX varv i Åbo. Efter sjösättningen fortsätter arbetet med inredningen och utrustningen.

HBL - 05 apr 13 kl. 09:32

Viking Line säljer Isabella till Tallink-bolag

Viking Lines kryssningsfartyg Isabella säljs för trettio miljoner euro till Tallink Grupps dotterbolag Hansalink Limited.Det meddelade Viking Line i ett pressmeddelade på fredagsmorgonen. Affären ska slutföras och fartyget levereras den här månaden.

HBL - 20 mar 14 kl. 20:10

Backman mest stolt över Viking Grace

På frågan vad Mikael Backman är mest stolt över svävar han inte på målet. "Viking Grace, på jungfrukryssningen var jag som en liten pojke i leksaksbutiken."I nästan fem år var Mikael Backman vd för Viking Line.

Cornucopia - 26 nov 14 kl. 22:00

Första order till Climeon - Viking Line sparar 200 ton bränsle om året

Det svenska världsunika energiteknikbolaget Climeon har fått en första order på sin produktifierade plattform Ocean. Det är Viking Line som lagt en beställning på Ocean till M/S Viking Grace enligt ett pressmeddelande.
Climeon Ocean 100
Ocean-systemet kommer utvinna otroliga 700 000 kWh el ur spillvärmen från den fossilgasdrivna M/S Viking Grace.

Nyan - 02 aug 17 kl. 06:00

Viking-satsning gav rekord

Över en miljon passagerare reste med Viking Line under juli månad. Det är alla tiders rekord för rederiet. Den inhyrda katamaranen Viking FSTR bidrog starkt till passagerarrekordet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.