Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 20 September, 11:55

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 06:00

Avvaktande handel i AsienAsiens börser väntar med spänning på beslut från USA:s centralbank Federal Reserve om de amerikanska räntorna..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Asien, USA, Federal Reserve

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avvaktande, handeli , Asien
DI - 23 jul 19 kl. 06:32

Morgonkoll: Avvaktande i Asien – biljätte tappar på rapport

Asiens aktiemarknader präglas av en avvaktande handel på tisdagen inför kommande räntebesked från ECB och Fed. Biltillverkaren Hyundai backar efter rapportbesvikelse..

DI - 18 maj 15 kl. 17:42

Norden: Avvaktande handel på måndagen

De nordiska börsindexen präglades på måndagen av en avvaktande handel och utvecklades i olika riktningar. Det nordiska indexet OMXN40, som inte innehåller norska aktier, noterades till indexnivån 1.602 efter en uppgång på 1 procent..

DI - 25 jul 16 kl. 22:27

USA-börserna: Måttliga nedgångar i avvaktande handel

USA-börserna noterades för måttliga nedgångar på måndagen i avvaktande handel. Energisektorn följde med oljepriset ned, medan teleoperatören Sprint hörde till dagens vinnare..

DI - 03 jul 18 kl. 11:05

Stockholmsbörsen: Avvaktande handel – H&M stiger

Stockholmsbörsen steg vid tisdagens öppning för att därefter tappa fart i oregelbunden och avvaktande handel. Riksbanken har lämnat styrräntan och räntebanan oförändrad vilket stärkt kronan. Basmetallerna var något ned med oljepriset var något upp.

Affärsvärlden - 23 aug 19 kl. 08:32

Avvaktande handel på Asienbörserna

De asiatiska börserna var mestadels lätt upp på fredagen i avvaktande handel inför Fed-chefen Jerome Powells anförande på eftermiddagen vid centralbankens årliga konferens i Jackson Hole..

DI - 24 apr 14 kl. 08:55

Asien: Avvaktande handel med små förändringar

De asiatiska börserna intog en avvaktande hållning på torsdagen. Avsaknad av några större drivkrafter fick flera marknader att handlas inom räckhåll för oförändrade nivåer för dagen. Amerikansk statistik över försäljning av nya hus bidrog till att hålla marknaderna i schack..

DI - 09 jul 19 kl. 05:04

Avvaktande handel på Asienbörserna

Efter att hoppet om en rejäl räntesänkning från den amerikanska centralbanken Federal Reserve grusats och skapat breda börsnedgångar så inleds tisdagshandeln i Asien avvaktande..

DI - 19 mar 19 kl. 06:33

Morgonkoll: Avvaktande handel i Asien i väntan på Fed-besked

Asiens ledande index handlades strax under nollstrecket under tisdagens tidiga handel i väntan på signaler från den amerikanska centralbankens penningpolitiska möte..

DI - 04 jun 19 kl. 06:26

Morgonkoll: Avvaktande handel i Asien efter tillväxtoro

Asiens ledande aktiemarknader höll sig kring nollstrecket under tisdagens inledande handel efter fortsatt fall på Wall Street kvällen innan. En kommentar från Fed-chefen i St Louis, James Bullard, väckte ånyo oron för en svagare tillväxt. .

DI - 26 sep 14 kl. 17:52

Börsen: Banken i topp på avvaktande handel

Efter en inledande nedgång i spåren av svaga marknader på Wall Street och i Asien, återhämtade sig Stockholmsbörsen under måttlig omsättning..

PrivataAffärer - 23 feb 15 kl. 08:22

Avvaktande i Asien efter kinesiska nyåret

Aktiemarknaderna i Asien utvecklades åt olika håll under måndagen. I Hongkong var handeln avvaktande efter att börsen där varit stängd under några dagar för firandet av det kinesiska nyåret. Hang Seng-index noterades till oförändrat....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.