Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 21 September, 10:50

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 06:00

"Vi har absolut planer på att expandera"Att Bergs sålde sina svenska sågverk innebar ett stort skifte för företaget. Nu vill verksamheten skapa "det nya Bergs"..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Bergs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har absolut, planerpå att , expandera
Barometern - 29 jul 17 kl. 06:00

Tang öppnar för fler böcker: "Nu finns det absolut planer"

Historien om trebarnsmamman som blev Sveriges första privatperson att lösa ett spaningsmord i Sverige har berättats flera gånger. Nu har en ny värld öppnats för Therese Tang..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 16 kl. 11:43

Coop har inga planer på att expandera i Lycksele

Efter att Åhlens lagt ned i Lycksele är det många som spekulerar om hur handeln i centrala Lycksele ska se ut. Enligt ett rykte ska Coop expandera i Systembolagets lokaler. Men Coops presstalesperson Elin Bäckman dementerar ryktena.

Kristianstadsbladet - 31 aug 12 kl. 14:38

Nya jobb lovas på Absolut i Åhus

Foto: Scanpix
Abolut Vodka får en ny vd från och med 1 september. Samtidigt lovas en utökning på fabriken i Åhus. "Annars kommer vi inte att klara av ökad produktion av Absolut", sa den avgående vd:n Philippe Guettat när han avtackades i veckan.

SmålandsPosten - 13 jun 14 kl. 06:27

Allt i plåt vill kunna expandera

Miljö- och byggnadsnämnden ska se över detaljplanen för en del av västra industri­om­rådet i Åseda. Anledningen är att företaget Allt i plåt vill ha möjlighet att expandera. Företaget tilldelades tidigare i år Glasriketmiljonen­ i ett projekt som tillkommit för att skapa tillväxt i kommunerna i Glas­riket.

Kristianstadsbladet - 12 dec 11 kl. 06:30

Planer finns - men inga pengar

Foto: Peter Åklundh
Långebro är hårt belastat av trafiken. Men Kristianstads kommun har planer för hur man ska kunna styra om trafiken och få ett bättre flöde. Bland annat planeras en rondell och en ny väg bakom företagsområdet på Rörvägen.

ÖstersundsPosten - 19 mar 15 kl. 22:10

Fler planer bereds till Storsjöcupen

400 lag ska växa till 500 lag, men då behövs fler fotbollsplaner. På torsdagen tog kommunfullmäktige beslut om att fler planer kring Östersund ska beredas för cupspel och det godkändes på alla punkter. Men att fler planer bereds betyder inte nödvändigtvis att det automatiskt går att expandera..

Kristianstadsbladet - 20 feb 18 kl. 12:04

Vattentornet stoppar inte Ifö - tänker expandera

Domen om att vattentornet inte får rivas kommer inte stoppa Ifö Sanitärs planer på att expandera för framtiden. Det lugnande beskedet kan bolagets vd nu ge..

Barometern - 26 feb 14 kl. 06:37

Stora planer för ny handelsplats

Ett nytt handelsområde är på väg att växa fram vid Alvarsberg. Det är Wisborgsfastigheter, som vill locka dit Willys, Karlssons, ÖB och Dollar Store. Även hotell eller äldreboende kan bli aktuella över affärerna.

Kristianstadsbladet - 14 aug 14 kl. 16:28

Ryska planer för Jysk läggs på is


Danska varuhuset Jysk som säljer möbler och sängkläder skrotar planerna på att expandera i Ryssland, skriver Veckans Affärer och hänvisar till uppgifter i The Moscow Times.För kedjan som har 2 000 butiker i 36 länder, fanns redan detaljerade planer för lanseringen på den ryska marknaden.Nu ställs planerna in på obestämbar tid.

TA - 14 aug 14 kl. 16:28

Ryska planer för Jysk läggs på is


Danska varuhuset Jysk som säljer möbler och sängkläder skrotar planerna på att expandera i Ryssland, skriver Veckans Affärer och hänvisar till uppgifter i The Moscow Times.För kedjan som har 2 000 butiker i 36 länder, fanns redan detaljerade planer för lanseringen på den ryska marknaden.Nu ställs planerna in på obestämbar tid.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 14 kl. 16:33

Ryska planer för Jysk läggs på is

Danska varuhuset Jysk som säljer möbler och sängkläder skrotar planerna på att expandera i Ryssland, skriver Veckans Affärer och hänvisar till uppgifter i The Moscow Times. För kedjan som har 2 000 butiker i 36 länder, fanns redan detaljerade planer för lanseringen på den ryska marknaden. Nu ställs planerna in på obestämbar tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.